Windows 10 frissítés

Sziasztok!
Szeretném tudni miért van, hogy a lakásomban, de a munkahelyemen is azonos telepítésű nagyjából azonos hardverű Windows 10 nem egy formán frissül. Lakásban van 5 gép ebből 1 1703/156... míg a többinek 1607/14393 verziója. Hogyan tudnám mindet 1703-as ra frissíteni. Tudom-e Én kezdeményezni a frissítést? Miért van hogy az egyiken frissült ráadásul nem is a leggyakrabban használt, a másik ami sokkal többet van a hálón nem?
Válaszokat előre is köszönöm.
Ez a kérdés a kérdező által, vagy mivel 30 nap elteltével sem került megoldásra, a rendszer által zárolva lett. A kérdező, vagy egy adminisztrátor később újra megnyithatja ezt a kérdést.
Lali6 hó
Szia.
Azért mert lépcsőzetesen frissülnek a gépek, a 1703-as 10-esre..
És természetesen Ezzel kezdeményezheted a frissítést, elindítod, engeded neki hogy letöltse, onnantól az Ő feladata a verziófrissítés.. Smile (Internet kapcsolat, és gép sebességétől függően csinálja meg a frissítést) "Letöltés, előkészítés, telepítés, véglegesítést"
lacko96916 hó
Igen tudod Lali módszerével de van olyan gép amelyik már a 1703-ra nem alkalmas már és marad a 14393 rajta tovább frissülve.
A program ellenőrzi a gépet és kiírja alkalmas e fogadni, Ritka eset asztali gépen de lehetséges.Smile
Köszönöm a segítséget még egy kérdés, hogy jövőben ne kelljen kérdezni. Ez a link mint látom Microsoft update szám exe ez mindig kint van a Microsoft oldalán és onnan leszedhető? Ezt minden frissítéshez külön adják ki külön rá kell keresni? Vagy ez egy általános frissítő(bár a számozásból nem gondolnám) és más következő frissítésnél is használható. Szeretném ha mindig a legfrissebb rendszer lenne fenn minden gépen itthon.
Még egyszer köszönöm mind a két választ. Mind a kettő hasznos volt.
Driver6 hó
A Microsoft szoftverletöltő oldalán midig megtalálható a legfrissebb:
https://www.microsoft.com/hu-hu/softw.../windows10

De itt az oldalon is kint szokott lenni hírként ha frissülnek ezek az eszközök: Már a Media Creation Tool-lal is tölthető a Windows 10 Creators Update
Ezek végén pedig mindig ott van a forrásnál a hivatalos Microsoft elérhetőség, ha valakinek az jobban tetszik.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 3

BlackaceHUN, Balint69, Kari

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!