Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
thumbnail

Apache OpenOffice 4.1.14

Értékelés: 3.3
Fájlméret: 126 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

Az Apache OpenOffice a vezető nyílt forrsású irodai programcsomag, melyet használhat szövegszerkesztésre, táblázatkezelésre, prezentáció készítésre, grafikai tervezésre, adatbázis kezelésre és egyéb feladatokra. Számos nyelven elérhető és minden normál számítógépen futtatható. Adatait egy nemzetközi nyílt szabvány formátumban tárolja el, illetve más irodai programcsomagok által létrehozott fájlok kezelésére is képes. Letöltése és bármilyen célra történő felhasználása teljesen ingyenes.

Az Apache OpenOffice ingyenesen letölthető, használható és terjeszthető. A piacon lévő főbb irodai programcsomagokkal kompatibilis. Töltse le most! és legyen Öné:
www.openoffice.org/product/icons/writer.png
Writer egy szövegszerkesztő, melyet bármire használhat, egy gyors levélírástól egy teljes könyv összeállításáig.
www.openoffice.org/product/icons/calc.png
Calc egy hatékony táblázatkezelő és minden eszköz, amire szüksége lehet adatainak kalkulálása, analizálása illetve kimutatások és meggyőző diagramok készítése során.
www.openoffice.org/product/icons/impress.png
Impress egy jelentéskészítő, mely a leggyorsabb, legalkalmasabb eszköz hatásos multimédiás bemutatók készítésére.
www.openoffice.org/product/icons/draw.png
Draw egy grafikai szerkesztőprogram, mellyel bármit elkészíthet az egyszerű diagramtól kezdve a dinamikus 3D-s illusztrációkig.
www.openoffice.org/product/icons/base.png
Base egy adatbáziskezelő, amellyel gond nélkül dolgozhat adatbázisaival. Táblák, űrlapok,lekérdezések és jelentések létrehozása és módosítása - mindez együtt, az Apache OpenOffice részeként.
www.openoffice.org/product/icons/math.png
Math egy függvénykezelő, melyben grafikus felhasználói felületen keresztül oldhat meg matematikai egyenleteket, vagy írhatja be képleteit közvetlenül az egyenletszerkesztőbe.

Nagyszerű szoftver
Az Apache OpenOffice egy több, mint 20 éves szoftverfejlesztés eredménye. Kezdettől fogva egységes szoftvernek tervezték, versenytársaira ez a konzisztencia nem jellemző. Egy teljesen nyílt fejlesztési folyamat, ami annyit jelent, hogy bárki jelenthet hibákat, kérhet új funkciókat vagy fejlesztheti a szoftvert. Az eredmény: az Apache OpenOffice mindent elvégez, amit szeretne, hogy az irodai programcsomagja elvégezzen és mindent úgy, ahogyan Ön szeretné.

Könnyű használni
Az Apache OpenOffice program kezelését könnyű elsajátítani. Ha Ön már használ egy másik irodai programcsomagot, az OpenOffice programhoz azonnal hozzá tud majd szokni. A világ minden részében élő anyanyelvi közösségünk segítségével az OpenOffice nagy valószínűséggel elérhető és támogatott az Ön anyanyelvén is. És, ha Ön már rendelkezik más irodai programcsomagok által mentett fájlokkal - az OpenOffice alighanem minden nehézség nélkül kezelni fogja azokat.

Teljesen ingyenes
S, ami a legjobb, az Apache OpenOffice teljes mértékben mentes mindenféle licence költségtől úgy a letöltésre, mint a használatra vonatkozóan. Az Apache OpenOffice az Apache 2.0 Licence alatt került kiadásra, ami annyit jelent, hogy Ön bármilyen célra használhatja a programot, legyen az otthoni, üzleti, oktatási, közigazgatási. Annyi számítógépre telepítheti, amennyire kedve tartja. Másolatokat készíthet, amiket aztán családtagoknak, barátoknak, tanítványoknak, munkavállalóknak vagy bárki másnak továbbadhat.
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)33.3 %
Nagyon jó (1)33.3 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (1)33.3 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 3 Vendég
  • 5 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 8,029 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!