Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
thumbnail

Waterfox G5.1.3

Értékelés: 3
Fájlméret: 66.88 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A Waterfox az egyik legmegbízhatóbb, ingyenes Firefox alternatíva, amelynek tudását több ezer ingyenes kiegészítővel bővítheted. A Waterfox egy nyílt forráskódú webböngésző x64, ARM64 és PPC64LE rendszerekhez. Célja, hogy etikus legyen, és fenntartsa a Firefox által elvetett régebbi bővítmények támogatását, amelyekből a Firefox kikerült. A fejlesztői egyetlen szempontot tartottak szem előtt: a sebességet. Éppen ezért Intel C++ Compiler-rel fordították és a fordítás során számos optimalizációt SSE3, /O3 kapcsoló, jemalloc, Intel Math Library stb. használtak. A Waterfox-szal az összes Firefox add-on, extension használható, így az Adobe Flash, Java, Microsoft Silverlight is. Összességében tekintve a Waterfox azon felhasználók számára javasolt böngészőmotor, akik 64 bites architektúrával rendelkező rendszert futtatnak és ki szeretnék használni a nagyobb memóriakezelés előnyeit.

i.imgur.com/8hHXHLL.png
Hozzászólások megtekintése (eddig 17 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
raczviktor · 8 év
tapasztalatok?
Oreg · 7 év
Nem működik, el se indul, rosszindulatúnak minősíti a Chrome vagy valami más (csak Avast alapvédelmem van, minden más lassító "védelem" kikapcsolva).
sipcsa · 7 év
Nekem müködik elégjónak tünik csak még a magyarítás nem sikerült.
jenike5 · 7 év
Szuper!
Barangolo · 7 év
Jó lenne de a magyarosítás nem működik!
lacus · 7 év
A helyes magyarítás menete:

Töltsd le a nyelvi kiegészítő csomagot fent a leírás után megtalálod. A letöltött hu.xpi fájlt telepítsd a Waterfox alá[color=#0033ff] (egyszerűen húzd bele a böngésző ablakba).

Ezt követően a böngészőben nyisd meg a about:config oldalt, keresd meg a general.useragent.locale opciót módosítsd hu-HU-ra és indítsd újra a böngészőt.

Remélem sikerült segíteni.

És ha szeretnéd, hogy a gépeléskor beírt szövegeid is magyarul ellenőrizze. Telepítsd innen a nyelvi kiegészítőt:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/hungarian-dictionary/

Telepítés: az oldalon kattints a "+Add to Firefox" zöld gombra. Letöltődik a kiegészítő, kétszer kattints rá, és kattints a "Telepítés" gombra. Kész.

Használd örömmel
sciro · 7 év
nem kompatibilis a nyelvi pack ami a 43-as nem 44.0.2-es. "http://download.cnet.com/Waterfox-64-Bit/3001-2356_4-75575521.html?hlndr=1" Ezzel magyar.
Balalajka · 7 év
A Menü nem vált magyarra?
fatale · 7 év
Működik kifogástalan de nekem nem tűnik sokkal gyorsabbnak a Firefoxnál.
g0302 · 7 év
Nem értem,hogy miért nem sikerül a magyarítás egyeseknek. Teljesen ugyanaz a menete,mint a Cyberfoxnál. (ha valaki ismert tudja,miről beszélek).

Idézet

A magyarítás menete: Miután letöltöttük és telepítettük a magyar nyelvi csomagot, a böngészőben nyissuk meg az about:config oldalt, majd a general.useragent.locate opciót módosítsuk en-HU-ra és indítsuk újra a böngészőt.

Ez a leírás jó ahogy Laci09 leírta.
Ha a Waterfoxal töltöd le a nyelvi fájlt,nem kell semmit sehova húzkodni,telepíti maga ahova kell.
Az about:configban én hu-ra módosítottam ugyanúgy,ahogy Cyberfoxnál.
Böngésző bezár/újraindít és kész.
Ennyi.
i.imgur.com/GSBfn5l.png
DarkWolf · 6 év
Bírom, hogy gyengének minősítik, mert egy sz..ros nyelvi fájlt nem tudnak beleintegrálni, pedig le is írták...
JDBoy · 6 év
Nem értem hogy amikor egy új verzió letöltésére van lehetőség akkor miért szerepelnek alatta az 1 évvel ezelőtti verzióhoz szóló kommentek! Sőt ahogy látom még akad 2 éves is. És az újabbnál már remélhetőleg javítva lettek az esetleges problémák, így oka fogyottá válhattak az előzőhöz írtak.
DarkWolf · 6 év
Azért kedves @JDBoy, mert a hozzászólások nem törlődnek, csupán csak a verziót frissítik.
JDBoy · 6 év
Igen, ezt magamtól is gondoltam. Ennek az oka, és értelme nem egyértelmű, kedves @DarkZer0 És szerintem nem is praktikus így.
Etuka · 6 év
Hát nagy öröm számomra,hogy hajnalok - hajnalán sikerült a magyarítást megoldanom..Nagyon szépen köszönöm a kis fotós mutatást ami nagy segítséget jelentett a számomra..Egy kis fotóval is szeretném az eredményt mutatni..
kepkezelo.com/images/axxt8ujadmf28avw9vef.png
odin · 1 év
Nekem tetszik ez a waterfox a leg újabb verziót sajnos nem sikerült magyarítani hiába raknám fel a nyelvi fájlt nem kompatibilis.
Maradok a mozilla firefoxnál inkább.
Gollah · 4 hó
Ha volna valakinek a G5-ös verziókhoz magyarítási megoldása, az érdekelne.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (3)50 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (3)50 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!