Lumia 530-at használok, a YouTube videók viszont gyakran úgy jelennek meg, hogy a videó egy része szürke lesz, van amikor már szinte az egészet beborítja. Az oldal újrafrissítése általában megoldja a problémát, de végleges megoldás kellene.
Sziasztok!

A Daemon tools lite legfrisebb (10-es) verziójához kellene egy személyi licence. Tudtok ebben segíteni?

Előre is köszönöm.
Üdv.
Windows 10 Pro. Az lenne a problémám, hogy a fájlkezelőm akárhányszor bezárom-megnyitom mindig másik pozícióba jelenik meg, akárhogyan állítgatom nem jegyzi meg úgy ahogyan szeretném.
Sziasztok!
Ubuntut telepítettem - illetve csak kipróbáltam - de nem látja a meghajtóimat. SSD, HDD - egyiket sem Talán az ntfs partició miatt van...? HELP..
Ezt írja (a barracuda a HDD)kepfeltoltes.hu/150819/F_nyk_p-0065_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Sziasztok!

Az a háztartásban, minden gépemet frissítettem a régebbi asztali gépem volt az, amelyiken az inider verziókat raktam fel mindig.. amikor kijött az utolsó 10240-es még!! insider build akkor én írtam is még korábban, hogy lehet későn frissítettem fel a korábbi buildról, ezért nem aktiválta be magát automatikusan... erre akkor ugye gabesztől kaptam azt a jó kis kms aktiválás módszert az végül beaktiválta a rendszert.

Most a napokban erre a gépre felraktam a win7 ultimate-t azta kulcsot használtam amit az üzifalon is megosztott gabesz és még mindig jó Smile

frissítettem ezt a 7-est win10-re de nem aktiválta be magát pedig:

- Bejelentkezés MS fiókkal megvolt.
- Fiókom visszaigazolása egy a telefonra küldött sms-el megvolt.És mégsem aktiválta magát a win10, pedig a normál updaten keresztüli frissítési procedúrát szenvedtem végig.
Átgondoltam és lehet, hogy a korábbi még insider verzió telepítése végett történt ez, ezért nem aktiválja magát és már csak KMS-el lehet majd ezt a gépemet aktiválni (persze ez sem gond amíg működik... meg van ugye AutoKMS)

De mégis, egy új MS fiók vagy mi oldaná meg, hogy ezen a gépen is az a bizonyos Tartós aktiválás felirat jelenjen meg?
Üdv. Mindenkinek.

Egy kis segítségre lenne szükségem.
Minden újra indulásnál ez a kép fogad.
Hogyan lehet ezt eltüntetni.

Előre is köszönöm.
kepfeltoltes.hu/150817/446811157N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png
Helló . Segítségre volna szükségem.

Frissítettem a win.10-re és amikor elkezdtem használni, minden klasszul működött ( a start menu , meg a tálca is ), kb. 15 perc után a start menu csak jobb klikkel tudtam kinyitni és csak sort adott ki. A tálca jobb oldalán lévő ikonokat (intern,hangok,üzenetek) egyáltalán nem tudtam megnyitni egérrel.
Erre berágtam és csináltam egy visszaállítást sikeressen. májd ismét ugyanezzel a problémával szembesültem. A neten kutakodtam a megoldással de azokra sem jön vissza a start menu, meg a tálca normális használata. ( szerintem másnak is van ez a probléma )
Ha valaki tudna segíteni ,,,,megköszönném............köszi
Üdv mindenkinek.
Segítségre lenne szükségem.
A mióta win 10-re frissítettem a WIN 7-et a képernyő be van állítva hogy 5 perc múlva lekapcsoljon. Minden rendbe is van eddig de, nem tudom felébreszteni se billentyűvel sem egérrel.Az alvó állapot kivan kapcsolva.
Előre is köszönöm.
Sziasztok! Amint a képen láthatjátok bebugolt a tálcán a rögzítés és a kilépés ikon! Mit lehet ennek csinálni?

i.imgur.com/Kedh1CT.jpg
Sziasztok.Már párszor elkezdtem frissiteni ezeket, de mindig ezt írja ki Biztonsági frissítés a Windows 10 for x64-based Systems rendszeren futó Internet Explorer Flash Player böngészőhöz (KB3087916) - Hiba: 0x80246008
Definition Update for Windows Defender - KB2267602 (Definition 1.203.2370.0) - Hiba: 0x80246008
Windows kártevő-eltávolító eszköz a Windows 8, 8.1, Windows Server 2012és x64-alapú 2012 R2 rendszerhez - 2015. június (KB890830) - Hiba: 0x80246008
Összegző frissítés x64-alapú Windows 10 rendszerekhez (KB3081438) - Hiba: 0x80246008
Szerintetek mi lehet a hiba?
OneNote felhőben tartja az adatokat?Ha igen mekkora a tárhey?Smile
Üdv!

Van egy Samsung SyncMaster 225BW monitorom.

Pár hónappal korábban egy áramszünet után beindítottam a gépem és a monitoron megjelent egy függőleges nagyon vékony és világos kékes zöld csík... eddig nem nagyon zavart és nem foglalkoztam vele, de mostanában elég zavaró lett főleg filmnézés közben....

Valaki megtudná mondani ez milyen hiba az LCD kijelzőn, illetve javítható-e?
Üdvözlöm önöket!

Egy kis segítségre lenne szükségem.
Fel telepítettem a Windows 10 64-bites operációs rendszert.
Van nekem egy "ZTE ZXDSL 931 VII v2.0" típusú routerem.
Az a problémám, hogy nem tudok rajta portot nyitni az uTorrent felé.
Az-az érdekes, hogy Windows 7 és Windows 8.1-es rendszeren tudok portot nyitni.

Ebben kérném a segítségüket.

Köszönöm.
Üdv mindenkinek!

A következő a problémám:
Win7 sp1ről frissítettem Win10-re.
Nincs is vele különösebben bajom, egész pofás...szépen fut...azonban...

Az "áruház" megnyitásakor bevillan a program kerete, majd eltűnik...semmi nem történik.
Se egy hibaüzenet, se semmi...

Ötletek?
Sziasztok!

Tegnap figyeltem fel rá, hogy valamiért a system folyamat iszonyúan sok memóriát fogyaszt, tudtommal 200-350 MB többet semmiképp sem kellene.
Valami ötletek van erre hogyan lehetne megoldani?
Előre is Köszönöm!

Itt egy kép a folyamatról:
kepfeltoltes.hu/150809/System_ram_www.kepfeltoltes.hu_.png
Helló!

Nekem nagyon bevált eddig a Edge böngésző a win 10-ben. Az lenne a kérdésem, hogy van-e lehetőség könyveljelzők importálására az Edgébe? Próbáltam és csak az explorerból tudnék. :-(
Több particioval rendelkezem,de csak a C láthato.Hogy tudnám visszaszerezni,láthatová tenni őket?Sajnos angolul nem tudok, a programok általában angolul vannak.Ha valakinek lenne egy magyarositott eszköze ami win10-nél használhato megköszönném.
Sziasztok! Feltelepítettem Windows 10-hez a magyar nyelvicsomagot,de bejelentkezéskor még mindig angol. Mit lehet tenni ennek?
Az lenne a kérdésem, hogy ha frissítek a Windows 10-re akkor megmaradnak-e a rendszer- és programbeállításaim. Ezalatt pl. környezeti változókat, programok beállításait (config), regedit beállításokat értem.

Tehát a frissítés, olyan mint amikor Windows 8-ról frissítettem Windows 8.1-re és maradt minden a régiben VAGY mintha feltelepítenék egy új rendszert a meglévő mellé (Windows.old mappa keletkezése) és elvesznek az előbb említett beállítások.

Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok,
Tegnap frissítettem meglévő W7 -es rendszeremet Windows 10 -re de ez az újratervezett Start menü nem igazán tetszik (Sőt!!) és a Windows 8 és 8.1 -ben debütált kezdőképernyő nekem kimondottan tetszett ezért az a kérdésem hogy lehetséges-e valahogy visszaálítani?

A gépházban nézelődtem de ott nincs erre vonatkozó beállítás de a Kezdőképeryő neve elég sok helyen szerepel, ezért is kérdezem meg.

Rá gugliztam már de csak olyan cikkeket találtam melyek 1-1 Windows 10 teszt változatról készűltek, azon megoldások pedig a véglegesben nem működnek.

Előre is köszönöm a választ.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!