PC eladása előtti teendő

Segítséget kérnék. Eladásra kerülő PC esetén, w10 telepítve. Ne kelljen újra telepíteni, mi a teendő, hogy bekapcsolásnál, név email cím ne jelenjen meg? Megváltoztatható-e a nick neve, vagy csak, hogy üres legyen a helye? Köszönöm szépen a segítséget.
Driver9 hó
Ha már Windows 10 van, akkor inkább állítsd alaphelyzetbe a gépet. Ez lényegében olyan mint egy újratelepítést, de azért mégse teljesen az. Viszont így garantáltan nem marad semmilyen felhasználói fiók, sőt ami fontosabb, hogy fájlok sem maradnak hátra, márpedig ha használtad ezt a Windows 10-es telepítést, az ilyesféle pepecseléssel és szimpla átírogatássál maradni fog.


Aztán a folyamat végén amikor fogad az első beállítási képernyő, csak szimplán kapcsold ki a gépet a bekapcsoló gombbal, így majd az új tulaj beállíthatja magának a rendszert. Persze akár végig is mehetsz beállításokon és csinálhatsz egy helyi fiókot. Ez már csak részletkérdés.
lacko96919 hó
A felhasználói fiók beállításoknál keress rá. Viszont ha másik pc-re akarsz tenni majd 10-et akkor a kisegítő lehetőséggel, mert
ez a rendszer a te bejegyzetted, vagy átvinni a másik gépre de akkor ezen érvényteleníti gondolom.
Azért várj meg még több véleményt is, lehet valaki tájékozottabb ebben.Smile
neoton9 hó
A bejelentkezés,az automatikus,jelszó nélkűl az rendben van.De utánna képem és email cimem megjelenik,ezt akarom törölni,hogy ne legyen látható be kapcsolásnál,
bandi19699 hó
Tegyél másik képet és törlődik a régi4azt hiszem.
Vagy töröld az egész microsoft fiókot.
neoton9 hó
A kép csere az nem lenne gond,de a win.fiókra szűkségem van,valahol volt de nem találom arra a megoldást,hogy az email cim eltűnjön.
lacko96919 hó
A win fiók eleve az emailra épül, fiókkal nem tűnhet el, csak a fiók törlésével. Maga a fiókod marad , csak ezen a gépen nem lesz.Smile
Viszont a gépnek és a fióknak köze van a regisztrációhoz, erre is rá kell nézni.
neoton9 hó
Köszi,igy már számomra is érthető..
g03029 hó
Ne felejtsd el,hogy a Fiókképek törlése teljesen így lehetséges ahogy Zsombi33 leírta a Hibajavítások - CMD - BSOD - megoldások !-ban.
De gondolom,te is tudod.
http://oprend.hu/infusions/forum/view...owstart=25
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 4

bercike34, matkoimre, kalmica67, boab

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!