Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Súlyos biztonsági hibát fedeztek fel az MSI alaplapoknál (Secure Boot)

A Windows 11 érkezésével a Microsoft kötelezővé tette a biztonságos rendszerindítás használatát az UEFI-vel rendelkező számítógépeknél annak érdekében, hogy az operációsrendszer indulása elött megakadályozzák a kártékony kódok betöltésének lehetőségét. Azonban most úgy tűnik, hogy az MSI alaplapok legnagyobb részénél ez a biztonság beállítás hibás, így az lehetővé teszi bármely operációs rendszer lemezképének futtatását.

Ajánlott tartalmak és Galéria megjelenése a Windows 11-ben (Build 25276)

Az ünnepi szezon elmúltával a Microsoft ismét visszatért a Windows 11-es Insider buildek kiadásához, melyből a soron következő - fejlesztői csatornán lévő - Build számtalan hibajavítást foglal magába, de egyben bepillantást enged a vállalat jövőbeni tervei közé is. A felfedett információk alapján a cég szeretné tartalmakkal, és még több új funkcióval felvértezni az újabban jó hírnek örvendő Fájlkezelőt.

Elérhető a Windows 10 22H2-es frissítése

A Windows 11-et követően idén is megérkezett a Windows 10 22H2-es frissítése, amely már Windows Update-en és a Microsoft letöltő odaláról is beszerezhető. Azonban ezúttal semmilyen ismert újdonságot nem hoz a frissítés, mindössze a buildszám léptetése és a támogatási ciklus kibővítése változott.

Windows 11 2022-es frissítésének újdonságai

Nagyjából pont egy évvel a Windows 11 eredeti megjelenéséhez képest megérkezett az első nagyfrissítés, amely számos hiányosságot igyekszik pótolni. Többek között visszatért a tálcára a "drag and drop", a startmenübe az alkalmazás mappák, és átszabását kapott a feladatkezelő is. De további fejlesztések is érkezi fognak évközben a rendszerhez.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!