Egy ideje tapasztalom, hogy a windows 10 úraindulásánál (akár frissítéskor, akár más alkalommal, mikor újra kellene indítani a rendszert) csak forog a működési jelző körbe-körbe, de nem történik meg az újraindulás, hiába várok rá, és manuálisan ki kell kapcsolni a gépet, majd kicsit később újra indítom bekapcsolás után. Mi lehet az oka? Van rá megoldás, hogy normálisan működjön a windows 10? (Notebookot használok)
vtsoft2
Windows 10 pro rendszert használok évek óta, rendszeres frissítésekkel. Legutóbb frissült 2004-es verzióra, és azóta az operációs rendszer névjegye Windows 10 Home lett. Vajon mi lehet az oka?
Nem probléma ez igazán, de azért érdekelne a válasz.
vtsoft2
Üdv!
Szükségem van magyarításhoz Magyar lp.cab csomagra Windows 10 x64 (W10 Build 19041)-hez (lp-huHu-x64-W10b19041-into.hu.cab)
Honnan tudnám letölteni?
Sziasztok
A tabletemen automatikusan frissült a Firefox a 79.0.2 verzióra és nem elég,hogy a felület megváltozott de egy csomó funkció sem működik,pl a jelszókezelő nem jegyzi meg a jelszavakat.Ez a Mozzillának egy nagyon elcseszett frissítése,mindenki panaszkodik rá.
Kérdésem,hogy lehetne visszaállítani az előző verziót??A Play áruházban csak az új érhető elAngry
Üdv.

alaplap: ASUS P5Q Pro
processzor: Intel E8500
ram: 8GB DDR2 800
táp: 550 watt
VGA: HD 4870 - öregségi végelgyengülésben kimúlt
---------------------------------------------------------------------------
Kettő VGA-ra van lehetőség.
GTX 750 vagy GTX 1050

Működni fog a VGA-k valamelyikével a config ? Hmm

Köszönöm.
Sziasztok!

Egy ismerősöm kapott egy új laptopot. Szeretett volna Office-t rá. Odaadtam a Kori féle Office 2019-et. Fel is telepítette. Amikor mutatta, hogy milyen lett, azt láttam, hogy Office Mondo 2016-nak mondja magát. Mondtam, hogy itt valami nincs rendben. Leszedtem minden Office alkalmazást a gépről és újra telepítettem. Telepítés után ismét azt mondja a fiók beállításban, hogy ő márpedig Office Mondo 2016. A névjegyeknél meg azt, hogy Office 365. A verziószáma úgy kezdődik, hogy 16. Úgy tudom, a 16 az Office 2019 kódja, nekem is az alá rakta a 2019-et.

Ugyanabból a telepítő készletből nekem 2019 Professional Plus lett.
Az Microsoft fiókjában nem találtunk olyat, hogy neki bármilyen Office licence lenne.

Valakinek van valami ötlete? Minden segítséget előre is köszönök.
Üdv!

Ezt a dolgot mi a gyászért erőlteti a buta MS? .....hát nem tudom letiltani bakker, hiába futtatom le a "wushowhide" saját alkalmazásukat és rejtem el vele a régebbi drivert amikor felteszem ő neki ez nem tetszik és újraindítás után csak azért is tölti le a WU és rátelepíti a szutykát(!) és nincs is már az elrejtett(hidden) elemek között, most mit lehet ez ellen tenni komolyan kiidegel de rohadtul, nem értem ez mire jó....12 éve nem jöttek még rá hogy ez baromság!
Hiába a DDU vagy az AMDcleanuputility.....
A Speciális rendszerbeállításoknál lévő Eszköztelepítés kikapcsolása nekem nem megoldás, mert akkor is volt mikor letöltötte.

A megoldás lentebb!
Sziasztok!

Friss license kulcsra vagy crackre lenne szükségem?

Üdv. Millord
Sziasztok!

Selejtezésből hozzám került egy FTS P720 (D3221-A12 motherboard) pc.
I5-4590
8 GB RAM

Tettem bele 120GB-os WD Green SSD-t,rendszert erre telepítettem.
Windows 10 x64 Workstation-t tettem fel hiba nélkül, GPT partícióra.
Már majdnem kész voltam mindennel, mikor rákerestem a BIOS frissítésekre. Láttam hogy nagyon régi van fent, így rákerestem sorozatszám alapján. Láttam van két csoport a BIOS fájlok közt.
R.121 volt fent, rákerestem, és a csoport elsőt leszedtem, R.134.
Asztal, admin jog, futtatás. Végig megy, hurrá, kiléptet, újrainditáshoz.
Indul, lista, és az alján a következő :

"The CRC of the boot drive MBR or UEFI boot loader has changed since last boot.
Press any key to enter setup
."

Csak a BIOS-ban tudok nézelődni, reset volt, elem ki, boot menü elérhetetlenné vált, arra is csak a BIOS.
Telepítő média (pendrive) sem segít, arról sem tudok indítani, hogy javítást indítsak.

Szóval mit tehetek vele, a kidobáson kívül? Holnap még van időm bedobni a tóba.
Minden segítséget elfogadok, mert péntek hajnalban vinnék a gépet külföldön élőknek.
Köszönöm előre is. Smile
Bármit, csak működjön.
Üdv,

Segiítséget szeretnék kérni, hogy kinek hogy van beállítva a Windows Update?
most kínlodtam a Win. 10 pro 64. bit-es 20170 -es insederrel. QR. kódos hiba javítás újra indulásnál. nem engedi a gépet lekapcsolni , csak a főkapcsolóval , ami újabb QR kódos hiba keresésbe torkollik . hibás MCUPDATE.DLL fájlra hivatkozik . ötlet ??? köszönet
Sziasztok !
Olyanba szeretném a segítségeteket kérni ,hogy most vettem egy asus DRW-24D5MT meghajtót és nem látja a rendszer eszközkezelőben sem sata biosba engedélyezve sata kábel új jól illeszkedig maga a meghajtó működik azaz kinyílik ,csukódik ,csak nemlátja a gép biosba sem látja a lap.
Alaplap: Asus ROG STRIX B450-F GAMING
köszi a válaszokat
Az alábbi, első ránézésre talán viccesnek tűnő kérdésre nem sikerült egyszerű, felhasználói tudásommal értelmezhető választ találni:
Hogy kellene a WIN10 (Pro, 64 bit, 2004) gépemen a C lemezként szolgáló M.2 250GB SSD-t új M.2 250GB SSD-re cserélni újra telepítés nélkül?
(Magyarázat: az SSD-k élettartama véges, valamint vannak az általam használtnál gyorsabb változatok is.)
Köszönök minden tanácsot.
Sziasztok,
Windows10 Home rendszert próbáltam aktiválni Windows10Digital Activation 1.3.7 programmal.
Sajnos az aktiválás nem sikerül és a következő hibaüzenetet kapom: "Windows(R), CoreSingle Language edition: A Windows értesítési módban van"
A telepítőt innen töltöttem le és az aktivátort is.
Mi lehet a gond?
Lehet aktiválni?
Köszönöm
Halló !

2 Kérdés is felmerül bennem az alábbi kép alapján
Hova tűnik ilyenkor kb 5 Giga?
Mitől lesz 21 Giga a rendszer könyvtár 2 hónap után ekkora úgy, hogy elvileg törölve vannak a régi telepítési fájlok is, ez mire jó ennek rendszernek...már 50 Giga is karcsú, agyam eldobom! (nincs biztonsági mentés sem, se semmi)
Ez az MS hivatalos oldalán van: " Merevlemez-terület: 16 GB 32 bites operációs rendszerhez vagy 20 GB 64 bites operációs rendszerhez " - igaz az MS akkora nyomorék hogy lusta kiegészíteni a követelményt mivel szinte minden nem hivatalos oldalon a 2004-hez már 32 Gigát írnak.
A WinSxS mappa egyébként 7,1 Giga!...Most lefuttattam a "Dism.exe /online /cleanup-image /StartComponentCleanup" és kőkemény 1 Gigával lett kevesebb, így is 14177 mappa van benne, őrült egy rendszer ez Vomit
i.imgur.com/TK5vqWP.jpg
Sziasztok! Hirtelen nagyon sok lett a YouTube-on a réklám és idegesítő... eddig használtam AdBlock működött sosem volt egy reklám sem. De most pár napja már nem működik... Bármilyen videót szeretnék lejátszani már nem védd az AdBlock esetleg tudd valaki másikat?
i.imgur.com/3POFu5h.png
Sziasztok!
A gépemen 2004-es windows van, és azt szeretném kérdezni, h. törölhetem-e a régi frissítéseket tárhely felszabadítás céljából? Ugye ez az új windows már más módon frissít, mint az előzőek.
Köszönöm a segítséget.
Sziasztok!

Beszélgettem valakivel a facen Messengerben
És azt írta ki hogy Ő jelenleg nem elérhető.
A profilját nem mutatja a rendszer.
Kép sincs.

Blokolt vagy törölte fiókját???

Vagy arra gondoltam megadom a nevét megnéznétek nekem?

Üdv. Millord
Van-e mód a windows 10 enterprise LTSC 1809 verzióra a 1909 verziót feltenni?
Szép napot !

Van egy 2011-es HP asztali gépem HDMI kimenet még nincs rajta, csak DVI-D és D-sub kimenet van rajta, a tévén meg csak HDMI van, ezért úgy oldottam meg, hogy vettem egy DVI-D to HDMI adaptert. A kép szépen át is megy, viszont hang így nincs rajta. Jack csatlakozó nincs a tévén. Ez lehet a gond?
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 10 Vendég
  • 31 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 19,109 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!