Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
thumbnail

Tower Of Fantasy 2.5

Értékelés: 0
Fájlméret: 30 GB (Steam)

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A Tower of Fantasy egy ingyenesen játszható, nyitott világú akciós, sci-fi-RPG. A távoli Aida bolygón több száz év múlva játszódó megosztott, nyílt világú MMORPG, az animékkel átitatott sci-fi kaland Tower of Fantasy a Hotta Studio fejlesztőtől és a Level Infinite kiadótól, már világszerte elérhető PC-n (Steam, Epic Games) és mobilplatformokon. A játékosok megtapasztalhatják az animék által ihletett poszt-apokaliptikus sci-fi stílust, a szabad formájú karakterfejlődést és az izgalmas harcokat izgalmas csatákon és izgalmas nyitott világ felfedezésén keresztül. A többjátékos móddal könnyedén megteheted barátaiddal.

Egy Intel Core i5-s processzor, 8 GB RAM, illetve egy NVIDIA GeForce GT 1030 videokártya már elég neki, de csúcsbeállítások mellett sem kér többet egy 3.3 GHz-es, Intel Core i7 processzornál, 16 GB RAM és egy NVIDIA GeForce GT 1060 6GB és 30 GB szabad hely-nél. DirectX 11, Széles sávú internetkapcsolat és Steam alkalmazás és Külső fiók szükséges a játékhoz.
Gépi Fordítás: https://gep.monster/games/tower-of-fa...of-fantasy

Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!