Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Megváltoztatta az Office Insider Program elnevezését a Microsoft

Az Office Insider Program lehetővé teszi a résztvevő személyek számára, hogy az Office Preview kiadásokon keresztül tesztelhessék, illetve segédkezzenek a szoftver végleges változatának elkészítésében. A nagyjából hét évvel ezelőtt elindított program most eltávolodik az Office márkanévtől, és Microsoft 365 Insider Program-ként folytatja tovább.

Súlyos biztonsági hibát fedeztek fel az MSI alaplapoknál (Secure Boot)

A Windows 11 érkezésével a Microsoft kötelezővé tette a biztonságos rendszerindítás használatát az UEFI-vel rendelkező számítógépeknél annak érdekében, hogy az operációsrendszer indulása elött megakadályozzák a kártékony kódok betöltésének lehetőségét. Azonban most úgy tűnik, hogy az MSI alaplapok legnagyobb részénél ez a biztonság beállítás hibás, így az lehetővé teszi bármely operációs rendszer lemezképének futtatását.

Ajánlott tartalmak és Galéria megjelenése a Windows 11-ben (Build 25276)

Az ünnepi szezon elmúltával a Microsoft ismét visszatért a Windows 11-es Insider buildek kiadásához, melyből a soron következő - fejlesztői csatornán lévő - Build számtalan hibajavítást foglal magába, de egyben bepillantást enged a vállalat jövőbeni tervei közé is. A felfedett információk alapján a cég szeretné tartalmakkal, és még több új funkcióval felvértezni az újabban jó hírnek örvendő Fájlkezelőt.

Szavazás

Tetszenek az oldalunkon megjelenő cikkek változatosságai, illetve a publikált mennyiségük?

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 10 Vendég
  • 0 Tagok ma
  • 7 Szülinapos
  • 21,387 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!