Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
thumbnail

Tails Live Boot ISO/USB (x64) v5.15

Értékelés: 4
Fájlméret: 1,2 GB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A Tails egy élő rendszer, amelynek célja a magánélet és az anonimitás megőrzése. Segít névtelenül használni az internetet, és megkerülni a cenzúrát szinte bárhová és bármilyen számítógépen, de nem hagy nyomot, hacsak kifejezetten nem kéri. Ez egy teljes operációs rendszer, amelyet DVD-ről, USB-meghajtóról vagy SD-kártyáról történő használatra terveztek, függetlenül a számítógép eredeti operációs rendszerétől.

A Tails vagy az Amnesic Incognito Live System egy biztonságra összpontosító Debian-alapú Linux disztribúció, amelynek célja a magánélet és az anonimitás megőrzése. Minden bejövő és kimenő kapcsolata kénytelen a Tor-on keresztül haladni, és minden nem névtelen kapcsolat blokkolva van. A rendszert úgy tervezték, hogy élő DVD-ként vagy élő USB-ként indítható legyen, és nem hagy digitális lábnyomot a gépen, hacsak kifejezetten nem utasítják erre. A Tor Project pénzügyi támogatást nyújtott a fejlesztéséhez. A Whonix Project szerint más anonimitásra összpontosító szoftverekkel vagy platformokkal összehasonlítva "a Tails jobban megfelel a magas kockázatú felhasználóknak, akik agresszív, célzott megfigyeléssel szembesülnek.

A Tails számos beépített alkalmazással rendelkezik, amelyek előre konfigurálva vannak a biztonság szem előtt tartásával: webböngésző, azonnali üzenetküldő kliens, e-mail kliens, irodai csomag, kép- és hangszerkesztő stb.

A Tails egy élő operációs rendszer, amelyet szinte bármilyen számítógépen elindíthat DVD-ről, USB-meghajtóról vagy SD-kártyáról.
Hozzászólások megtekintése (eddig 5 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Anonymuos · 3 hó
Az USB meghatóra való kiíráshoz ezt használd.
Barangolo · 3 hó
Ez a 30 GB-ésnek odavágott lett belőle 1,2 Gb-és üres.
Anonymuos · 3 hó
8-16 GB-osnál nagyobb usb meghajtó linux live-ok esetén teljesen felesleges.
Legyen usb 3.x csatolású, ha van rá mód.

Vagy próbáld ki virtuális gépen és nem kell foglalkoznod a fent maradt résszel.
Barangolo · 3 hó
Rendben.
etele70 · 3 hó
Expired

Vannak még, akiknek nem járt le.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (1)100 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!