Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
thumbnail

Foxit Reader 12.1.2

Értékelés: 1.8
Fájlméret: 65,2 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A Foxit Reader Windows-ra egy kisméretű, gyors és ingyenes PDF-néző program. A Foxit Reader egy PDF mindenes szoftver, ami a meglévő állományok megtekintésén kívül azok szerkesztését, újak létrehozását, vagy közvetlen megosztásukat is támogatja. A szoftvert, a Foxit Reader megoldását nagyon egyszerű használni, logikus elrendezéssel rendelkezik az irodai program ahol modern felhasználói felületen lehet a PDF fájlokat megtekinteni.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/foxit_reader.jpg
Hozzászólások megtekintése (eddig 3 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
killjoy · 7 év
"A program támogatja a magyar nyelvet is..." Bár ne tenné. Elég gyalázatos minőségű fordítás lett. Senkinek nem javaslom a használatát, pedig azt írják, hogy Community fordítás, amik még jobbak is sokszor, mint a fizetős dolgok, de itt ez most egy baromi nagy kapufa lett... Pl. a Home menüt sikerült lefordítani "Haza"-nak, amiben van Hand, Szöveg kijelölése, Select Annitation, Pillanatkép, Actual Size, Fit Page és még sok más menüpont. Rémes! De közben meg a program maga baromi jó, szóval tessék használni, de ne akarjátok erőltetni a magyar nyelvet!
bandi1969 · 6 év
Hát a magyar nyelv tényleg förtelem, de a progi jó!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (1)25 %
Átlagos (1)25 %
Gyenge (2)50 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 5 Vendég
  • 5 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 8,029 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!