Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
thumbnail

MPC-BE 1.7.0

Értékelés: 4.1
Fájlméret: 15 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

Media Player Classic - BE egy ingyenes és nyílt forráskódú audio és video lejátszó a Windows számára. A Media Player Classic - BE az eredeti "Media Player Classic" projekten (Gabest) és a "Media Player Classic Home Cinema" (Casimir666) projekten alapul, további funkciókat és hibajavításokat tartalmaz. Aktív fejlesztés alatt lévő, gyors videolejátszó szoftver (teljes nevén: Media Player Classic - Black Edition), abból is az egyik legkomolyabban beállítható darab. Kiegészíthető különböző filterekkel és Speciális szűrők, kedvencek támogatás is felfedezhető azok számára akik esetleg erre tartanának igényt. Az MPC-BE egy MPC-HC alapú fork, amelyet elsősorban orosz fejlesztők tartanak karban.

Bárminemű szoftver vagy kodek telepítése nélkül használható, beépítve magában foglalja a FFmpeg szűrők legújabb verzióját! Ideális Online rádióadókhoz, illetve Streamingelt videók eléréséhez. A Media Player Classic – Black Edition MPC BE szinte az összes formátumot meg tudja nyitni, ami ma elérhető, legyen az AVI, MKV, MPEG, TS, RAW, 3GP, MP3, OPUS, OGG. Ez a lista nem teljes csak egy része annak amit támogat. Magyar nyelvű felülettel is rendelkezik. Alternatív megfelelőjeként választhatod mint pl. Media Player Classic - Home Cinema, VLC Media Player, Gom Media Player nevű alkalmazást is ezt a kiadást is kipróbálhatod.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/mbc-be.png


oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/mbc-be-1.png
Hozzászólások megtekintése (eddig 2 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
AntiVirusMan · 8 év
Segítsetek, előre is köszönöm. Nálam a streamingelés nem megy, a navigálás menüpontnál nem lehet kiválasztani! Sajnos!
Cry
tuske70 · 4 év
Ennek gyorsan a végére járok,hiszen lemaradt nálam a frissítés!OMG Már a tavaly óta alapértelmezett program nálam.Wink
Igen jól emlékeztem.Hmm
i.imgur.com/zcXbnTD.png

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (13)76.5 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (4)23.5 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!