Sziasztok!
Sikerült letíltanom az eszközkezelőn belül az integrált videókártyát viszont az a bizonyos játék nem indul amiért tulajdonképpen le szerettem volna tiltani, egy hibával visszadob.
GLFW error 65542:WGL:The driver does not appear to support OpenGL
Az lenne most meg a baja,hogy nem támogatja az OPenGL-t a kártya?
Integrált videókártya: AMD Radeon Vega 8
Dedikált videokártya:AMD RX560X
Előre is köszönöm a segítséget!
(Ha letíltottam az integrált VGA-t akkor a Radeon beállításokba megjelenik +fülek a képernyő felvételével kapcsolatban viszont ha engedélyezve van az integrált VGA akkor nem lehet sehol se megtalálni azokat a funkciókat)
Sziasztok!

Az utóbbi időben drasztikusan belassult az internetem. A jelenség nagyon érdekes, mert ezt tapasztalom Firefox, Edge alatt is, addig pl. torrenten. FTP-én egyáltalán. Speedtest szerint 20-30ms a pingem, letöltésem 1-3 megabit, feltöltésem pedig 50-60. Mobilon 5G wifin 180-200megabit 1ms pinggel. DIGI 500-as csomagom van.

Két speedtest adat ugyanazon a hardveren/routeren/Net csomaggal:
2018:

www.speedtest.net/result/7420243922.png

2020:

www.speedtest.net/result/9078766339.png

Mi lehet a probléma?

Újraindítás, lan kártya driver frissítés, böngésző alaphelyzetbe, antivírus törlése, újratelepítése megvolt, eredménytelenül.
A következő tiszteletteljes kérésem lenne. Barátom vett egy win 10 pro kulcsot (keysworlds), amit kipróbált egy virtuális gépen (szerintem ez nem a legjobb megoldás volt) - azzal a céllal ugye h valódi-e. Az volt igen ,digitális licenszként hozzá is rendelte a fiókjához. Igen ám de amikor az "igazin" akarta aktiválni az már nem sikerült. Ekkor keresett meg engem . Próbálkoztam a "hardvercserés" megoldással (kijelölöm ugye az álala felajánlottat (vmware xxxx) , de hiába jelölöm be ,az aktiválás sikertelen.

Lehet e esetleg az Microsoftnál keresgélni valamit ez ügyben? Létezik e hivatalos megoldás? Köszönöm a válaszokat.
Üdv!

Nos egy jó ideje foglalkozok gépek javításával telepítésével stb... Most életem során először találkoztam ezzel a hibajelenséggel, szóval elkél a segítség.
Adott egy Samsung 750GB vinyó ami meg van osztva 2 részre. Az egyiken a win10, a másikon meg adatok, fájlok, fényképek stb... Nos a gép tulaja, frissíteni akarta a gps-ét (nem tudom milyen), a lényeg hogy az elmondása szerint rádugta a gépre és valamit elkezdett letölteni meg iszonyat mód felugró ablakok tömkelegét kapta...reagálása az volt hogy adatkábelt kirántotta, még a netkábelt is. Csinált egy rendszervisszaállítást. Elmondása szerint a gép így már működött de....és most jön a lényeg, hogy a másodlagos részen amiken vannak a dolgai (fél élete) minden létező fájl "alka" kiterjesztést kapott és természetesen semmit se tud megnézni így. Ami a "c"-n volt neki pár zene az 0 adatmennyiséget mutat viszont belehúzta a winamp-ba és azt mondta hogy lejátsza
Érdekes a dolog mert ugye visszaállításnál nem volna szabad a másodlagos particióhoz nyúlnia a rendszernek.
Elsődlegesen én vírusra gyanakszom, amit meg is fogok nézni (jelenleg adatmásolás van folyamatban). Hdsentinel szerint amit néztek is elviekben 100%
A másik baromsága meg hogy egy ismerős szerint van vagy 4 különböző vírusirtó is rajta...na mondom f@sz@.
Természetesen én is ezért szoktam mondani hogy ak valamihez nem ért ne nyúljon hozzá, mert itt az eredménye.
Szóval ötlet az most jól jönne. Thumbs up
Gépet akarok fejleszteni, és valami jó procit szeretnék
Melyiket ajánljátok a legjobban ami így árban is elfogadható?
a driver telepítése után pattog ,recseg a hang...
Mi a teendő?
Sziasztok. vettem egy Galea 300as fejhallgatót,telefonnal laptoppal teljesen jól működik, de a PC-vel torz távoli hangként hallatszik minden hang.
Az alaplapi hangkártya szar vagy a füles gyenge hozzá?
Sziasztok!
Hogy a búbánatban létezik, hogy a BIOS-ban sehol nem található meg az ADATA SX6000PNP m.2-es 250Gb-os SSD-m.
Egyedül a boot opciónál látható, hogy ADATA boot manager. Néztem videókat, a PCH-nál is látszanak, stb. Nekem sehol.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Kodi lejátszóhoz tudtok IP TV szervereket? Magyar HBO, és Discovery stb. akarom fogni. Android mobilon van egy program, a neve:
TVTAP_v2.2_Modded.apk (így keressetek rá, WAREZból tölthető).
Ebben nincs magyar csatorna sajnos.

A károgó kisgyerekek véleménye, hogy "illegális", nem érdekel.
Köszi, az értelmes emberek hozzászólásait, ha van itt ilyen.
Szivesen osztom meg veletek a tudásom.
Sziasztok !

Kérném a segítségeteket. Van egy ASUS RT-AC87U típusú gigabites routerem.
Rengeteg féle beállítással próbálkoztam már a varázslótól az egyéni módszerekig, de így is épp hogy döcög a letöltési sebesség 80-100 között a mérések szerint.
UPC Fiber Power 500-as előfizetésem van, a modem sebességét nézték műszeresen az jónak tűnik.
CAT7-es kábellel van összekötve a két eszköz, elviekben ott sem lehet baj.

Tudnátok esetleg ehhez a routerhez egy maxra húzott teljes leírást adni, mert egyébként nagyon sok funkciót lehet kapcsolgatni a menüjében.
A neten amit találtam általában quick setup, nincs benne az összes konfigurációs lehetőség.

Köszönöm a segítséget.
Sziasztok!

Egy olyan segítséget szeretnék kérni tőletek amibe remélem tudtok is segíteni, Nah be le is kezdenék

Google Chrome-böngészőt használom és minden használat után fel ugró hirdetések jönnek elől és erre szeretnék segítséget kérni hogy mi a legnagyobb teendő ez iránt ?????
Sziasztok. Van valakinek esetleg egy Windows 10 64 bit alatt működő WinCE emulátora?
Sziasztok!
Windows 10 1909 egy ideje ha elindítom a rendszert egy darabig a billentyűzet megfelelően működik majd történik valami (akár a gépné se vagyok) és a leütött egy billentyűre vagy 30-at kiír, BackSpace szintén 20-30 törlés. A legfinomabb leütésre is. Ha kijelentkezek nem változik semmi de ha leállítom, majd ismét bekapcsolom a gépet egy darabig megint jó. Arra gondolnék, hogy a háttérben elindul valami de hogy tudnám megállapítani mi az, hisz alapból is rengeteg minden indul. Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok!
Leszedtem a JDownloader2 64bit portable programot. Ha beírom a data.hu -hoz tartozó név/jelszó párost, akkor nem fogadja el. Mindig azt írja ki, hogyű 1. Nem érvényes jelszó vagy név.
2. Másolva lett a név/jelszó
Nos a név és a jelszó érvényes (2021-ig), az IDM-el is ezt használom. Hiába írom be, akkor is ezt írja ki.
Mi lehet a hiba oka?
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Hali!

Megpróbálom érthetően leírni mi a szitu ROFL
Adott a P5QL-E lap, AHCI-be megy a HDD WD RED, semmi chipset illesztő vagy szoftver nincs erre szekcióra telepítve, condolok itt chipset stb...mivel elvileg ehhez a laphoz már nincs külön W10-re(ettől még támogatott), tehát a rendszer illesztői visznek itt mindent, telepítés után sincs hiányos ismeretlen eszköz!
Ettől függetlenül megvannak a legújabb driverek erre a célra csak nem tudom van e értelme feltenni, ha például felteszem a 9.1.9 Chipset drivert akkor sok mindent lecserél rá, köztük a SATA szabványos vezérlőt is arra, ami dátum szerint újabb de ugye verzióra nem mert a W10 verziója más, egyébként a driver frissítők is lecserélnék...
Aztán van ez a JMBx36, ami kb fogalmam sincs mire jó, azt hittem ez a régi hosszú csatis HDD-hez kell de elvileg ez is SATA vezérlő, ez nem a IDE vezérlőhöz kerül be telepítés után hanem a tárolóvezérlőhöz(eszközkezelő)
És a harmadik lehetőség ha felteszem az Intel rapid storage szoftvert, ennek az illesztője is lecseréli a szabványos AHCI vezérlőt, de dátum szerint régebbi a Chipset driveresnél.
A BIOS beállításoknál van olyan hogy: JMB IDE Controller - Enable/Disable, alatta ebben: JMB MODE Select - AHCI/IDE/RAID, na most ez tök mindegy hogy ki van e kapcsolva vagy sem, attól függetlenül hogy telepítve van e az a szoftver, mert tök ugyanúgy működik a rendszerLOL, mert egyébként a az IDE vagy AHCI módok egy másik opcióban kell beállítani!

Most akkor mi az ideális? Nem értem hogy képzelték ezt az ASUS-nál meg úgy egyébként....? (Hozzáteszem amiket leírtam ez teljesen megegyezik egy Win7 rendszeren is!

Igazából arra lennék kíváncsi melyikkel kommunikál gyorsabban a rendszer, melyik a precízebb illesztő? Tudom hogy régi vas ez, ezért is számít minden miliszekumdom és bájtROFL lehet csak beképzelem de mintha lennének néha "gondolkodási" gondok az I/O -val...régebben próbálgattam így-úgy de már nem tudtam eldönteni mivan....Ezt főként akkor vettem észre mikor torrent megy ezerrel böngészek szól az aimp és pillanatig bekerreg a zene, volt mikor ki is írta ezt az üzit, mintha a HDD már nem bírná el ezt, mert elvileg ilyenkor RAM-ba kell vágnia aztán írni lemezre kényelmesen, még ez a DDR2-800-as RAM(4x2G) is 1,5 Gigát ír másodpercenként, lemértem Ramdisk-el.
Sziasztok!

Segítenétek az alábbi értelmezésében.
Más kérdésekből ismerős a sztorim (notebook SSD cicergés).

Lenovo terméktámogatási oldalán a sorozatszám megadása után, ahol felismeri a gépem ezt adja ki....
Ezek szerint 2019.04.23-án szervízbe küldték, ahol 09.04-ig volt, majd onnan indult újra a 2 év garancia?
Azért sem stimmel mert én 12.13-án vettem a gépet.
Mitől lép életbe akkor most a garancia?
Használt gépet kaptam?...

i.imgur.com/qz4LG0f.jpg

i.imgur.com/D0MAMLP.jpg
Ha egy emilben kapott (pl.) pdf-et meg akarok nyitni az outlukból és rákattintok a legördülőben ezt az ablakot dobja. Nem lehet ezt valahogy kiiktani? A pipát nem lehet kivenni!! Hogy nyissa meg mondjuk dupla kattintásra, ahogy a régi outlook, és ne adjon ilyen ablakot. Idegesít nagyon

i.imgur.com/kMlZnPn.png
Jó estét!

Megvettem a Dark souls 2 Scholar-t, de a régi mentéseket nem érzékeli a Steam-es verzió. Bemásoltam ahova kell a rejtett mappáknál, de hiába. Megoldható, hogy működjön valahogy?
Sziasztok!
Két SSD -t kaptam karácsonyra, "jóll össze beszéltek".... az egyik marad, a másik majd eladom, nem most!. Légyszívesen ne írj ez ügybe nekem.

1,
Western Digital Blue 1TB SSD

2,
Samsung 1TB 860 QVO MZ-76Q1T0BW SSD meghajtó


Egyesek szerint a Samsung jobb.
Nem tudom, nekem a WD valahogy jobban bejön, de talán azért, mert mindig ilyen meghajtóaim voltak.
Másik kérdésem evvel kapcsán, hogy a gépben lévő működő aktív SSD -t (500Mb-t), amin a rendszer van tudom, és ha igen hogyan, mivel ?? úgy egy az egyben másolni, hogy az 1TB -s SSD-re kerüljön, és az legyen a Fő elsődleges egyedüli meghajtóm.
Köszi előre is.
Helló,

Valakinek van esetleg elfekvőben MAK kulcs a 2019-es Win10 LTSC-hez? 2 gépre frissítettem LTSB-ről és új kulcsot kér. Surprise surprise. Smile
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 3

Zoli33, pilgermayer, bumerang
  • 13 Vendég
  • 244 Tagok ma
  • 6 Szülinapos
  • 18,611 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!