Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
thumbnail

Genshin Impact 3.7

Értékelés: 0
Fájlméret: 30 GB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A Genshin Impact egy akció-szerepjáték , amelyet a miHoYo fejlesztett, és adott ki. A játék anime stílusú, nyílt világú környezettel, és egy akcióalapú harcrendszerrel rendelkezik. A játék alapvetően ingyenesen játszható, a gacha játékmechanika révén szerzi a bevételét. A Genshin Impact Teyvat fantáziavilágában játszódik, amely hét különböző nemzetnek ad otthont. Ezek mindegyike más elemhez kötődik, és más isten uralja őket. A történet az Utazót (Traveler) követi, aki számtalan világot bejárt ikertestvérével, mielőtt Teyvatban útjaik elváltak egymástól. Az Utazó az elveszett testvérét keresi utastársával, Paimonnal, miközben Teyvat nemzeteinek ügyeibe keveredik.

Egy Intel Core i5 3 GHz processzor, 8 GB RAM, illetve egy GT 1030 2 GB videokártya már elég neki, de csúcsbeállítások mellett sem kér többet egy 3.3 GHz-es, Intel Core i7 or processzornál, 16 GB RAM-nál és egy GeForce GTX 1060 6 GB-nél és 30 GB szabad hely.

Hozzászólások megtekintése (eddig 1 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
figaro72 · 2 hó
Lányaim rojtosra játszák, nagyon szeretik.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 4 Vendég
  • 7 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 8,029 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!