Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
thumbnail

Microsoft Edge 120.0.2210.61

Értékelés: 4.5
Fájlméret: 140 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

Az új, Chromium alapú Microsoft Edge böngésző. Gyorsaságának, teljesítményének, kategóriájában legjobb webhelyekkel és bővítményekkel kapcsolatban nyújtott kényelmének és beépített adatvédelmi és biztonsági funkcióinak köszönhetően ez az egyetlen böngésző, amelyre valaha szüksége lesz. A Microsoft Edge már minden eszközén elérhető, és automatikusan szinkronizálja a jelszavait, a kedvenceit és a beállításait. A Microsoft Edge beépített PDF-megjelenítőt tartalmaz a PDF fájlok böngészőablakban történő megjelenítéséhez. Az Edge Chromium egyébként integrált hirdetésblokkolót is tartalmaz, az asztali és mobil verziókban egyaránt.

Az új Edge a Google nyílt forráskódú Chromium projektjére épül, aminek több előnye is van: gyors, a legújabb webes technológiákkal kompatibilis, biztonságos, bővíthető szoftvert kapunk, amely használható Windows, macOS, iOS és Android rendszereken egyaránt. A Microsoft Edge beépített biztonsági és adatvédelmi funkciókkal rendelkezik, mint például a Microsoft Defender SmartScreen, a Jelszófigyelő, az InPrivate-keresés és a Gyermek mód, melyek segítenek megvédeni téged és szeretteidet, és megőrizni az online biztonságotokat.

Megjegyzés: A Windows 10 Version 20H2 és újabb kiadású rendszerekben már alapértelmezetten ez az új Edge található meg, így csak a korábbi kiadásoknál lehet szükség a telepítésére.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/microsoft_edge.png
Hozzászólások megtekintése (eddig 8 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Zoli35 · 4 év
Üdv. Ez az offline telepítő tud magyarul is? Hivatalos oldala is van valahol? Smile
Laci09 · 4 év
Igen tud magyarul is. A hivatalos oldal: https://www.microsoft.com/en-us/edge/...s/download
Zoli35 · 4 év
Köszi Laci09 Smile Ezt az oldalt se ismertem.
vrillon7 · 4 év
Hali mindenkinek!!!
A vártnak megfelelő sőőőttt,nagyon szupi lett a microsoft edge le a kalappal,már tavaly sajnos nem volt jó semmit sem ért ,lassúúúú,gyenge, kinlodott betőltés stb....
Na de Most ÜTTTT mindent jelenleg az EDGE-t,és 2.-ként a GOOGLE-t használom.Amikor töltök filmet stb... NEM kell kikapcsolnom az add,blockot,tőlt úgy is.Frankó a menü,sött a frissitése is ügyes.
A windows 10-hez igazán Ez passzol,Hát csak egy családba tartopzik,a win10, office, és az EDGE.mi is lehetne a legcélszerűbb mint az edge.
A Brave -t futtaták és egyáltalán sem jó,a mozilla sem jobb annyira túl van kombinálva és mégis a kedvencek része
S...r, a google lepipálja a mozillát,De az Edge elérte azt ami kellet már tavalyra,de itt van és szupi.
Gratula a csapatnak ,köszönjük,igazán szép munka.Birthday
juzer · 4 év
Sziasztok tisztelt szakértők és (megszakértők), a felől érdeklődök, hogy e böngészőt lehet-e tartósan használni második bögészőnek, vagy jó ha van, de... ?
Még nem találtam meg, de nem néztem tűzetesen utána van neki sötét mód/szemkímélő témája?
bandi1969 · 4 év
Természetesen!
Még elsődlegesnek is!
katt · 4 év
Mi a helyzet a biztonsággal? A Chrome egyáltalán nem biztonságos (és magas erőforrásigénye van), Az Edge-ben meg csak sütiket tudok tiltani, scripteket nem. Egyelőre marad a Firefox.
szemledi · 4 év
GNU/Linux MS Edge. Tiszta vicc amit a cég csinál. Még verziószámozásban is ott a Chromenál. Többet ér akkor már Chromet használni egy az egyben.
Nemsoká lesz majd GNU/Linux VLC MS Media Player is. GPL 2.0 licenc alatt.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (25)75.8 %
Nagyon jó (4)12.1 %
Jó (0)0 %
Átlagos (2)6.1 %
Gyenge (2)6.1 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!