Sziasztok
A tabletemen automatikusan frissült a Firefox a 79.0.2 verzióra és nem elég,hogy a felület megváltozott de egy csomó funkció sem működik,pl a jelszókezelő nem jegyzi meg a jelszavakat.Ez a Mozzillának egy nagyon elcseszett frissítése,mindenki panaszkodik rá.
Kérdésem,hogy lehetne visszaállítani az előző verziót??A Play áruházban csak az új érhető elAngry
Üdv.

alaplap: ASUS P5Q Pro
processzor: Intel E8500
ram: 8GB DDR2 800
táp: 550 watt
VGA: HD 4870 - öregségi végelgyengülésben kimúlt
---------------------------------------------------------------------------
Kettő VGA-ra van lehetőség.
GTX 750 vagy GTX 1050

Működni fog a VGA-k valamelyikével a config ? Hmm

Köszönöm.
Sziasztok!

Egy ismerősöm kapott egy új laptopot. Szeretett volna Office-t rá. Odaadtam a Kori féle Office 2019-et. Fel is telepítette. Amikor mutatta, hogy milyen lett, azt láttam, hogy Office Mondo 2016-nak mondja magát. Mondtam, hogy itt valami nincs rendben. Leszedtem minden Office alkalmazást a gépről és újra telepítettem. Telepítés után ismét azt mondja a fiók beállításban, hogy ő márpedig Office Mondo 2016. A névjegyeknél meg azt, hogy Office 365. A verziószáma úgy kezdődik, hogy 16. Úgy tudom, a 16 az Office 2019 kódja, nekem is az alá rakta a 2019-et.

Ugyanabból a telepítő készletből nekem 2019 Professional Plus lett.
Az Microsoft fiókjában nem találtunk olyat, hogy neki bármilyen Office licence lenne.

Valakinek van valami ötlete? Minden segítséget előre is köszönök.
Üdv!

Ezt a dolgot mi a gyászért erőlteti a buta MS? .....hát nem tudom letiltani bakker, hiába futtatom le a "wushowhide" saját alkalmazásukat és rejtem el vele a régebbi drivert amikor felteszem ő neki ez nem tetszik és újraindítás után csak azért is tölti le a WU és rátelepíti a szutykát(!) és nincs is már az elrejtett(hidden) elemek között, most mit lehet ez ellen tenni komolyan kiidegel de rohadtul, nem értem ez mire jó....12 éve nem jöttek még rá hogy ez baromság!
Hiába a DDU vagy az AMDcleanuputility.....
A Speciális rendszerbeállításoknál lévő Eszköztelepítés kikapcsolása nekem nem megoldás, mert akkor is volt mikor letöltötte.

A megoldás lentebb!
Sziasztok!

Friss license kulcsra vagy crackre lenne szükségem?

Üdv. Millord
Sziasztok!

Selejtezésből hozzám került egy FTS P720 (D3221-A12 motherboard) pc.
I5-4590
8 GB RAM

Tettem bele 120GB-os WD Green SSD-t,rendszert erre telepítettem.
Windows 10 x64 Workstation-t tettem fel hiba nélkül, GPT partícióra.
Már majdnem kész voltam mindennel, mikor rákerestem a BIOS frissítésekre. Láttam hogy nagyon régi van fent, így rákerestem sorozatszám alapján. Láttam van két csoport a BIOS fájlok közt.
R.121 volt fent, rákerestem, és a csoport elsőt leszedtem, R.134.
Asztal, admin jog, futtatás. Végig megy, hurrá, kiléptet, újrainditáshoz.
Indul, lista, és az alján a következő :

"The CRC of the boot drive MBR or UEFI boot loader has changed since last boot.
Press any key to enter setup
."

Csak a BIOS-ban tudok nézelődni, reset volt, elem ki, boot menü elérhetetlenné vált, arra is csak a BIOS.
Telepítő média (pendrive) sem segít, arról sem tudok indítani, hogy javítást indítsak.

Szóval mit tehetek vele, a kidobáson kívül? Holnap még van időm bedobni a tóba.
Minden segítséget elfogadok, mert péntek hajnalban vinnék a gépet külföldön élőknek.
Köszönöm előre is. Smile
Bármit, csak működjön.
Üdv,

Segiítséget szeretnék kérni, hogy kinek hogy van beállítva a Windows Update?
Sziasztok !
Olyanba szeretném a segítségeteket kérni ,hogy most vettem egy asus DRW-24D5MT meghajtót és nem látja a rendszer eszközkezelőben sem sata biosba engedélyezve sata kábel új jól illeszkedig maga a meghajtó működik azaz kinyílik ,csukódik ,csak nemlátja a gép biosba sem látja a lap.
Alaplap: Asus ROG STRIX B450-F GAMING
köszi a válaszokat
Az alábbi, első ránézésre talán viccesnek tűnő kérdésre nem sikerült egyszerű, felhasználói tudásommal értelmezhető választ találni:
Hogy kellene a WIN10 (Pro, 64 bit, 2004) gépemen a C lemezként szolgáló M.2 250GB SSD-t új M.2 250GB SSD-re cserélni újra telepítés nélkül?
(Magyarázat: az SSD-k élettartama véges, valamint vannak az általam használtnál gyorsabb változatok is.)
Köszönök minden tanácsot.
Sziasztok,
Windows10 Home rendszert próbáltam aktiválni Windows10Digital Activation 1.3.7 programmal.
Sajnos az aktiválás nem sikerül és a következő hibaüzenetet kapom: "Windows(R), CoreSingle Language edition: A Windows értesítési módban van"
A telepítőt innen töltöttem le és az aktivátort is.
Mi lehet a gond?
Lehet aktiválni?
Köszönöm
Halló !

2 Kérdés is felmerül bennem az alábbi kép alapján
Hova tűnik ilyenkor kb 5 Giga?
Mitől lesz 21 Giga a rendszer könyvtár 2 hónap után ekkora úgy, hogy elvileg törölve vannak a régi telepítési fájlok is, ez mire jó ennek rendszernek...már 50 Giga is karcsú, agyam eldobom! (nincs biztonsági mentés sem, se semmi)
Ez az MS hivatalos oldalán van: " Merevlemez-terület: 16 GB 32 bites operációs rendszerhez vagy 20 GB 64 bites operációs rendszerhez " - igaz az MS akkora nyomorék hogy lusta kiegészíteni a követelményt mivel szinte minden nem hivatalos oldalon a 2004-hez már 32 Gigát írnak.
A WinSxS mappa egyébként 7,1 Giga!...Most lefuttattam a "Dism.exe /online /cleanup-image /StartComponentCleanup" és kőkemény 1 Gigával lett kevesebb, így is 14177 mappa van benne, őrült egy rendszer ez Vomit
i.imgur.com/TK5vqWP.jpg
Sziasztok! Hirtelen nagyon sok lett a YouTube-on a réklám és idegesítő... eddig használtam AdBlock működött sosem volt egy reklám sem. De most pár napja már nem működik... Bármilyen videót szeretnék lejátszani már nem védd az AdBlock esetleg tudd valaki másikat?
i.imgur.com/3POFu5h.png
Sziasztok!
A gépemen 2004-es windows van, és azt szeretném kérdezni, h. törölhetem-e a régi frissítéseket tárhely felszabadítás céljából? Ugye ez az új windows már más módon frissít, mint az előzőek.
Köszönöm a segítséget.
Van-e mód a windows 10 enterprise LTSC 1809 verzióra a 1909 verziót feltenni?
Szép napot !

Van egy 2011-es HP asztali gépem HDMI kimenet még nincs rajta, csak DVI-D és D-sub kimenet van rajta, a tévén meg csak HDMI van, ezért úgy oldottam meg, hogy vettem egy DVI-D to HDMI adaptert. A kép szépen át is megy, viszont hang így nincs rajta. Jack csatlakozó nincs a tévén. Ez lehet a gond?
Sziasztok, rendelkezem egy asrock 870 extreme 3 r 2.0 alaplappal és mikor elinditom a gépet akkot a post screenél megáll 9C codenál majd 40 ms mulva tovább megy a boot mint ha mi sem történt volna. Ezt leszámítva nem tapasztalok semmi gondot a géppel. Csak kicsit idegesitő miért kell ennyit várnom.

Probáltam a clr cmos gombal cmos alap helyzetbe állítani, kipróbáltam jumperel is utána sem oldotta meg . Mi lehet a gond ?
Csak az egér van bedugva az usb portba a billentyüzet ps/2.
Szevasztok

Tegnap kiírta az Office 2019 Pro Plus, hogy nincs aktiválva, 4 napom van erre (már csak 3). Ilyen még soha nem fordult elő, gondoltam aktiválom.
MS Toolkit negyed órát kínlódik, aztán kiírja " Attempting to Activate Office19ProPlus2019VL_KMS_Client_AE!" Szóval megkísérelte de nem ment.
Esetleg telepítsem újra, netán tudtok valamit javasolni.
Köszi
dönci4
A hirek közt található, hogyan telepitsünk pendrive,ill. dvd nélkül (merevlemezzel) Win10-et, de ez csak 32-ről 32bites op. rendszerre jó. Lehet-e 32-ről 64 bites rendszert telepiteni?
Sziasztok!
Újabb akció. A Thunderbird levelezőt használom. Egy mappa, amiben fontos levelek lettek téve ki lett törölve (hogy ki és hogy az most lényegtelen), de a kukából is ki lett törölve. A Gmail-ba bemenve, ott sem található a mappa.Van viszont Mozilla backup és Hekasoft backup mentésem. Amikor elvégeztetem a visszaállítást velük, akkor vissza is áll, de csak addig (kb.5 mp), amíg nem szinronizál a Gmail-lal és utána kidonb egy képet és eltűnik újra a törölt mappa.
Előre is köszönöm a segítséget.
A kép:
i.imgur.com/TXwkrEy.jpg
Sziasztok!
Előre elnézést kérek, ha hosszú lesz, de csak így tudom megértetni a kérdésemet.
Hogyan lehet helyreállítani a windows boot-ját, úgy hogy a Linux-ot kiszedje belőle.
Anno az nvme M.2-es SSD-re telepítettem a Windows 10-et. Egy teljesen másik ssd-re raktam a linuxot. Igen ám, de amikor telepítettem a Linuxot, elfelejtettem kivenni az m.2-es SSD-t (kikapcsolni nem lehet) így beleírt a windows boot-jába. Azt szeretném elérni, hogy a windows 10 boot-ja helyreálljon úgy, hogy ne kelljen újra telepíteni. Legacy módu telepítésnél már láttam ilyen videót, de UEFI-s nél nem.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 8 Vendég
  • 147 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 19,107 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!