YouTube weboldal nézete

Sziasztok!
Tegnapi win10 tiszta telepítés után a böngészőeim/crome, edge,firefox/ ha videós oldalra kattintok ez a képfogad. A facebokon levő videokat is jól lejátsza.
Az Adobe Flas feltöltve, Silverlight szintén.
A rendszeren lévő képeket, videókat szépen lejátsza. El sem tudom képzelni mitől van ez.
Az internet beállításoknál a csuszkát minimálisra állítottam.
Más: A Wind.old mappában lévők törölhetők-e?
Amugy minden más tökéletes csak a böngészésem akadozik.

Várom segítségeteket.
Rejtett tartalom:
i.imgur.com/UnOeolo.jpg
lacko96919 hó
El kellet mennem dohányért, mert este nem tudok mitől köhicselni.
Az old a lemezkezelés után tünik el a rendszer fájlok törlése után, simán a tartalmát lehet csak törölni, amappát nem.
Jutott eszembe az úton, ha a novemberit telepítetted,akkor nézz körül az adguard tájékán és a böngésző követés védelmek beállításainál.. Nálam jó minden.Smile
lacko96919 hó
Az old mappa a lemezkezelés után törlődik. A youtube oldal is lehet hibás. Volt ilyen más oldallal is néha.Smile
bumerang9 hó
Szia! Az old mappa a C megh.-on ott maradt 35ill.30Gb-al. Telepítés közben nem javasolta törlését. Mappástól együtt törölhetem?
YouTube. Nálad elérhető? Ha igen akkor nem az oldallal van hiba.
Zsombi339 hó
Ez hátha egyben kihat mindre ! Smile

i.imgur.com/bYYnKu8.jpg
vivid9 hó
Szia!
Én szintén tegnap tettem fel a Novemberi x 64 kiadást. Nem az Adguard kavar be? Én töröltem és nincs vele gond,csak nem néztem meg előtte ,hogy akkor jó volt-e!
Csak egy tipp,hátha Wink
Terranova9 hó
Távolítsd el a rendszerből az Adguard-ot, hátha segít.
CrepOne9 hó
Ha van Windows.Old mappa, akkor az bizony nem tiszta telepítés volt, hanem meglévő rendszerre ráfrissítés, avagy Win 7/8-ról való frissítés.
g03029 hó
Sziasztok!
Az az oldal megjelenítés amit bumerang mutat nálam is előjött régebben.
Tök mindegy,hogy You Tube vagy bármi. Lehet,hogy most megköveznek néhányan,de azt kell,hogy mondjam,sajnos a böngészőt szétvágja a beépített Adguard. Persze,ezt nem tudom bizonyítani hiteles adatokkal,csak a nálam lefutott folyamattal:
Újratelepítés után amikor elfelejtettem azonnal törölni Revo Uninstallerrel az Adguardot,egy stabil Firefox telepítésénél jelentkezett először ez az oldalmegjelenítés.
- Állítgathattam bármiféle megjelenítést semmi,minden ugyanúgy jelent meg Pl. a kiegészítők letöltése lap is.
- Közben eltávolítottam az Adguardot de akkor már mindegy volt.
- Gondoltam,eltávolítom,felrakom újra a Firefoxot de teljes eltávolítás után is ugyanez fogadott. Pedig a Mozilla minden visszamaradt darabjára rákerestem még Total Commanderrel is.
- Azután jött a Firefox Beta telepítés feleslegesen,eredmény ugyanaz. Azután a Cyberfox,na az rendesen megjelent,viszont vissza akartam térni a Firefoxra,úgyhogy miután elcsesztem egy Firefox telepítéssel kb. 1 órát,elgurult a gyógyszerem és újratelepítettem az egész rendszert ami max 20 perc volt.
- Rendszerinduláskor az első a beépített Adguard teljes törlése volt,addig semmi mást nem csináltam a driver és a rendszerfrissítésen kívül.
Ezután már simán felment a Firefox - ráengedtem még a Béta verziót is - visszatelepítettem a Bétára a stabil Firefoxot (szándékosan kínoztam a Mozillát). Azután töröltem az egészet és felraktam a Firefoxot hibamentesen,minden oldalmegjelenítés rendben volt.
Szóval a sok szövegelésemmel azt akartam jelezni,hogy nálam így oldódott meg a Böngésző hibás oldalmegjelenítése. Ugyanúgy mint amiről már máskor szó volt,hogy az Adguard tiltja a Böngészőt. Én nem kapcsolgatom ki-be csak egyszer amikor végleg eltávolítom.
Lehet,hogy véletlen? Nem hinném. Amióta így telepítek soha nem jött elő a hiba egy Böngészőnél se.
Elnézést a hosszú hozzászólásért!
g03029 hó
Már nem fért az előző hozzászólásomba:
Ezért használom a Kiegészítőknél letölthető Adguard Adblockert,az nem okoz semmi hibát,arra használom amire kell > blokkolja a reklámokat < .
Vírusvédelem meg Kéretlen alkalmazások az más tészta,arra meg ott van az Eset Internet Security.
bumerang9 hó
Sziasztok!
Köszönöm Mindenkinek a segítség nyújtásban való részvételt, sokat okultam belőle. Végül is a "Böngésző alaphelyzetbe állítása"hozta meg az eredményt amit Zsombi33 ajánlott. Viszont elgondolkodtató a g0302 véleménye is, ugyanis többször jelez főleg a crome, hogy
a lap nem jeleníthető meg.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 3

Cloudanka, elekilaci, Zoli30

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!