Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
thumbnail

AOMEI Backupper v7.2.0

Értékelés: 4.5
Fájlméret: 139 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

Az AOMEI Backupper egy professzionális, könnyen használható biztonsági mentési és helyreállítási szoftver. De otthoni felhasználók számára és kereskedelmi használatra ingyenes, teljes mértékben megvédi a számítógépet az adatvesztéstől. Ez lehetővé teszi a számítógép és a szerver biztonságos biztonsági mentését, egy kattintással biztonsági másolatot készít a rendszerpartícióról vagy a lemezről, és percek alatt megteszi. Ez a szoftver felkutathatja a létrehozott képet, és visszaállíthatja a merevlemezre, ha az adatok elvesznek vagy megsérülnek. Ezenkívül létrehozhat egy indítható mentőlemezt az adatok helyreállításához, amikor a rendszer összeomlik, és az alkalmazás nem érhető el a Windows felületről.
Az AOMEI Backupper lehetővé teszi egy partíció vagy egy lemez klónozását is. A szoftver már támogatja a Microsoft Volume Shadow Copy Service (VSS) szolgáltatást, amely lehetővé teszi az adatok biztonsági mentését, és nem zavarja a futó alkalmazásokat. Az AOMEI Backupper-nek ez a lehetősége nagyon hatékony, mivel biztonsági másolat készíthető munka közben.
Az adatvesztés elkerülése érdekében adatmentést kell készíteni az AOMEI Backupper-rel, a következő szolgáltatásokkal, az adatok biztonságának biztosítása érdekében.
Mentés
Rendszer biztonsági mentés. Egy kattintással készítsen biztonsági másolatot a rendszermeghajtó összes adatáról, ideértve a rendszerfájlokat és a telepített alkalmazásokat is, a rendszer futásának megszakítása nélkül.
Lemez biztonsági mentése. Biztonsági másolatot készítsen a merevlemez-meghajtókról, beleértve az MBR-lemezt, a GPT-lemezt, a külső merevlemez-meghajtót, az USB-lemezt és a Windows által felismerhető egyéb tárolóeszközöket.
Partíció és a kötet biztonsági mentése. Ha csak a partícióról vagy a kötetről szeretne biztonsági másolatot készíteni, nem a teljes lemezről, akkor ez a szolgáltatás lesz a legjobb választás. Ezzel egy vagy több partíciót / kötetet (a dinamikus köteteket is beleértve) menthet egy képfájlba.
Ha a számítógépen problémák merülnek fel, például véletlenül törölt fájlokat, vagy a rendszer nem indítható el, a korábban létrehozott biztonsági másolat segítségével visszaállíthatja a rendszer korábbi normál állapotát.
Visszaállítás
Rendszer helyreállítás. Könnyen és gyorsan visszaállíthatja a rendszerpartíciót, és biztosíthatja a rendszer indulhatóságát a helyreállítási folyamat befejezése után.
Lemez és partíció helyreállítása. Megbízhatóan helyreállíthatja a teljes merevlemez-meghajtót, a partíciót vagy a dinamikus kötetet az eredeti állapotba.
Szelektív fájl visszaállítás. Az egyes fájlok és mappák szelektív visszaállítása egy biztonsági mentési képfájlból a teljes biztonsági másolat visszaállítása nélkül.
A biztonsági mentési és helyreállítási funkciókon kívül az AOMEI Backupper támogatja a klónozási műveleteket. Ha frissítenie kell a merevlemez-meghajtót, cserélnie kell a régi lemezt, vagy a merevlemez-meghajtót újra kell telepítenie, ez a szolgáltatás kényelmesebbé teheti a munkáját.
Lemez-klónozás: Az egyik merevlemez másolása közvetlenül a másikba, képfájl létrehozása nélkül. A program lehetővé teszi a partíciók átméretezését a klónozási folyamat során, és támogatja a kis lemezek nagyobb méretűre történő klónozását, valamint a hagyományos merevlemez másolását a SSD meghajtóra.
Partíció és kötet-klónozás: A partíció vagy a dinamikus kötet pontos másolatát közvetlenül hozhatja létre, és pontosan másolja át egy másik partícióra vagy kötetre.
Az AOMEI Backupper egyéb jellemzői:
‒ Növekményes és differenciált biztonsági mentések. A teljes biztonsági mentés alapján a szoftver támogatja az inkrementális vagy differenciált biztonsági mentések létrehozását, hogy kevesebb időt igényeljen és tárhelyet takarítson meg.
‒ Titkosítás és tömörítés. Az illetéktelen hozzáférés megakadályozása érdekében minden biztonsági másolathoz beállíthat egy jelszót. A biztonsági mentés során adja meg az iparágvezető tömörítési algoritmust a képfájl tömörítéséhez, hogy kevesebb helyet foglaljon el.
‒ Képfájl-ellenőrző és felfedező. Ellenőrizze a képfájl integritását, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a biztonsági mentések sikeresen helyreállhatók-e. Csatlakoztassa a képfájlokat egy virtuális partícióhoz, hogy a biztonsági mentések tartalmát böngészhesse a Windows Intézőben.
‒ Kommentáljon biztonsági mentéseket és felosztott biztonsági mentéseket. Adjon megjegyzéseket a biztonsági mentésekhez, hogy a biztonsági másolatot tovább lehessen azonosítani és
‒ Készítsen indító mentőanyagot. Készíthet indító adathordozót (pl. CD vagy USB adathordozót) a rendszermeghajtó visszaállításához azzal a feltétellel, hogy a Windows nem tudja indítani.
Támogatott operációs rendszer: Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8 / 8.1, Windows 10 / 11 (32-bites, 64-bites).
Tárolóeszközök: Támogatja a Windows által felismert összes tárolóeszközt, például IDE, SATA, SCSI, SSD, USB külső lemezeket, Hardver RAID-t és így tovább. Ezen felül támogatja az MBR és a GPT stílust, és teljes mértékben támogatja a 2 TB-nál nagyobb kapacitásokat.
Hozzászólások megtekintése (eddig 4 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
szjeno · 4 hó
Sziasztok!

Hibás a fájl...
szuper · 4 hó
Melyik?
enoch_hane · 2 hó
Szerintem az off-line regisztrátor nem működik. A "Szoftver lejárt" feliratú ablakban offline kódot kér, ami nem áll rendelkezésre, ha jól gondolom.
Vafir · 29 napja
License code: AMAB-2PRMX-RY1II-G7FTP

How to use:
Download the software through the given link, enter the license key and click register.Then you can enjoy the software.

Note:
This license key is for AOMEI Backupper Professional (1-year Subscription).
It will be invalid after registering 365 days.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)50 %
Nagyon jó (2)50 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Éppen 1 felhasználó van jelen az oldalon.
  • 4 Vendég
  • 225 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 7,957 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!