Nem csatlakozik a wifi

hankock
hankock
Adott a következő konfig Aspire E51-520, AMD proceszor, 2 GB RAM, 500 giga, HD 8240, felraktam a windows 10 pro x86 kori féle változatot, a rendszer felismerte a wifidrivert atheros driver-Qualcomm Atheros QCA9565, a wifi hálozatok is látom amire csatlakozni akarok beirom a jelszót erre kiirja hogy a gép nem tudott csatlakozni a hálozatra, felraktam a gyári drivert de az is ezt csinálta, kicseréltem az oprendszert egy 64-bites majd egy 32 bites windows 8.1 korira de ugyanazt csinálja, lehetséges hogy elromlott a wifi antenna laptoppban?
Ez a kérdés a kérdező által, vagy mivel 30 nap elteltével sem került megoldásra, a rendszer által zárolva lett. A kérdező, vagy egy adminisztrátor később újra megnyithatja ezt a kérdést.
1 év
Én laptopom is csinálja néha. A hálózat javításra lépek és alaphelyzetbe állítja az adaptert.
Igaz 10-en megy nálam.Smile
1 év
Ha a jelerősség is gyenge akkor igen, múltkor volt nálam egy hasonló gép, ott a végső megoldás egy külső WIFI adapter lett.
Igaz ami nálam volt néha csatlakozott de tölteni már nem tudott, és bontotta a kapcsolatot, de másodjára már soha nem fogadta el a jelszót.
Mindenesetre ki kell próbálni, ha egy külsővel jó akkor a belső kicsit hibás lett.
1 év
Jelerősség fullon van, hálózat javítását is próbáltam de az addig nem csinál amíg nem csatlakozok rá a hálózatra s ezt nem engedi, kiválasztottam az adott hálózatot, rákattintottam beírtam a jelszót helyesen, majd egy kis idő után kiírja hogy az adott hálózatra nem csatlakozik, megpróbáltam más hálózattal is a telefonomról megosztottam a netet nyílt wifivel s arra sem tud több op rendszerrel próbáltam, veszek egy külső usbs antennát s remélem azzal működni fog.
1 év
Valószínű, hogy egy router restart megoldja. Tegnap az ASUS laptopomon letöröltem a Wifi drivert és az istenért nem volt hajlandó csatlakozni hiába írtam jó jelszót, még hibajavítóval sem ment. A router restart után simán felcsatlakozott.
1 év
Eszközkezelőben minden eszköz fel van ismerve rendesen?
1 év
"Okoskodás ON"

Szia. Smile
Első körben biztos vagy a típusban? Aspire E51-520?
Nem Aspire ES1-520-két, három szám betűkkel? Pár szám és betű sokat számít.
Dugd kábelre a gépet, aztán távolítsd el a WLAN drivert minden bitjét.
Keresd fel a gyári oldalt és nézd meg elsőként hogy melyik BIOS van fent neked. 1.03 van fent, vagy kisebb, nagyobb. Ha az 1.03 vagy nagyobb fent, akkor mosoly. Az hogy a 10 felment, nem biztosíték.
Itt megtalálod az összes driverjét a kedvencednek.

És amúgy sem kell mindent a WU-ra bízni bárhogy is tetszik, mert qrva kényelmes. Megesik, hogy is kényelmes "ő" is. Grin

"Okoskodás OFF"

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

Vivid, kodahckr

  • 15 Vendég
  • 91 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 16,348 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!