Windows 10 64 bit legrissebb kiadás homályos programok betűk DPI Scaling wrong

Asus Full hd laptop csak homályos betűk és Programok??

Van valakinek egy jó megoldása.

Üdv : Millord
Driver6 hó
Ez nem illesztőprogram probléma, hanem szimplán a Windows 10 egyes régebbi nem DPI méretezésképes programokat így "kinyújt" vagy "up scale"-el (elnézést de nincs erre jó magyar kifejezés). A megoldás ha a program parancsikonján vagy magán az exe-n jobb klikkel kattintunk, és Tulajdonságokat megnyitjuk, majd ott a Kompatibilistás fül alatt jelöljük be a "Magas DPI méretezési működés felülbírálása" és az legyen Alkalmazásra állítva. Ez után már normálisan egyszerűen csak a szövegméreteket fogja felhúzni a rendszer a teljes ablak elég csúnyácska nyújtása helyett.
Zsombi336 hó
Vga driver uninstall reinstall , régebbit vagy várj ki egy újabbat . Net keretrendszer 3,5 be van kapcsolva ? Rendes driver honlapról friss , vagy amit a W10 hirtelen mellé hajintott ? Display Driver Uninstallerrel töröld , és tölts le az "amd nvidia intel" vagy amilyen a gpu te tudod nem írtad arról az oldalról . Smile Szerintem driver gond ennyi infóból ilyen válaszra tellett bocs ! Mennyire friss a rendes , vagy valami félrement kiadás előtti félkész insider verza ?
Esetleg felbontást méretezést ( skálázás dpi , pixelvastagságot méretez félre valami ) még előtte a gépházban megpróbálhatsz állítani , hátha helyreáll !
poirot6 hó
Google-n keress rá:

windows 10 dpi fix

Automatikusan induljon.
lacko96916 hó
Talán a driver booster segíthet. Ha telepítesz, internet alatt tedd hogy le tudja venni a neki kellő drivereket és frissítéseket.Smile
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 4

BlackaceHUN, kjozsef, Balint69, Kari

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!