Nem csatlakozik a wifi

Adott a következő konfig Aspire E51-520, AMD proceszor, 2 GB RAM, 500 giga, HD 8240, felraktam a windows 10 pro x86 kori féle változatot, a rendszer felismerte a wifidrivert atheros driver-Qualcomm Atheros QCA9565, a wifi hálozatok is látom amire csatlakozni akarok beirom a jelszót erre kiirja hogy a gép nem tudott csatlakozni a hálozatra, felraktam a gyári drivert de az is ezt csinálta, kicseréltem az oprendszert egy 64-bites majd egy 32 bites windows 8.1 korira de ugyanazt csinálja, lehetséges hogy elromlott a wifi antenna laptoppban?
lacko96911 hó
Én laptopom is csinálja néha. A hálózat javításra lépek és alaphelyzetbe állítja az adaptert.
Igaz 10-en megy nálam.Smile
tothjani1 hó
Ha a jelerősség is gyenge akkor igen, múltkor volt nálam egy hasonló gép, ott a végső megoldás egy külső WIFI adapter lett.
Igaz ami nálam volt néha csatlakozott de tölteni már nem tudott, és bontotta a kapcsolatot, de másodjára már soha nem fogadta el a jelszót.
Mindenesetre ki kell próbálni, ha egy külsővel jó akkor a belső kicsit hibás lett.
hankock1 hó
Jelerősség fullon van, hálózat javítását is próbáltam de az addig nem csinál amíg nem csatlakozok rá a hálózatra s ezt nem engedi, kiválasztottam az adott hálózatot, rákattintottam beírtam a jelszót helyesen, majd egy kis idő után kiírja hogy az adott hálózatra nem csatlakozik, megpróbáltam más hálózattal is a telefonomról megosztottam a netet nyílt wifivel s arra sem tud több op rendszerrel próbáltam, veszek egy külső usbs antennát s remélem azzal működni fog.
mondeo61 hó
Valószínű, hogy egy router restart megoldja. Tegnap az ASUS laptopomon letöröltem a Wifi drivert és az istenért nem volt hajlandó csatlakozni hiába írtam jó jelszót, még hibajavítóval sem ment. A router restart után simán felcsatlakozott.
Alien81 hó
Eszközkezelőben minden eszköz fel van ismerve rendesen?
Skynet27 napja
"Okoskodás ON"

Szia. Smile
Első körben biztos vagy a típusban? Aspire E51-520?
Nem Aspire ES1-520-két, három szám betűkkel? Pár szám és betű sokat számít.
Dugd kábelre a gépet, aztán távolítsd el a WLAN drivert minden bitjét.
Keresd fel a gyári oldalt és nézd meg elsőként hogy melyik BIOS van fent neked. 1.03 van fent, vagy kisebb, nagyobb. Ha az 1.03 vagy nagyobb fent, akkor mosoly. Az hogy a 10 felment, nem biztosíték.
Itt megtalálod az összes driverjét a kedvencednek.
Rejtett tartalom:

És amúgy sem kell mindent a WU-ra bízni bárhogy is tetszik, mert qrva kényelmes. Megesik, hogy is kényelmes "ő" is. Grin

"Okoskodás OFF"

Válasz küldése

Csak bejelentkezett felhasználók küldhetnek választ.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!