Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
thumbnail

Adobe Acrobat Reader DC 2023.001.20174

Értékelés: 4.5
Fájlméret: 156 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

Az Adobe Acrobat Reader DC (régebbi nevén Adobe Reader). Megérkezett a teljesen új Acrobat DC. A teljesen új Acrobat DC, az elektronikus aláírási szolgáltatások, a mobilalkalmazások és a tetszetős felhasználói felület forradalmian új dokumentumkezelési technológiát kínál. És mostantól elérhető Windows-on is.

Az Adobe Acrobat Reader DC szoftver jelenti azt az ingyenes globális szabványt, amely a PDF-dokumentumok megbízható megtekintéséhez, nyomtatásához és megjegyzésekkel való kiegészítéséhez szükséges. Ez most összekapcsolódik az Adobe Dokumentumfelhővel – megkönnyítve ezzel a különböző számítógépeken és mobileszközökön folytatott munkát. Ez az egyetlen olyan PDF-megjelenítő program, amely képes bármilyen típusú PDF-tartalom megnyitására és kezelésére, beleértve az űrlapokat és a multimédiát is.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/acrobat_reader_dc.png

Az Acrobat DC az Acrobat legújabb verziója az Acrobat XI után. Ez a tökéletes PDF-megoldás, hogy legfontosabb dokumentumaival bárhol dolgozhasson. Az Acrobat DC teljesen újra lett gondolva hatékony, új képességekkel és megdöbbentően egyszerű felhasználói élményt nyújtva, ami következetesen működik asztali, mobil eszközökön és az interneten - beleértve az érintésérzékeny eszközöket.

Az Acrobat DC az Adobe Document Cloud szolgáltatással együtt teljes körű megoldás arra, hogy legfontosabb dokumentumaival bárhol dolgozhasson. A teljesen új Acrobat DC egyszerűbb felhasználói élményhez lett teljesen újra tervezve. Dolgozhat az Acrobat DC programmal csak az asztalon, vagy megvásárolhat egy előfizetést, hogy kihasználja a további képességeket, melyek az új Adobe Document Cloud (DC) szolgáltatásokkal válnak elérhetővé. Az Acrobat DC tökéletesen beépül az Office 365, Office 2013, Office 2010 és Office 2007 alkalmazásokba.

Megjegyzés: A szoftver telepítését az adott gép vírusirtójának engedélyeznie kell. Szükség lehet a vírusirtó szoftver átmeneti letiltására.
Hozzászólások megtekintése (eddig 4 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
expa · 8 év
Ez a verzió de jó lett! Villámgyors végre...
opus25 · 6 év
Aktiválni is kellene, vagy ingyenes?
Driver · 6 év
Ez a verzió ingyenes.
bandi1969 · 6 év
Köszi!Thumbs up

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (10)76.9 %
Nagyon jó (2)15.4 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (1)7.7 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 5 Vendég
  • 14 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 8,029 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!