Üdv,
egy barátom Allview Allbook L laptopjáról van szó. A számítógéphez egy videoprojektort használt amit egy mini HDMI-VGA kábellel kötött a mini HDMI porthoz. A kábelt sajnos nem tudom kipróbálni mert nincs más eszköz amihez kapcsolhatnám. Ha tudnám, hogy a kábel a hibás rendelnénk más kábelt de ennek nincs értelme ha a gép fizikailag hibás.
Ha valamilyen illesztőprogram a hibás akkor ezt hogyan tudnám kideríteni?
A gépen előtelepített Windows 10 volt, nem volt más illesztőprogram telepítve.
Az Eszközkezelőt megnéztem, nem mutatott semmilyen rendellenességet vagy hiányzó illesztőprogramot.
Eddig minden rendben működött de most semmilyen jelet nem küld a projektorra.
Szevasztok
Sajna az Eset Internet Security megadta magát, így a Windows biztonságra vagyok utalva. A " Vírusok és veszélyforrások elleni védelem" modul nem akar működni. Kiírja, hogy indítsam újra, aztán néhány másodperc múlva megint kikapcsol. Néhány próbálkozás után szöveg, "Váratlan hiba történt. Sajnos valamilyen problémát észleltünk. Próbálja meg újból"
Ettől piszok okos lettem, csak nem jutok semmire. Ennél a modulnál a beállításoknál, a valós idejű védelem kapcsoló kikapcsolva van, de nem férek hozzá mert csak a rendszergazda kapcsolhatja be aki mellesleg én vagyok. Tudtok valamit javasolni, hogyan tudnám életre kelteni?

Köszi
dönci4
Sziasztok

A Segítségetekre lenne szükségem van egy oldal https://www.board4all.biz/ és nekem nem nyitja meg sem chrome sem firefox.

Mit javasoltok mert szerintem nálam van hiba????

Üdv: Millord
A helyzet a következő: a win szerint (én telepítettem fel) fel van telepítve egy betűtípus. Latienne TEE (Type 1) fontkészlet. Az Indesign nem látja, valamit kiír ugyan (Latienne T EE). A Word is látja, de telejesen más fajtának értelmezi. A betűképnek köze nincs a fonthoz. A font jó, mert még boldogult tördelőszerkesztő koromban kerítettem, a fényszedőközpontból. Eddig évek óta minden rendszeren működött. Most valahogy nem akar. Gondolom még a hasonló fontok sem jók, de most csak erre koncetrálok, mert használnom kellene. Nem tudom lehet-e megoldás az opentype-ra való konvertálás, de ahhoz meg nincsen semmim se.
Egy hónap alatt máris egy százalékot esett a kondíciója a Samsung 970 Evonak (Pervcentage Used!!!)
Ez mitől lehet?
Az Intel SSD-m 94%-ra esett vissza épp emiatt az érték miatt.
Hogyan tudom megakadályozni, hogy tovább csökkenjen? Egyáltalán mi ez az érték? (Bocsi, de nem értek hozzá) Smile
Üdv. Valami frissítést telepített a gépem, és azóta nem akar működni az áruház, a számológép, az időjárás alkalmazás.
Ha rákattintok megnyílik, de ahogy megnyílt be is záródik.
Rákerestem google-n, ott írtak pár dolgot, megpróbáltam újra regisztrálni az alkalmazásokat powershell-ből,
sfc/scannow parancsot is futtattam de semmi.

Valahogy javítható ez a hiba?
Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy múltkor kivettem az SD kártyám a telefonból (Nokia 3) átraktam egy másik telefonba (LG G4C). Amikor visszaraktam, nem engedett rárakni semmit, alkalmazásokat sem tudtam áthelyezni. Azóta leformáztam többször is de azóta se enged semmit kezdeni vele egyik telefonba se. Mit lehetne vele kezdeni?
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 4

HOHI, loyalhudy, Vivid, benke11
  • 12 Vendég
  • 114 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 16,909 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!