Micros SD

Tisztelt Segítők!

Készhez kaptam egy olyan micro sd(8GB) ami nem használható ugyanis Windows 10 egyből leakarja formázni csak, vannak rajta fotók.
Gépem nulla Gb- ót lát, ja és CHKDSK sem futható, mert azt mondja, hogy nyers (raw).
Kérdezem, hogy minden képformázás aztán Data recovery vagy tudtok jobb megoldást?

Őszinte Tisztelettel: Millord
Ez a kérdés a kérdező által, vagy mivel 30 nap elteltével sem került megoldásra, a rendszer által zárolva lett. A kérdező, vagy egy adminisztrátor később újra megnyithatja ezt a kérdést.
g030211 hó
Jó reggelt!
Én a Recuva Pro programot szoktam használni,legalább is nálam az vált be. Természetesen a sikeres művelet feltétele,hogy formázás után ne legyen újra használva a kártya a visszaállításig.
http://oprend.hu/infusions/forum/view...ad_id=2260
Zsombi3311 hó
iCare Data Recovery Pro 7.9.2.0 + Crack ( leírás google fordított )
Rejtett tartalom:
http://filesharing.ga/5957b68ec211303...df08c558e3

Idézet

iCare Card Recovery Pro fejlesztették ki, hogy segítse a felhasználókat visszaállítani törölt fájlokat, mint fotók , dalok, filmek mentett mindenféle memóriakártya köztük gyakran használt kártya, mint a Secure Digital (SD) kártya, CF (Compact Flash) kártya, MMC (Multi Media Card) , XD kártya, MiniSD kártya, SDHC, Smart Media kártya, MicroSD kártyával stb, amelyeket gyakran használnak a mobiltelefonok, digitális fényképezőgépek és egyéb digitális eszközök.
Felépülés következő memóriakártya adatvesztés
Préselt rossz gombot
Formázott kártya tévedésből
A törölt fotók baleset
Megközelíthetetlen memóriakártya
Memóriakártya-hiba
Kártya nincs formázva hiba
A csak olvasható keresési algoritmus , iCare Card Recovery Pro nem károsítja a kártyát, de csak próbálja meg visszaállítani a törölt képeket. Szabadon letölthető és használható ingyenes próba első helyreállítani fényképeiket.
Skynet11 hó
Mindig imádtam a Minitool cuccokat.
Onnan van ez is, ahonnan Zsombi javasolt.

Rejtett tartalom:
szistvan111 hó
Linux live cd-vel kilehet másolni egy pen-re utána lehet formázni az sd kártyát majd pen röl vissza másolni sd kártyára. Ez csak egy ötlet
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 2

ice63, Wolawola

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!