Lehetséges Windows 7 telepítése Skylake (H170) platformra innen letöltött verziókkal?

Üdv srácok!

Ott akadok meg hogy hagyományos módon telepíteném USB kulcsról a Windows 7-et, ugye köztudott, hogy skylake- nál kell az XHCI driver anélkül megáll a telepítő kezdőképnél.
Na most igazából a kérdés az lenne, hogy az XHCI hiánya kijátszható -e úgy, hogy rámásolom az iso telepítő tartalmát egy üres 80 gb-s meghajtóra ami rendelkezésre áll, még akár telepítésre is. Így akkor már még ha skylake is nem kéne hogy megakadon, mert úgyis vinyóról másolja ami kell neki.

Tehát működne ha vinyóról telepíteném?

Előre is köszönöm a választ!
lacko969111 hó
Tedd az ISO.-t a másik meghajtóra. Csatlakoztasd és setup, fut. Mutatja magát és ki lehet lépni belőle ha nem jó. De akár az asztalról is megy, old mappás lesz. Lemezkezelés kell.Smile
( nem kell tartalmat másolni, csak az ISO kell hozzá.)
Az is jó ha a penről nem bootoltatod, hanem, megnyitod és onnan setupSmile
Így is lehet, de nálad működik e az kérdés.
Így bárhol az ISO, a C meghajtóra települ.
Zsombi3311 hó
Kétlem hogy a W7 millió frissítése ne tenné mostanra kompatibilissé ! Egy Kori integrált verzába benne vannak naprakészen , azzal próbálod egyáltalán ? Vagy a gép biosa nem engedi fel ha úgy sem megy ( visszalépésnek érezné ) akkor 8,1 arról is mehet frissítésre a tízes . Már ha az lenne a vég célod . Ha viszont a tízest ki nem állhatod , és akár a cpu akár a bios efi tartja mégis réginek marad a 8,1 +1 startmenü ! De a Korié még esély , a fenti módszer gépről rendszer alól tovább engedhet . De az első restartnál rádöbben a gép ha nem engedheti a hetest !Smile Még talán egy bios efi frissítés ez sok procinál megoldja a gondokat kompatibilitást !
Most mi a célod , milyen rendszer van fent , volt már rajta ebbe a configba W7 . Gép alaplap neve , kevés infóból félrement válaszok körbeírások tapogatózás csak amit kaphatsz szerintem bővítsd a leírtakat !
Lali11 hó
Ezt erősen kétlem @Zsombi33
Nálam sem lehet felrakni a, Win7-et Skylake lapkára, a Secure és a FastBoot kikapcsolásával sem, egyedül csak a Windowsból lehet, de azon az a probléma ha a secure boot (egyedül) nincs lekapcsolva, akkor a telepítő az újraindítás után nem fog elindulni, más részt, az egér kúzor piszkosul laggol, úgy hogy, szerintem felejtős lesz a felrakása.

Mivel Kori nem rakta, a W7 Indexképeit ill a telepítőit, Win 10-esbe, így szerintem ezért sem lehet.

Idézet

Tehát működne ha vinyóról telepíteném?
Igen, úgy megy, de, az egeret nem fogod tudni rendesen használni, mert akadozni fog, és a reakció ideje is jelentősen lecsökkent.
Ezt abból tudom h az én ASUS H110M-A M2 lapkámra nem sikerült felrakni.
Zsombi3311 hó
Lali Én sem vagyok bizakodó , vagy úgy tűnik az írásomból ? De kevés az infó !!! És ne a saját alaplapodból/uefid márkádból indulj ki ! Minden cég vagy cégen belül típus más engedélyt kaphat gyártáskor !
Mint a végefelé írom kevés az infó , azért a sok kérdés . Ezek alapján még semmi sem kizárt , de nem is biztos !
Lali11 hó
Nem abból indultam ki, hanem a Skylake-ból, mivel neki is UEFI-s Skylake lapkája van, pont mint nekem, attól függetlenül hogy az övé h170-es az enyém pedig h110-es.
petroczy11 hó
Na sikerült az éjszaka megoldani , H170-es Skylake platformon vagyok win 7 be Smile végre Smile HDD ről telepítettem a win10 parancssorából speciális rendszerindításból, így nem akadt meg az USB eszközöknél. (ASUS H170 m plus, I7 6700) tiszta telepítéssel egy 80-as meghajtóra felrakta simán vinyóról indítva win 10 mellé és annyi. UEFI / GPT partícionálási stílusu meghajtót használtam. Kb ezt akartam elérni. Amúgy innen a kori féle HDD-s telepítős leírásból vettem az ötletet. Smile köszi! (Amugy Lacko9691 vezetett rá Smile)
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 4

angol82, szesze78, Zsombi33, Lali

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!