Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
thumbnail

Ventoy v1.0.98

Értékelés: 4.5
Fájlméret: 15 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A Ventoy egy nyílt forráskóddal megtervezett szoftver amivel Bootolható adathordozókat lehet létrehozni bármely tartalomhoz. 4GB-nál nagyobb adathordozók esetén is használható, közel 500 ISO projekt esetén használható. A Ventoy nevű szoftverrel Bootolható adathordozókat lehet létrehozni a cserélhető USB adathordozóinkból. A program által kezelt lemezkép formátumok rengeteg tartalom, illetve feladatra kiváló. Windows, Linux, illetve Bootolható hardverről indítható víruskeresőkhöz is használható. Free alkalmazás. Nem kell installálni, Magyar nyelven futtathatjuk.
Hozzászólások megtekintése (eddig 2 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
BlueEyes · 1 év
Nem mindent tud, amit ígér.. de ötletes és egyszerű a kezelése.
Partícionálja az usb-s meghajtót, akárcsak a yumi... bár az utóbbi szinte mindegyik linux lemezzel elbír, a ventoy csak részfeladatokra alkalmas.
Nem véletlen, hogy alkotóelemként van beépítve az AIOBOOT-ba, ami hasonló, de sokkal nagyobb tudással rendelkezik.
A ventoynál sokkal egyszerűbben lehet vhd lemezeket indítani, de pluginok garmadával lehet a tudását fejleszteni,..már aki perfekt beszél valamilyen távolkeleti nyelvet, s a kinézete is megváltoztatható, bár megjegyzem az AIOBOOT ezt mind tudja magyarul a grub menüből egy kattra.

Na egynek elmegy..engem az idegesít csak benne, hogy folyamatosan szórják ki belőle a frissítéseket, anélkül, hogy érdemben látnék benne valami fejlesztést. a buildszámon kívül.
szuper · 1 év
Thumbs up

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (3)75 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (1)25 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!