Windows Media Player nem indul

Sziasztok

Windows 10 pro 64 bit 16299.15
Tiszta telepítés végeztem de a windows media player nem indul el.

Üdv: Millord
Zsombi331 hó
Abban már nem is fog innentől vegyes dolgokat írnak róla , nekem is csak azért megy még pár fájlnál mert fájlok megtartásával frissítettem .
Mondhatni örökölte .

Idézet

hivatalosan meghamisította, kiadott egy új frissítést, amely egy másik kedvelt Microsoft termék - a Windows Media Player - halálát jelentheti. Úgy tűnik, hogy a Windows 10 frissítés KB4046355 az Őszi alkotók frissítése letiltja a Windows Media Player programot.
De ha a Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Programok és szolgáltatások\Windows szolgáltatások be és kikapcsolása tartalmazza még . Bejelölve és ok , megpróbálhatod telepíteni . Talán . Smile
i.imgur.com/CHxFKdv.jpg
Zoli301 hó
Tiszta telepítésű RS3nál nálam első pillanattól jó a Media Player Smile Most akkor hogy is van ez? Van akinél jó van akinél nem? Segítségkérő is elméletileg tisztán telepítette és mégse jó nála? Más telepítő vagy mi lehet a gond(esetleg hibás telepítő)?
nnnnnn1 hó
windows Media Player - minek?
PotPlayer - mindent visz
Régóta ezt használom.
@nnnnnn:
Talán azért,mert nem mindenki akar külső programot használni. (mint pl. én)
A kérdést oda-vissza tudnánk játszani. - Minek? - A választ már leírtam.
muffin731 hó
Szintén rég kikapcsoltam a Windows-szolgáltatások be- és kikapcsolása ablakban. Aki viszont nem akar külső programot használni, annak telepítenie kell valamilyen codec csomagot.
lacko96911 hó
Töltsd le a média player plusz 2.9 progit hozzá és a média player codekpakk pluszot és megy mint a fene.Grin
Tökéletes, nem kell más lejátszó a gépre.Smile
Zsombi331 hó
Erre értettem hogy vegyes dolgokat írnak mindenhol ( külföldi oldalak ) . Csak a vita nekem nincs nem megy / nekem van megy .......nem lesz benne / benne van .
Ez az ő szempontjából lényegtelen hogy itt mit írunk ha a fenti leírás alapján bekapcsolható , vagy felrakja úgy akkor nyert .
Ha nem akkor ez meg lényegtelen számára hogy kinek van , és kinek nincs . Ha úgy sem engedi biztos okkal került letiltásra . Akkor igen marad egy k litle mega pl vagy amit ő akar . De nem erőszakolnám fel az mpc-t egy exe fájlból ha a rendszer szolgáltatásai esetleg nem engedik , hanem ne adj elutasítják !
lacko96911 hó
Az codekpakk egyenlő a Klitével de windows és mindent tartalmaz ami kell a lejátszáshoz.Smile
Még a másik playert is.Smile
Zsombi331 hó
Pláne ha az mpc nélkül a kodekei is hiányoznak . Nem egyenlő (pl) példának írtam más i lehet ezt is írtam , sok más is van lejátszóval csak a sarkáig nem érnek a k litle mega ( benne mpchc amihez a kodek pakk kapcsolódik ) , de felőlem bármi mehet .
Még a hibázgató hébe hóba vírusos vlc is amit jónak lát . Mert az app lejátszó 0 társítgatni állandóan a feliratot és estig sorolhatnám mivel gyengébb . Igen kell egy pack ha a telepítése a leírt módszerrel ( nem a tiéddel fent kifejtettem miért ) akadályba ütközne vagy nem várt eredményt hozna .

De még ne rohanjunk , nem írta mi lett ! Smile
lacko96911 hó
Zsombi33: Azt kellene tudomásul venned hogy más jó is van ezen a világon.
Tökéletes ahogy leírtam, csak ez egy másik módszer. Helytelen a leírásod, mert így használom a kezdetek óta
és mindent lejátszik hiba nélkül. Valamit nem kell lebecsülni, főleg ha nem alkalmazzuk, mert hiányzik a tapasztalati háttér hozzá.Smile
Zsombi331 hó
SmileThumbs up
milli1 hó
én csak ezért kell mert streamelni szoktam Samsung Tv.- egyszerű a a használata
milli1 hó
amugy kipróbáltam én is windows szolgáltatások stb de nem sikerült
opus251 hó
Zoli30

Én nem csodálkozom semmin sem a windows-al kapcsolatban...ez pont olyan lehet, mint az Education verziónál, nálam alapból visszaállítja kb 50%-ra a fényerőm,és semmi megoldás sincs rá, illetve van most már majd a 17-ei alkotóitól már nem lesz jelen ez a jelenség, vagy említhetném a wifi gondokat, nálam a 1703-as verziótól alig lehet életre kelteni 3 lépéses beállításokkal lehet csak folyamatos működésre bírni, ez géptől függ szerintem.....
Zsombi331 hó
Akkor pack választás lesz sajnos , fent olvasom itt is kinél hogy van , egyik sem tökéletes W10 szerintem az csak egy két tompa ember fejében létező ritkaság ! Grin VLC pl
opus251 hó
Zsombi33

Ez így igaz ahogy írod is, irtóra függ a win10 az adott gép sajátosságaitól, sokan ezért is térnek vissza a jó öreg win7-re....meg ugye az a havi 1-1,4 Gb-os frissítések amiket kap sem lendíti előre a történetet..Smile

Csak azt nem értem mire föl ez a rohamos féléves újítás, ahelyett, hogy gatyába ráznák valamelyik kiadásukat, és az árát elnézve félkész termékért ennyit kérni eléggé pofátlanság kategória...Grin

Ami sajnálatos meg, hogy a win rohamos fejlődését sajna az illesztő szoftverek nem tudják, vagy szerintem nem is nagyon akarják követni, ami a tavaszi alkotásukhoz eléggé aggályos, hogy majd fut-e mondjuk régebbi gépeken is rendesen vagy be kell érni majd egy korábbi verziójú kiadással?
Zsombi331 hó
Ebben pontról pontra igazat adok ! De a driverek maradnak a 100 évesek is , amin ment szerintem fog is . Max idővel picit többet fog enni a sok felesleg vacak miatt , pl RS3 a személyek a tálcán minek ? Az értesítési központ nem volt elég , az is jelzett mindent és törlésig tárolt . A személyek rész csak egy kolonc többlet szerintem . És minél jobban összetettebb annál nehezebb stabilan tartani , itt akár le is állhatna . És évekig csak stabilizálódna . Persze "szerintem " . Hogy szoftver hardver driver biosok... , mindennek a gyártása felzárkózhasson .
charras1 hó
Nálam rendben a mediaplayer,az őszi alkotói frissítés végleges verziója frissítésként került a gépemre.
Próbálhatnád az sfc /scannow eljárást talál e hibát.
charras1 hó
Szerintem a codecpaccek a kéretlen alkalmazással egyenlők,nem is volt szükségem rájuk úgy tízéve előtte sem volt de ezt nem tudtam.
Azóta az ac3 codecet szükség esetén az ffdshow filtert telepítem.
Alien81 hó
Miért is szeretnéd ha működne?

Ez nem elég?
https://mpc-hc.org/
Shocked
bercike341 hó
A kérdezőnek a kérdésére válaszolva: Jó a windows Media Player. Tökéletesen működik. Azzal már hallgattam zenét, és filmeket is néztem. Én tiszta telepítést csináltam.

Válasz küldése

Csak bejelentkezett felhasználók küldhetnek választ.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 1

csucsu1952

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!