OP-rendszer ujrainditása?

sardna11
sardna11
Akár hányszor az Insider Programban feltelepült az legfrisseb BOULDING a meglévő 7-es OP-rendszeremet ujra kellet telepiteni, valaki tudna- e valamilyen megoldást megköszönném.
4 hó
Szerintem a legprofibb boot szerkesztő az EasyBCD. Támogatja az UEFI-t is. Számos jó kiegészítő is található benne. Wink
Rejtett tartalom:
i.imgur.com/sYoX164.png
4 hó
A hetest kellene frissíteni kisegítővel és megkapnád a digitális kódodat.
Akkor többé nem kell kódot írni sosem és nem lökné ki az insider sem a rendszered.
(Azért jó lenne tudni hogy a 10-re kapod e az insidert, és aktivált vagy eredeti. pontosíts kicsit.)
4 hó
Boot menü szerkesztése parancssor használatávalSmile
Rejtett tartalom:
4 hó
IGEN aktivált digitáliason,most is a 10 17017-es insideren vagyok, csak lopkodom az internetről az ISO- fálylokat vagyis tiszta telepitéssel oldom meg,de nem mindég sikerül jó isot letölteni és ilyenkor a hejreálitási funkcióval ujra telepitetem a Widowst és ekkor szokott eltünni a 7-esem,amugy egy 7-éves gépém van,birja a strapát,
4 hó
EasyBCD. megpróbálom a legközelebbi Insider telepitése után,Nagyon köszönön a hozzászólásokat,ill. az irásokat, bizom abban hoy ezzel a programmal megoldódik a problémám.KÖSZÖNÖM MINDENKINEK a segitséget.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!