Rendszergazda

Sziasztok !
Már megint elbaltáztam valamit. Az office aktiválásához kerestem Mtoolt és a letöltéssel lejött vagy 5 program, köztük az Avas is. Persze az aktiváló meg nem.
Az Avason kívül sikerült mindent letörölnöm, de ő rendszergazdait kér. Próbáltam a mellékelt kép szerint szabaddá tenni a mappát de nem sikerült./nem válaszol/
Az egészben azt furcsállom, hogy az op.r telepítése során direkt nem adtam meg jelszót ezen problémák kiküszöbölés miatt. A Microsoft elérhetőségéhez igen.
Azt szeretném kérdezni hogyan tudnám a rendszergazdai beállításokat úgy módosítani, hogy anélkül is elérhessek bármit a számítógépen mivel azt csak én kezelem. És természetesen ezt a fránya hívatlan AVAST le tudnám törölni.
[spoiler][i.imgur.com/Oy5G824.png/spoiler]
[spoiler]i.imgur.com/Ni0FzT6.jpg[/spíler]
gabesz111 hó
Az Avastot segédprogrammal tudod rendesen törölni..Wink
A tartalom megtekintéséhez bejelentkezés, vagy regisztráció szükséges.


Még az sem ártana, ha visszaigazolnád, hogy valóban Te vagy..Smile
g030211 hó
Szia!
Már ott elbaltáztad,hogy nem tiszta telepítést csináltál. Amilyen hibás volt az előző rendszered az elállítások miatt,csak tiszta telepítést szabadott volna csinálnod.
Javasolhatunk megint százféle "próbáld meg ezt" dolgot,most megint agyon állítgatod a rendszered ami szerintem valahol hibásan lett telepítve. Pontosabban nem hibásan csak a telepítésnél valamit elállítottál,amit nem kellett volna.
A sok próbálgatás helyett amivel megint elmegy az időd és össze-vissza lesz turkálva a rendszer,csak egy dolgot javaslok:
A nulláról indulva Tiszta telepítés! hibás rendszerből elmentett Windows Old mappa nélkül. Ha normális rendszert akarsz akkor tessék rászánni időt arra,hogy a telepítés után újra rakod a használandó programjaid a friss rendszerre és nem egy előtte rossz rendszer WinOld mappából visszapakolni dolgokat.

Azért írtam,hogy a telepítés elején már valahol rosszul választottál,mert ha én csinálok egy újratelepítést az elején 2 db dolgot állítok be:
1. Ki fogja használni a gépet >>> Én
2. Nem MS fiókkal jelentkezem be hanem Helyi fiókkal ahol megadom a fiók nevét (bármi lehet,az fog megjelenni bejelentkezéskor) és NEM adok jelszót üresen hagyom,tovább lépek.
Így is Rendszergazda vagyok pedig nem kavartam semmit. Még sosem kért a gép tőlem egy sima program törlésekor rendszergazdai jogosultságot.
Ha valami elvetemült ötlet miatt kellene a Microsoft fiók akkor a Gépházban beléphetek vagy utána akár vissza is léphetek ha akarok.
Szerintem tök felesleges az elején MS fiókkal belépni,mivel anélkül is aktivált lesz a rendszerem. (Még mindig hallok olyat,hogy azért kell az MS fiókkal belépni,mert nem lesz aktivált a Windows.) Ez egy nagy hülyeség,mindig Helyi fiókkal lépek be,mégis aktivált a W10-m.

Mindegy a te döntésed,hogy meddig szenvedsz és próbálgatod a tanácsokat vagy normálisan tiszta telepítést csinálsz pendrive-ról.
Ha nem teljesen világos a módja,hogy mit kell választani telepítéskor,szerintem abban is segít itt bárki.
g030211 hó
Ja és a másik dolog.
Miért mész mindenféle letöltésre egy MS Toolkitért mikor itt az oldalon is van lehetőség letölteni. Vagy többünknek is van saját feltöltése valahol ahol nem szedsz le semmi pluszt. i.imgur.com/raROFyW.gif
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 1

ice63

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!