Windows 10 creator 64 bit Ram

Sziasztok!

Ez az új windows creator eszi a ramot 8gb van a laptopban

Eddig soha nem volt gondom

A feladatkezelőben is okés minden.

Szerintem valami háttér vagy al folyamat futhat de nem tudom mi az.

Egyéb ötlet valakinek.

Üdv: Millord
Ez a kérdés a kérdező által, vagy mivel 30 nap elteltével sem került megoldásra, zárolva lett. A kérdező vagy egy adminisztrátor újra megnyithatja a kérdést.
Lali5 hó
Szia.
uTorrent (vagy más torrentkliens) van esetleg a gépeden ? (Mert Windows10, esetén, erős ram kitörést okoz 99%-os használattal.)
Nekem is 8 gigám van, még és nem falja.
Rejtett tartalom:
i.imgur.com/yYsWAj7.png
g03025 hó
Szerintem neked is ugyanazt javasoljuk mint az előző fórumtáraknak akik memória gondok miatt kértek segítséget.
A Feladatkezelőbe nézz először,hátha látni kiugró (netán ismeretlen alkalmazás) memóriahasználatot.
Esetleg képet róla ide.
Érdemes átnézni az előző hozzászólásokat is itt a hasonló témákban,hátha segít az is.
milli5 hó
Qbittorent de csak 89MB ram
Lali5 hó
Zárd be, teljesen, nem mindig a szemnek kell hinni, amit látsz, mert néha csalóka lehet, van egy olyan sejtésem h, ha bezárod, egyből le fog esni a RAM használat az alap használatra.
karesz375 hó
Nyisd meg a windows start menüt, Xbox ,- Beálitások, - játékvideó-rögzítő, - játékklippek és képernyőképek rögzítése a Játékvideó-rögzítővel ( Kapcsold ki ! ) nálam a feladat kezelőben azt mutatta hogy 360 mb ramot használ most meg csak 16 mb használ a kikapcsolt állapotban. Remélem ezzel megoldódott a problémád.
A qBittorrent speciális beállításában van valami Írási gyorsítótárazás vagy Disk cache (már nem emlékszem mert nem azt használom) abból vedd ki a pipát, egyéb esetben tényleg képes felzabálni ~1 gigát(főleg ha sok torrent fut) és ez nem is lesz látható a folyamatokon.
Lali5 hó
@Criosphinx Igazad van, azt kell beállítani rendes értékkel, és akkor nem okoz semmi galibát, főleg ha több 100 tori van, Seedelés, vagy letöltés ill mind2 alatt.
lacoka0075 hó
Nálam ugyan ez a hiba lépett fel. Töröltem a Qbittorentet, és feltettem a helyére, az uTorrent 2.0.4-es verziót. A furcsaság az, hogy az uTorrentből is, csak ez a régi verzió nem okozott, memória, vagy cpu problémát. Innen letöltheted, és van az oldalon hozzá, honosítás is.
Rejtett tartalom:
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 2

sefilaci, PREDATOR

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!