Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
thumbnail

Saladin 1.0

Értékelés: 1.8
Fájlméret: 8,4 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A Saladin egy nyílt forrású, kétpaneles fájlkezelő program. Mindent tud amit a Windows fájlkezelője, ezeket a tulajdonságokat kiegészítve működik kétpaneles módban, de lényegesen egyszerűbb mint a Total Commander. Beépített szöveg olvasóval, tömörített-fájl kezeléssel, képnézegetővel és egyszerű alap FTP támogatással is rendelkezik. A program felülete elég minimalistára sikerült, még a menüsort is lespórolták róla, mindent gyorsbillentyűkkel, vagy az eszköztár ikonjaival tudunk intézni.

Utóbbiakat kicsit szokni kell, de kis gyakorlás után nagyon kezessé válik a program, s ettől kezdve igencsak meggyorsíthatja a fájlműveleteket, beleértve a ZIP állományok menedzselését is. A szöveges fájlokhoz, képekhez van beépített fájlnézegető is, de szerkesztéshez konfigurálhatunk külső alkalmazásokat is hozzá.

saladin.mimec.org/sites/saladin/files/2017-10/saladin_screeen.png
Hozzászólások megtekintése (eddig 3 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
l4c3k · 11 napja
Köszönöm!
Kiváló alternatívája a Total Commander programnak Smile
pimi · 10 napja
Azért a Total Commander más súlycsoport. (Beállítások (rejtett fájlok, működés, stb.) Én meglennék nélküle, de azért a magyarítás sem ártana.
l4c3k · 10 napja
Nyilván... de mint alapvető fájlkezelésre...Smile

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (1)25 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (3)75 %

Szavazás

Tetszenek az oldalunkon megjelenő cikkek változatosságai, illetve a publikált mennyiségük?

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 7 Vendég
  • 3 Tagok ma
  • 7 Szülinapos
  • 21,387 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!