Üdv mindenkinek!

A következő a problémám:
Win7 sp1ről frissítettem Win10-re.
Nincs is vele különösebben bajom, egész pofás...szépen fut...azonban...

Az "áruház" megnyitásakor bevillan a program kerete, majd eltűnik...semmi nem történik.
Se egy hibaüzenet, se semmi...

Ötletek?
Sziasztok!

Tegnap figyeltem fel rá, hogy valamiért a system folyamat iszonyúan sok memóriát fogyaszt, tudtommal 200-350 MB többet semmiképp sem kellene.
Valami ötletek van erre hogyan lehetne megoldani?
Előre is Köszönöm!

Itt egy kép a folyamatról:
kepfeltoltes.hu/150809/System_ram_www.kepfeltoltes.hu_.png
Helló!

Nekem nagyon bevált eddig a Edge böngésző a win 10-ben. Az lenne a kérdésem, hogy van-e lehetőség könyveljelzők importálására az Edgébe? Próbáltam és csak az explorerból tudnék. :-(
Több particioval rendelkezem,de csak a C láthato.Hogy tudnám visszaszerezni,láthatová tenni őket?Sajnos angolul nem tudok, a programok általában angolul vannak.Ha valakinek lenne egy magyarositott eszköze ami win10-nél használhato megköszönném.
Sziasztok! Feltelepítettem Windows 10-hez a magyar nyelvicsomagot,de bejelentkezéskor még mindig angol. Mit lehet tenni ennek?
Az lenne a kérdésem, hogy ha frissítek a Windows 10-re akkor megmaradnak-e a rendszer- és programbeállításaim. Ezalatt pl. környezeti változókat, programok beállításait (config), regedit beállításokat értem.

Tehát a frissítés, olyan mint amikor Windows 8-ról frissítettem Windows 8.1-re és maradt minden a régiben VAGY mintha feltelepítenék egy új rendszert a meglévő mellé (Windows.old mappa keletkezése) és elvesznek az előbb említett beállítások.

Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok,
Tegnap frissítettem meglévő W7 -es rendszeremet Windows 10 -re de ez az újratervezett Start menü nem igazán tetszik (Sőt!!) és a Windows 8 és 8.1 -ben debütált kezdőképernyő nekem kimondottan tetszett ezért az a kérdésem hogy lehetséges-e valahogy visszaálítani?

A gépházban nézelődtem de ott nincs erre vonatkozó beállítás de a Kezdőképeryő neve elég sok helyen szerepel, ezért is kérdezem meg.

Rá gugliztam már de csak olyan cikkeket találtam melyek 1-1 Windows 10 teszt változatról készűltek, azon megoldások pedig a véglegesben nem működnek.

Előre is köszönöm a választ.
Az asztalon elrendeztem az ikonokat.Újrainditás után megint össze-vissza voltak.Van erre megoldás?Sad
Az asztalon lévő ikonoknál szöveg is megjelenik,az ikon alá odairja a nevét,Hogy tudom eltüntetni?
A Windows 7 startmenüben mappákba rendszerezve voltak az ikonjaim. Ez az idióta windows 10 most mappáktól függetlenül, ABC sorrendbe rakta az ikonokat. Totális a káosz, kínszenvedés bármit is megtalálni. Hogy lehetne ezt az ABC sorrendezést megszüntetni, visszaállítani a Windows 7 szerinti startmenü elrendezést/mappa struktúrát?!
Régebbi Windows-os noteszgépem nem áll le a leállítás parancsra, a képernyő elsötétül, de még órákig is dolgozik.
Sziasztok. Szeretném megkérdezni a Windows10 első botolásánál a logónál kifagy a gépem lerezetelem és utána semmi baja. Hozzáteszem Windows 8-nál is ez volt a ,s van amikor rendesen elindul, hetekig semmi hiba nincs.
Üdv!

Virtualboxban mit, és hogyan kell beállítani, hogy legyen internet ? Windows 10 telepítése követően, se NET, se Bridge hállózati beállításban nincs internet, a gépem, és a virtuális gép között sikerült mappát megosztani, de internet sajnos nincsen.

Hiába keresem elő a saját driveremet a hállókártyámhoz, virtualboxban nem is ismeri fel, helyette ez van:
Intel(r) pro/1000 mt network, ehhez kerestem drivert, de telepítés közben megszakad...

Köszi előre is.
Üdv!

Kipróbálás céljából feltettem én is a Windows 10 rendszert. Olyan gondom lenne, hogy szeretném a start menüt klasszikusabb, azaz pl mint a win7-ben látni, és használni. Ha a csempén jobb egeret nyomok, és levétel a start menüből eltűnik, de még így se jó, mert még mindig széles a start menü.
Egy kép róla link formában:
Start menü kép

Lehet egyszerű a dolog, de nem jöttem rá Smile
Mit lehet csinálni, ha ezt írja ki a gép: A képernyőillesztő nem válaszolt, és utána helyreállt, utána elsötétül a képernyő és lefagy?
Kicseréltem a videokártyát egy teljesen újra és azzal is ugyanez volt a hiba.
Az a gondom,hogy hiába raktam fel a VIA HD Audio drivert,de telepítés után nincs hang.
Realtek HD Audio driverrel is néztem,semmi Sad
Eddig minden egyes Windows telepítésnél automatikusan driver ferlakás nélkül is volt hang
Sziasztok!

Tegnap frissítettem Windows 8.1-ről Windows 10-re. A telepítésnél bejelentkeztem fel is ismerte a fiókomat, minden rendben volt. De amikor be akartam lépni az áruházba ki dobott és ugyanígy tett az összes modern alkalmazásnál.
Hogyan lehet orvosolni a problémát? Egyáltalán lehet-e?
Szeretném telepíteni a freedos-t laptopomra, mert vissza szeretném küldeni a gépet. Freedos volt eredetileg rajta, csak én letöröltem,és Win7-et telepítettem.Hogy visszavegyék vissza kellene rá raknom a freedos-t.

Köszönöm a segítséget!
Windows Xp-t futtató régi gépemet szeretném Windows 7-re frissíteni, de nem tudom, hogy elbírná-e a gépem.
Itt a rendszerem tulajdonsága:
i62.tinypic.com/sfcig7.jpg

Ha kell tudok csatolni egy jelentést a Windows 7 Upgrade Advisor-tól.
Köszönöm a válaszokat előre is! Smile

UI: A Thin PC-n is elfutnak régebbi (2000-es évek eleje) játékok?
Ezzel fogadott ma reggel a Windows 10, hogy "Start menü és CORTANA nem működik." mi a teendőm? Azt tudni érdemes, hogy nem vagyok szakember, de segítséget igyekszem követni.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

grezner, aikon
  • 10 Vendég
  • 164 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 19,107 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!