Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
thumbnail

MSI Afterburner 4.6.5 Beta 4

Értékelés: 3.2
Fájlméret: 53.2 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

Az MSI Afterburner egy praktikus tuning segédprogram, amely minden grafikus kártyával használható. Az MSI Afterburner segédprogramja egy népszerű alkalmazás, amely kompatibilis az NVIDIA GeForce és az ATI Radeon alapú beállításokkal. Az Afterburner használatával az asztali számítógépen felülbírálhatja, beállíthatja a ventilátor sebességét, beállíthatja a feszültséget és a monitor órajelét, a hőmérsékletet és az egyéb beállításokat. Az MSI Afterburner FPS számláló egy csodálatos funkció, amely segít az FPS ellenőrzésében Windows rendszeren játék közben. A telepítési folyamat során győződjön meg róla, hogy mind az MSI Afterburner, mind a Rivatuner Statistics Server program telepítve, mivel mindkét szoftver párhuzamosan működik, hogy megjelenítse a képsebességet a képernyőn. A szoftver egy egyszerű és könnyen használható felületen.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/msi_afterburner_kp1.png
oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/msi_afterburner_kp2.png

Hozzászólások megtekintése (eddig 1 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Anonymuos · 1 év

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)40 %
Nagyon jó (1)20 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (2)40 %

Szavazás

Tetszenek az oldalunkon megjelenő cikkek változatosságai, illetve a publikált mennyiségük?

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 7 Vendég
  • 0 Tagok ma
  • 7 Szülinapos
  • 21,387 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!