Windows 7 aktíválási probléma

A következő probléma szeretnék segítséget kérni tőletek.
Tegnap telepítettem a Windows 7 SP1 AIO x64 Integrated November 2016 IE11 Hungarian-Kori verziót. A telepítés után a Microsoft Tollkit programmal sikeresen aktiváltam a rendszert. Ezután letöltöttem a hiányzó frissítéseket és drivereket, majd telepítettem az ESET Smart Security 10 biztonsági szoftvert. A mai napon a rendszer jelezte, hogy a rendszer nem eredeti, ma még aktiválnom kell. Természetesen, hogy ne felejtsem el, többször - elég gyakran - jelzi is a rendszer felugró ablakokkal.
A vírusirtót kikapcsoltam, rendszergazdai jogosultsággal indítottam el az aktívátort. Kiírja, hogy sikeres aktiválás, de ennek ellenére mégsem aktiválódik. A Vezérlőpultban továbbra is kiírja, hogy ma aktiválnom kell. A vírusirtó uninstallálásával is próbálkoztam, de ez sem volt megoldás. Próbáltam az itt megtalálható több aktivátorral is, mint például MIcrosoft Toolkit, KMSPico, KMSAuto Lite, KMSAuto NET, Re-Loader Activator, de mindegyikkel a helyzet ugyanaz. Sikeres aktiválás, de valójában mégsem.
A segítségeteket előre is köszönöm, mert most jelenleg egy "használhatatlan" számítógépem van.
Lali10 hó
Szia!
Próbáld meg így.
Admin parancssor:
  • slmgr.vbs /upk
  • slmgr.vbs /rearm

Az első parancs eltávolítja a hibás kulcsot, a második pedig alaphelyzetbe állítja az aktiválás és visszaáll a 30 napos türelmi időre, utána próbáld meg aktiválni valamelyik aktivátorral.
JDboy10 hó
Próbáld ezzel, nekem ez jó szokott lenni.
http://data.hu/get/9780744/windows.7....v3.503.rar
Lehet hogy a vírusirtót el kellene távolítani arra az időre, mert ha csak kikapcsolod akkor újraindításnál visszakapcsol.
Terranova10 hó
Windows Loader 2.22-vel csináld, azzal menni fog. Mivel több félével próbálkoztál, szerintem, előbb el kell távolítani az előző aktiváló telepítéseket.
http://oprend.hu/infusions/downloads/...load_id=78
Salty10 hó
Köszönöm a gyors válaszaitokat. Gondolom először mindenképpen Lali lépését kell végrehajtsam. Azokat a parancsokat egy commander ablakban kell kiadjam?
Terranova10 hó
A Parancssorba kell belépned, de fontos, hogy Adminként. Írd be, amit Lali írt egymás alá, persze enterrel, aztán jöhet az aktiválás.
Ajánlom, hogy alapra visszaállítás után indítsd újra a gépet.
Lali10 hó
@Salty
Elnézésedet kérem, kihagytam hogy a lépéseket külön-külön kell beírni enterrel elválasztva, és utána újraindítást csinálni.
De annyit még megkérdezhetek hogy a Windows 7 melyik változatát telepítetted a gépedre ?
Salty10 hó
Köszönöm szépen az eddigi segítségeteket. Természetesen az általatok javasolt lépéssekkel sikerült aktiválni a rendszert. Most már csak két kérdés merül fel.
1. Alaptelepítésnél is működött az aktiválás, csak másnap riasztott, hogy nem eredeti. Bízok benne ez holnap nem fordul elő.
2. Esetleg az ESET Smart Security 10 kavar be? Visszatelepíthetem, mert biztonsági szoftver nélkül nem szívesen futtatom a gépemet? Ezzel kapcsolatban van javaslatotok?
Terranova10 hó
Ha Windows Loader 2.222-vel aktiváltad, nem fog riasztani.
Visszarakhatod a vírusirtót.
Salty10 hó
Lali, természetesen. A probléma felvetésemet ezzel kezdtem, mert gondoltam ez lényeges infó lehet. Egyébként a Windows 7 SP1 AIO x64 Integrated November 2016 IE11 Hungarian-Kori verziót.
Az általad leírt utasítások működtek. Köszönöm.
A fenti 2 kérdésem továbbra is fenn áll. Várom rá a tanácsaitokat.
Salty10 hó
Köszönöm Terranova. Igen azt használtam most.
JDBoy, természetesen neked is köszönöm, hogy reagáltál és megoldást javasoltál a problémámra.
Lalinak is köszönöm a hasznos utasításokat. Azt hiszem a két parancssor a későbbiekben is hasznos lehet számomra. Grin
Terranova10 hó
Válaszom egyel feletted levő írásban.
Nekem nem riasztott. Én Win 7-nél Avast-ot használtam, de kinek-kinek mi vált be.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 3

bercike34, matkoimre, boab

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!