Pendrive meglassult írási sebesség.

Üdv!
Van egy 32 GB-os Sony pendrive NTFS-re formázva. Anno kb 15 MB/s volt az írási sebesség, de egy ideje elkezdett vacakolni és már igencsak dühítő a viselkedése. Teljesen egyenletlen, és jóval kisebb sebességgel megy az írása mint eredetileg.
http://kephost.com/image/vtzC
Az olvasásával viszont nincs gond.
http://kephost.com/image/vtzu
Próbáltam parancssorral törölni a teljes partícióját, tisztítani, majd újra létrehozni, de nem segített.
Lehet e még valamivel próbálkozni vagy ez már ilyen és kész!?
Zsombi3311 hó
i.imgur.com/KKDj87p.jpg
JDboy11 hó
Igen, ezt már futtattam, de sajnos nem változott Sad
Zsombi3311 hó
iCare Data Recovery Pro 7.9.2.0 + Crack ( leírás google fordított ) Ja én kompatibilitási hibaelháritóval rakok mindent mikor előszőr tesztelem , ezek szerint csak így lehet ! Már bocs hogy utólag írok , de most olvastam még csak hogy simán neked nem ment fel . Kompatibilitási hibaelhárítóval nekem felment . Az más kérdés hogy mennyit segít , már ha lehet rajta még?
Rejtett tartalom:
http://filesharing.ga/5957b68ec211303...df08c558e3

Idézet

iCare Card Recovery Pro fejlesztették ki, hogy segítse a felhasználókat visszaállítani törölt fájlokat, mint fotók , dalok, filmek mentett mindenféle memóriakártya köztük gyakran használt kártya, mint a Secure Digital (SD) kártya, CF (Compact Flash) kártya, MMC (Multi Media Card) , XD kártya, MiniSD kártya, SDHC, Smart Media kártya, MicroSD kártyával stb, amelyeket gyakran használnak a mobiltelefonok, digitális fényképezőgépek és egyéb digitális eszközök.
Felépülés következő memóriakártya adatvesztés
Préselt rossz gombot
Formázott kártya tévedésből
A törölt fotók baleset
Megközelíthetetlen memóriakártya
Memóriakártya-hiba
Kártya nincs formázva hiba
A csak olvasható keresési algoritmus , iCare Card Recovery Pro nem károsítja a kártyát, de csak próbálja meg visszaállítani a törölt képeket. Szabadon letölthető és használható ingyenes próba első helyreállítani fényképeiket.

Ez nem 100%-ban erre a célra van visszaállításra , de javítást is tud ( olvasás , írás ) elvileg , a leírása szerint !
JDboy11 hó
Köszi majd ránézek.
JDboy11 hó
Sajnos ezt a progit fel sem tudtam taelepíteni Sad
JDboy11 hó
Hát ez valószínű hogy így marad, és megy ameddig megy. Legnagyobb baj hogy felvevős eszközben nem tudom használni, mert igencsak darabos a felvétel.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 2

Lali, ice63

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!