Windows 10 helyi fiokkal belépés

Sziasztok!
Amikor telepítettem a windows 10-et létrehoztam és aztán azzal jelentkezek be az oprendszerbe. Eleinte érdekelt az áruház azt gondoltam jó dolog. De nekem nem vált be. Érdektelen csupa reklám. Tehát megszüntetném a Windows fiókkal való belépést. Helyi felhasználóként lépnékbe.
Segítséget előre is köszönöm.
gabesz19 hó
Gépház> Fiókok> Az Ön adatai> és egész egyszerűen belépsz helyi fiókkal..Wink
Rejtett tartalom:
i.imgur.com/iB2kojl.png
g03029 hó
Nagyjából ezt kell,hogy lásd ha beléptél a Helyi fiókba...csak a név és a kép lesz más Grin Grin Grin
Rejtett tartalom:
i.imgur.com/OD7kmts.png

Én sosem használom a Microsoft fiókot,mert az Áruház dolgai számomra is érdektelenek.
JDboy9 hó
Én is helyi fiókkal használom a gépeimet, de ha az áruházra van szükség akkor van lehetőség csak abba bejelentkezni. Nem kell az egész rendszerrel bejelentkezni a Microsoft fiókba.
Köszönöm a válaszokat, de nem az érdekel hol tudom megnézni a fiókot, hanem ha egyszer már ms fiókkal léptem be akkor hogyan tudom ezt meg változtatni. A felhasználói fióknál az msfiók van mint felhasználó.
JDboy9 hó
i.imgur.com/LswMqWg.png
lacko96919 hó
Mint látod a képen csak át kell lépni ms fiókra és a fiókvédelmet megcsinálni.
Mindegyik rendszergazdás fiók de az ms fiókkal van szinkronizálás is, így teljes használatú a windows.Smile
g03029 hó
Ahogy gabesz1 először írta,annál egyszerűbben nem lehet leírni. Mi ezen a bonyolult? Rákattintasz és átlépsz,csak követni kell amit kér a rendszer.
JDboy ez ugyanaz mint amit gabesz1 írt.Ha elsőre nem tud kattintani akkor ezzel sem segítettél. Bár ismétlés a tudás anyja vagy apja? ShySmile
JDboy9 hó
g0302 Tudom hogy ugyan az, mert hát mi is lenne más!? Csak lehetséges hogy nem nyitotta meg a rejtett tartalmat és ezért nem volt érthető számára.
Terranova9 hó
Kedves KiralyMarta!
Annál egyszerűbben, ahogy Gabesz1 tette, nem lehet a kérdésedre válaszolni.
Gépház> Fiókok> Az Ön adatai>
Jobb oldalon rákattintasz a Bejelentkezés Helyi fiókkal linkre. Megjelenik egy ablak, ahol megadod a felhasználó neved, illetve a jelszavad - ha akarod, a jelszó nem kötelező, csak ajánlott -, leokézod és kész. Bizonyos személyi adatokat a helyi fióknál is meg kell adni, csak az email címet nem. Tehát, ezzel nemcsak megnézed, hanem változtatsz egy másik fiókra.
Újraindítod a gépet, és innentől kezdve a helyi fiókoddal lépsz be. Ennyi.
g03029 hó
JDboy Thumbs up
Köszönöm a válaszokat És elnézést Gabesz1-től csak a piros karika nem szúrta ki a szemem. Ezért írtam igen itt a fiókom de hogy állítom át. Munka végeztével megcsinálom és még egyszer köszönöm.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 2

ice63, Wolawola

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!