Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
thumbnail

VLC Media Player v3.0.20

Értékelés: 4.4
Fájlméret: 41 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A VLC egy szabad és nyílt forráskódú platformfüggetlen multimédia-lejátszó és keretrendszer, amely lejátssza a legelterjedtebb multimédiás fájlokat, valamint DVD-ket, audio CD-ket, VCD-ket és különféle közvetítési protokollokat. A videófájlok mellett képes a DVD lemezek és a DVD képfájlok lejátszására is. Külön kodek nélkül támogatja az MPEG-2, a DivX, a H.264, az MKV, valamint a WebM, WMV és MP3 állományok visszajátszását is. Megjelenése skinek segítségével egyedire szabható. A VideoLAN projekt hozta létre, és kompatibilis a Windows, Linux és Mac OS összes verziójával. A VLC könnyen érthető és felhasználóbarát felületet biztosít, és minden típusú audio és video formátumot támogat. A VLC a lejátszási lista funkciót, a videók fotózását is biztosítja. Támogatja a külső gyártóktól származó beépülő modulokat és felületeket is, hogy további funkcionalitást nyújtson.

Valós időben streamelhet videókat, ha megfelelő URL-ekkel rendelkezik, ráadásul képes lejátszani az összes szokásos médiatípust, beleértve a CD-ket, DVD-ket és a legnépszerűbb videoformátumokat, mint az MP4, AVI és MKV. Nem kell letölteni, telepíteni és további kodekekkel babrálni.

Egyszerű, gyors és hatékony.
  • Mindent lejátszik - fájlokat, lemezeket, webkamerákat, eszközöket és közvetítéseket.
  • Lejátssza a legtöbb kodeket kodekcsomagok nélkül - MPEG-2, MPEG-4, H.264, MKV, WebM, WMV, MP3...
  • Minden platformon fut - Windows, Linux, Mac OS X, Unix, iOS, Android ...
  • Teljesen ingyenes - nem kémprogram, nincs hirdetés és nincs felhasználókövetés.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/vlc.png
Hozzászólások megtekintése (eddig 17 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
vgyula12 · 10 év
Remek lejátszó,évek óta ezt használom,probléma mentesen és ráadásul mindent lejátszik.Smile
Magyar88 · 9 év
Ritka randa egy lejátszó és ezen a letölthető kinézetek sem segítenek! :/
vfts69 · 9 év
Szerintem meg abszolút korrekt darab és a funkció számít itt nem a kinézet ! Hiába csicsamicsa valami ha egy kalap trutymót sem ér ! Smile
viki567 · 9 év
Egyetértek az előttem hozzászólóval. Tényleg nagyon jó lejátszó, régóta használom. Minden fájltípust lejátszik szinte. És valóban nem az számít, hogy hogy néz ki. Smile
Thawne27 · 9 év
Szerintem a lejátszóknál nem a kinézet a fontos, hanem hogy probléma nélkül lejátsszon mindent, és a VLC ebben verhetetlen.. Thumbs up
trabi · 8 év
Verhetettlen nem kell külön kódek sz@rokat telepíteni visz mindent annélkül is !
madmax56 · 3 év
Teljesen egyetértek.Sok lejátszót kipróbáltam,de a VLC-ben sosem csalódtam.
ttpityu · 7 év
Mindezek mellett, amit előttem mondtak, már 2-3 frissítés óta onnan tudja folytatni a filmet, ahol abbahagytam, a külföldi oldalakról letöltött 720p vagy1080p-s x265-HEVC kódolást is zökkenőmenetesen viszi.
MEHESFERENC · 6 év
Nem akarok kötekedni, de a hivatalos oldalon még csak a 2.2.6 verzió elérhető !
http://www.videolan.org/vlc/
Laci09 · 6 év
Ez igaz a hivatalos oldalon az volt de az FTP Szerverén nem.
Csicso82 · 6 év
Kiváló lejátszó váltottam PotPlayer-re de végül visszatértem erre. Nagytudású, egyszerű, sallangmentes.
willy36 · 6 év
Én is szeretem, de van, amikor az SMPlayert kell használnom, mert nem ad hangot, csak képet. Ezt online tv adásnál tapasztaltam, és nem a gépemben van a hiba, minden gépen ezt produkálta ( a legtöbbnél rendben volt, de, akadt aminél ez a hiba jött ki ). Ennek ellenére alap lejátszó program nálam. Kíváncsi vagyok a 3-as verzióban javult-e ez a bug. Direkt teszteltem kis gépeken a lejátszó programokat, az SMPlayer-nek valamivel kevesebb erőforrás igénye volt, mint a Vlc Player 2.2.8-asnak. A legkevesebb erőforrást a MediaPlayerLite 0.5.4 ette meg, de már 2014 óta nem fejlesztik, és néha bugos és nem minden játszott le. De, még az 1.0-ás verziót sem élte meg, így megbocsájtható neki.
cslaci · 6 év
Sajnos nálam a 3.0 és 3.1 is fagy.Merevlemezen tárolt DVD (fájl megnyitása menüpont - VIDEO_TS.IFO) inditásakor semmire sem reagál,nem indul el a film.Az előző verzió hibátlanul működik.A 32 bites és a 64 bites verzió is egyaránt ezt csinálja.Rendszer: Win7 Home 64bit.
ttpityu · 6 év
Én csalódtam. 3-as verzió óta, ha kiterjesztem a képernyőt, videó lejátszás után ott marad a felület, és ráadásul csökkentett felületre vált. 2.2.8-ig nem volt ilyen gond .. marad a régi.
Shipak · 6 év
Köszönjük
sorbit_4 · 5 év
Sajnos 3.0.4 és a 3.0.5 nemcsak javítást, hanem hibát is behozott. Az én gépemen nincs gond velük, de a lányom laptopján vissza kellett térni a 3.0.3-ra, mert egy feliratos DVD-nél nem jelenítették meg a feliratsávot (3.0.4 - 3.0.5). Egyébként nálam is ez a nagy mindenes (vannak hiányosságai, de szerintem ez a legsokoldalúbb).
kicsibaba · 4 év
Még mindig a 2.2.6 vagy a 2.2.8-as a legjobb, azok olyan videőkat is visznek, amit az újabbak már nem.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (25)69.4 %
Nagyon jó (6)16.7 %
Jó (3)8.3 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (2)5.6 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!