Visszatérő hiba

Sziasztok!

Néhány hete videó lejátszási hiba megoldásában kértem a segítségeteket. http://oprend.hu/infusions/help_panel...ion_id=775
Akkor megoldódni látszott a helyzet, de pár nap múlva ismét jelentkezett a probléma. Az elmúlt 2 hétben történt tesztelgetéseim eredménye képen arra jutottam, hogy a telepített Adobe flash player okozza a jelenséget. Eltávolítottam, így semmi gond a filmek lejátszásával, viszont sok netes videó nem lejátszható a hiányában. Tudtok valami alternatívát, vagy van valami ötlet a hibaelhárításra?
Zsombi335 hó
Az Edge vagy az IE miért kap Adobe flash WU-kat ? Azokkal a böngészőkkel játszasd le , a videó tartalmat ! Smile
i.imgur.com/hnJ9i8Y.png
abdulka5 hó
#Zsombi33. Megoldás lehet, de eléggé ragaszkodom a mozillához, és kell lennie más okosságnak is, mert nem sokan panaszkodnak erre a hibára. Gondolom az egyéni szoftver konfiguráció okoz valamilyen ütközést. Remélem egy jövőbeli flash player frissítés meg fogja oldani.
Ahogy írtad pár nap múlva ismét jelentkezett a probléma, én sztem ez a probléma most is fog pár nap múlva jelentkezni mert majdnem kizártnak tartom hogy ezt egy feltelepített NPAPI Flash player okozná, azokhoz a fájlokhoz hozzá sem nyúl egy valamire való Videó lejátszó, meg amúgy sem fut a hátttérben sem max annyi hogy csekkolja a frissítést de az letiltható.
De tehetsz egy próbát a 26-os BETA verzióval amit itt találsz:
http://labs.adobe.com/downloads/flash...layer.html
Zsombi335 hó
Töröld azt a foxot mindenestől , és tedd fel a fox x64 betát sokkal jobb ! Mindig azt használom nincs vele gond soha ! Smile
Rejtett tartalom:

i.imgur.com/PJBdSqv.jpg
abdulka5 hó
#Criosphinx. Azért mondom, hogy ez okozza, mert mióta eltávolítottam nem jelentkezik az akadás. Köszönöm a linket, kipróbálom a bétát.

#Zsombi33. Azt használom.
lacko96915 hó
Rejtett tartalom:
i.imgur.com/zdRWx2V.jpg

Ez a beállítás mindent lejátszik a Smilemédiaplayerrel /alapértelmezve/ és a Wu. frissítése is jöhet az edgére és explorerre. Thumbs up
Elfeledtem hogy a foxhoz kell a firefox médiaplayer plugin is.
http://filehippo.com/download_windows..._ffplugin/
A silverlight is fontos.Smile
abdulka5 hó
#lacko9691. Az a baj, hogy ha telepítve van a flash player akkor akadnak a filmek, de ha leveszem mennek hibátlanul. Viszont a hiányában telepíthetek bármilyen kiegészítőt a netes videókkal akkor is van gond. A beépített böngészőkkel az elmúlt 17 évben nem sikerült megbarátkoznom, és ahogy sok helyen olvasom a tapasztalatokat, nem most fogok ezekre váltani. Köszönöm a tanácsodat, de úgy gondolom marad a keresgélés, mert egyre biztosabbnak tűnik a szoftveres ütközés.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 2

puli57, lacko9691

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!