Fájlkezelő megnyitása után random össze-vissza helyezi el 2015-ös LTSB Enterprise verziónál

Sziasztok

A címben szereplő problémára tudna valaki megoldást, ahányszor megnyitom a tálcáról a fájlkezelőmet mindig máshol nyílik meg nem pedig fixen egy helyen, tud esetleg valaki erre valami hathatós megoldást?

Előre is ezer köszi érte!

Win 10 Enterprise 2015 LTSB verziónál tapasztalom csak ezt a jelenséget.
Zsombi331 hó
Beugrott ha az asztal szélétől kellő távolság volt , akkor megmaradt . De a kellő távolság kb az amit látunk nálad . Shy
Ezt nem is engedné restartal valamelyik irányban .
i.imgur.com/H8BVvSc.jpg
Zsombi331 hó
Ez az abból az időből származó , Pron is így volt és így is maradt új verzáig . Akkoriban ezt csinálta a rendszer , onnan emlékszem hogy én is megszokott helyre szeretem tenni . El is helyeztem de nem maradt ott soha .
opus251 hó
Zsombi33

Köszi, basszus akkor erre semmi esély, hogy megoldódjon? Azt hittem lesz egy frissítés vagy valami amit lekapok, és megszűnik, persze annyira nem vészes, csak irtó fura így használni habár maga a rendszer meg irtó jó, és a startisback-el nagyon win7-es a start menűje is így.....

i.imgur.com/jAuXWJv.jpg
Zsombi331 hó
Nekem és pár embernek pont ez volt anno a beszédtéma , hogy a bal felső sarokban jelent meg kb . Holott mi a jobb oldalon szoktuk meg . Nekem a félévente történő build váltáskor normalizálódott , csak az a baj hogy az emlitett rendszered sokkal ritkábban jelenik meg . Nem dereng olyan hogy valaki írta volna itt a segítség résznél , hogy neki másik oldalt marad .
De ez szerintem csak párunkat zavart , utána meg mi is megszoktuk az újig . Smile
opus251 hó
Sajna akkor még nem voltam itt...Smile
Nekem ide teszi....
i.imgur.com/oAEui22.jpg

De azt vettem észre, hogyha a tálca bal oldalra van téve, akkor pont középre tenné, ahogy szeretném ....csak így meg a Tálca nem nagyon jön be.....
i.imgur.com/PejcjZN.jpg

Miért függ a Tálca helyzetétől?
opus251 hó
Köszi szépen.....megvárom a 17-ei új kiadást majd feldobom az Education-t, az is nagyon bejött most itt az új verzióval...
Habár én elfogult vagyok ezekkel az LTSB verziókkal is..Smile
JDboy1 hó
Nekem évek óta bal oldalt van a tálca, igaz valóban szokatlan volt eleinte.
http://kephost.com/image/BYAM
Szerintem 16.9-es monitornál sokkal praktikusabb ez az elhelyezés, mert például egy weboldal megjelenítésénél nagyobb felület látszik.
http://kephost.com/image/BYAl
http://kephost.com/image/BYAO
muffin731 hó
Nem használom a Fájlkezelőt, a Total Commanderben hiszek. Smile Néha megnyitom 'Ez a gép' kezdőlappal, de mindig ugyanott nyílik meg. Nem méreteztem át és nem húztam el sosem a képernyő közepéről. (Windows 10 Home 1703 15063.674)
JDboy1 hó
Persze kinek mi a szimpatikusabb, illetve a praktikusabb. Én a fájlkezelőt részesítem előnyben, (teljes méretben) ha használjuk a fenti menüszalagot, és a Gyors elérésbe elhelyezzük a fontosabb mappáinkat akkor jól használható a Win 8-8.1-10 fájlkezelője a Win7 -éhez képest.
http://kephost.com/image/BYFD
A Total Commandert csak ritkán használom egy-két nem gyakori fájl művelethez.
opus251 hó
JDboy

Lehet tényleg csak szokás kérdése, kipróbálom az általad mutatottat, aztán majd kiderül mennyire jön be..Smile
lacko96911 hó
A fájlkezelő kapcsolatos a startmenüvel. W7 start által is lehetséges a másként viselkedése.Smile
opus251 hó
Azt utólag dobtam föl, előtte is random nyitotta meg a fájlkezelőmet....
Driver1 hó
Véleményem szerint ha tudod, akkor inkább a 2016-os LTSB-t használd (version 1607), az egy jobban sikerült kiadás, nem mellesleg ez után 2019-ig nem is jön új. Bár nem tudom, hogy van-e valami konkrét oka, amiért az első Windows 10-hez ragaszkodsz (version 1507).
JDboy1 hó
Idő kell a berögződések változtatásához, mert a megszokás nagy úr. De az új dolgokat csak akkor tudjuk elfogadni esetenként, ha azt nem rögtön félrelökve használjuk, alkalmazzuk. És lehet hogy kedvencünké is válhat. Smile
opus251 hó
Driver

Ez egy jó kérdés, szerintem ez is jó, semmivel nem jobb a 2016-os LTSB, nekem most a Kori féle 2016 májusi integrált verziójú win 10 ent. 2015 LTSB van fönn, mak kulcsos aktiválással rendelkezem, ehhez is, meg a 2016-os LTSB-hez is, mindkettő jó, most épp ezt használom.....különösebb oka nincs.....de szeretem a sima Entert is, de nekem az a sok app tényleg nem jön be mivel nem használom, játékot szintén nem, így azok számomra fölöslegesek....
vizsla131 hó
Tisztelt JDboy !

Mindenkitől elnézést kérek , hogy ige írok és nem a megfelelő fórumba . Lenne egy (két-három ) kérésem . itt a válaszok között láttam az asztalod ami nagyon megtetszett .http://kephost.com/image/BYAM. Szeretném gépemet én is egyedivé tenni ,ezért kérlek írd meg honnan tölthető le az azt létrehozó startmenű és ikonpakk teljes funkcionalitással vírusmentesen .

Köszönettel : Vizsla
JDboy1 hó
@vizsla13
Elküldöm a szükséges infókat privát üzenetben!
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!