Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
thumbnail

Adobe Acrobat Reader DC 2023.008.20533

Értékelés: 4.6
Fájlméret: 156 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

Az Adobe Acrobat Reader DC (régebbi nevén Adobe Reader). Megérkezett a teljesen új Acrobat DC. A teljesen új Acrobat DC, az elektronikus aláírási szolgáltatások, a mobilalkalmazások és a tetszetős felhasználói felület forradalmian új dokumentumkezelési technológiát kínál. És mostantól elérhető Windows-on is.

Az Adobe Acrobat Reader DC szoftver jelenti azt az ingyenes globális szabványt, amely a PDF-dokumentumok megbízható megtekintéséhez, nyomtatásához és megjegyzésekkel való kiegészítéséhez szükséges. Ez most összekapcsolódik az Adobe Dokumentumfelhővel – megkönnyítve ezzel a különböző számítógépeken és mobileszközökön folytatott munkát. Ez az egyetlen olyan PDF-megjelenítő program, amely képes bármilyen típusú PDF-tartalom megnyitására és kezelésére, beleértve az űrlapokat és a multimédiát is.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/acrobat_reader_dc.png

Az Acrobat DC az Acrobat legújabb verziója az Acrobat XI után. Ez a tökéletes PDF-megoldás, hogy legfontosabb dokumentumaival bárhol dolgozhasson. Az Acrobat DC teljesen újra lett gondolva hatékony, új képességekkel és megdöbbentően egyszerű felhasználói élményt nyújtva, ami következetesen működik asztali, mobil eszközökön és az interneten - beleértve az érintésérzékeny eszközöket.

Az Acrobat DC az Adobe Document Cloud szolgáltatással együtt teljes körű megoldás arra, hogy legfontosabb dokumentumaival bárhol dolgozhasson. A teljesen új Acrobat DC egyszerűbb felhasználói élményhez lett teljesen újra tervezve. Dolgozhat az Acrobat DC programmal csak az asztalon, vagy megvásárolhat egy előfizetést, hogy kihasználja a további képességeket, melyek az új Adobe Document Cloud (DC) szolgáltatásokkal válnak elérhetővé. Az Acrobat DC tökéletesen beépül az Office 365, Office 2013, Office 2010 és Office 2007 alkalmazásokba.

Megjegyzés: A szoftver telepítését az adott gép vírusirtójának engedélyeznie kell. Szükség lehet a vírusirtó szoftver átmeneti letiltására.
Hozzászólások megtekintése (eddig 11 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
expa · 9 év
Ez a verzió de jó lett! Villámgyors végre...
opus25 · 7 év
Aktiválni is kellene, vagy ingyenes?
Driver · 7 év
Ez a verzió ingyenes.
bandi1969 · 7 év
Köszi!Thumbs up
szuper · 3 hó
Ha az Adobe hivatalos honlapjáról van letöltve, akkor semmiféleképpen nem kell kikapcsolni a vírusírtót!
donci4 · 3 hó
Azt írja, 7 napos ingyenes próverzió....
donci4 · 3 hó
Hány éves ez? 9 éves hozzászólás?
Nortek · 3 hó
A program amit letöltesz, az viszont friss donci4.

Idézet

Az Acrobat DC tökéletesen beépül az Office 365, Office 2013, Office 2010 és Office 2007 alkalmazásokba.

Az Office 365 alkalmazáson kívül egyik sem "élő" program már Smile
donci4 · 3 hó
Thumbs up
donci4 · 3 hó
Köszi... Azért egy kicsit bizarr...
Petne · 2 hó
A PRO DC verzió nincs meg, szerkeszteni nem tudok, csak 7 napos próbaverzió van, utána 8-9 ezer Ft havonta. Valakinek valamilyen ötlete?

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (11)78.6 %
Nagyon jó (2)14.3 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (1)7.1 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

Éppen 2 felhasználó van jelen az oldalon.
  • 9 Vendég
  • 98 Tagok ma
  • 2 Szülinapos
  • 8,582 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!