A WSUS Offline Update megbízható program?

Üdv.
Egy olyan Windows XP-s céges gépre szeretném feltelepíteni a frissítéseket, ami a rendszer telepítési ideje óta (2013) nem volt frissítve.
Mivel az Internet Explorer nem akarja betölteni az eredeti Update-s oldalt, ezért WSUS Offline Update-el tölteném le, majd telepíteném fel az összes frissítést.

Megbízható ez a program? Nem tesz semmi kárt a gépben?
Ez a kérdés a kérdező által, vagy mivel 30 nap elteltével sem került megoldásra, zárolva lett. A kérdező vagy egy adminisztrátor újra megnyithatja a kérdést.
Zsombi335 hó
Ha megteszi és megtalálja amit kell , miért ne ? Grin Ahogy láthatod kiváló , csak xp is legyen a letöltött verza listáján !
Rejtett tartalom:
Skynet5 hó
Teljes mértékig megbízható program. Viszont elkeserítelek, amennyiben a 10.9.2 van meg akkor nincs már benne az XP támogatás. Ha régebbi, akkor nem is engedi elindulni, ha jól emlékszem. XP már nem ...
Tudom, azon fut(-nak) olyan programok amik ... Smile

Próbálkoznék helyette a WUMT programmal, talán. (nem tudom kipróbálni, nincs XP-s gépem, de azt hiszem 98-tól 10-ig frissít)
bali19995 hó
Köszi a segítséget, a 9.2.1-es verzióban még megtaláltam az XP-t, indításnál rányomtam hogy ne töltsön le program frissítéseket, és most egyenlőre szépen tölti le a frissítéseket. Smile
Zsombi335 hó
Vagy az ms update catalóg , már akár foxal is szinte bármivel megy letölt . És ez nem a régi IE !
Rejtett tartalom:
i.imgur.com/FAbvdSw.jpg
Skynet5 hó
WUMT-ot most néztem, ott nincs semmi gond.
bali19995 hó
Zsombi33-
Ezt én is megtaláltam, de nincs itt olyan lehetőség hogy mindet egyszerre letöltse, és ne egyesével kelljen?
furrier755 hó
Ha jól tudom 9.3.1 az utolsó amiben benne van az XP...
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 1

ertner

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!