Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Letölthető a Windows 11 23H2 frissítése

Október 31 óta hivatalosan is megjelent és letölthető a Windows 11 következő főverziója, a 2023-as frissítés, vagyis a 23H2. A frissítés szokás szerint beszerezhető a közvetlenül a Microsofftól ISO képfájlok, valamint a Media Creaton Tool és a telepítési segéddel is és már a Windows Update-en is frissíthetünk.

Windows 11 23H2 (és 22H2 Moment 4) frissítés újdonságai

A Microsoft október elején egy kissé nehezen értelmezhető lépésre szánta el magát, ugyanis ekkor még egy új Windows 11 funkció frissítés helyett (23H2), egy opcionális frissítést adott ki a 22H2-höz. Ez több, eredetileg a 23H2-ben debütáló funkciót engedélyezett, mint az új fájlkezelő, új archívumtípusok támogatása, a címkéket a tálcán, valamint csak egyelőre EU-n kívül elérhető Windows Copilotot.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 3

Éppen 3 felhasználó van jelen az oldalon.
  • 4 Vendég
  • 84 Tagok ma
  • 2 Szülinapos
  • 8,582 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!