Üdv.
Tv-n, pontosabban Youtube-n lehet valahogy blokkolni a reklámokat?
Elég idegesítő, hogy minden szám után beugrik valami másfél perces reklám.
hp elitebook 8470p windows 8.1 64 bit - nem talál a skype hangeszköszt tud valaki segíteni?
Sziasztok! A változatosság kedvéért ismét akadt egy kis gondom. Van egy (eddig egy) olyan könyvtáram, és néhány link (pl.: itt a fórumban a pc szoftvereknél az eset) amit ha meg akarok nyitni, akkor elkezdi megnyitni majd mikor betöltené, kilép, illetve azonnal bezárja a böngészőt. Próbáltam a chrome-ot, a vivaldit, a fox-szot, az explorert, az edge-et, de mindegyiknél ugyanezt teszi. Már gondoltam arra is, hogy nem-e viruskereső (comodo free) csinál ilyent, de nem tudom. Valaki már találkozott hasonlóval? Esetleg van megoldási javaslata? Nem nagyon akarnám a gépet gyalulni és újra telepíteni! Nagyon bosszant a dolog!
köszönöm a segítséget előre is.
Üdv. nod 32 Smart security 9 kód kellene mert most nem találok semmi ujat... vki ? Köszönöm előre is
Sziasztok!

Nem tudom kinek mennyi tapasztalata van, de adott esetben, ha egy működésképtelen operációs rendszer mellett (vagy esetleg miatt) szükségünk lenne az adott eszköz hardver elemeinek a tesztelésére milyen programokat ajánlatok, természetesen pendrive-ról bootolható formában. Természetesen, ahogy az a kérdés címéből kiderül, nem a hagyományos Legacy módban használható programok érdekelnek, hanem elsődlegesen UEFI gépeken használhatókra, lentebb részletezem, mit és miket keresnék pontosan.

Nyílván sok mindenkinek ismerős a HBCD - Hiren's Boot CD, ami sajnos már ezeken a gépeken több ok miatt nem feltétlenül használható a számítógép vagy laptop hardvereinek tesztelésére...  • Elsődlegesen merevlemez felület teszt programra lenne szükségem, ami képes GPT-s lemezeket is tesztelni, illetve több terabájtos hddket is felismer, és amint említettem UEFI-s eszközökön.


  • SSD teszt program


  • hasonlóan szükségem volna memória teszt programra, bár a régi MemTest86 újabb verziója megfelelnek a már említett elvárásoknak, de emellett érdekelnének más programok is


  • Videókártya (videómemória stb.) tesztelő program, ami segíthet ha nem megfelelően működik a gépünk, pl. fagy és emiatt pl. az adott operációs rendszeren indítható programokkal nem tudjuk tesztelni... Itt még volna egy olyan fontos tényező, hogy képes legyen a 2GB ill. 4 GB videó memóriával rendelkező grafikus kártyák tesztelésére, sajnos a régi és általam ismert programok ezt nem teszik lehetővé.


  • a fentieken kívűl, bármilyen komplex hardver diagnosztikai szoftver, ami akár egyszerre, vagy külön-külön is képes a már említett vagy esetleg más milyen módú tesztelésre.


Nagyon szépen köszönöm a segítséget, természetesen keresgéltem és találtam fél ill. köztes megoldásokat, de fontos volna számomra, hogy minél több féle lehetőség álljon rendelkezésemre.
(igen tudom, hogy hardver kategóriába raktam, de gondolom a kérdés komplexitása miatt érthető, ha már nem lehet több kategóriát is kiválasztani. Smile )
Sziasztok miként lehet az ányk adatokat kimenteni?
Eddig úgy csináltam,hogy kimásoltam a két abev mappát majd rendszer újratelepítéskor az eredeti felhasználói nevet adtam meg és így hibamentesen működött a visszamásolás.

De miként lehet működésre bírni ha újratelepítést követően más felhasználói nevet szeretnénk használni?
Ebben az esetben a felülírás nem fog működni.
Sziasztok

Samsung s7 Mobil telefon névjegyzékét szeretném átkonvertálni excel wordbe stb.

Timit javasoltok?

Őszinte Tisztelettel: Millord
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 3

Kori, Lali, vizesember

  • 12 Vendég
  • 255 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 16,724 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!