Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
thumbnail

MPC-HC 2.1.6

Értékelés: 4.6
Fájlméret: 19.3 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A Media Player Classic Home Cinema (MPC-HC), egy kisméretű és nyílt forráskódú médialejátszó Microsoft Windows operációs rendszerekre. A melyet a Windows Media Player 6.4 alapján hoztak létra. A program egyszerűen kezelhető és kiváló hardveres (GPU) gyorsításának köszönhetően pedig rendkívül kis erőforrásigénnyel, mérete kicsi, és 42 nyelven elérhető és magyar nyelvű felülettel is rendelkezik. Különlegessé az teszi hogy alapértelmezett kodek csomag része tovább bővíthető a K-Lite Codec Pack segítségével amivel még nagyobb széleskörűséget kölcsönözhetünk a számára. Van 32 és 64 bites Portable verziója is. Bárminemű szoftver vagy kodek telepítése nélkül használható, beépítve magában foglalja a LAV szűrők legújabb verzióját! És képes lejátszani a CD, DVD és Blu-ray-lemezeket. A feliratokat is támogatja és számos további integrált videó és audió kodekkel is rendelkezik, amelyet a lejátszást gördülékennyé teszik. Az MPC - HC különféle audio-, video- és képformátumokat támogat, például: Blu-ray, H.265/264, WAV, WMA, MP3, OGG, SND, AU, AIF, AIFC, AIFF, MIDI, MPEG, MPG, MP2, VOB, AC3, DTS, ASX, M3U, M3U8, PLS, WAX, ASF, WM, WMA, WMV, AVI, CDA, JPEG, JPG, GIF, PNG, BMP, D2V, MP4, SWF, MOV, QT, FLV, MKV, DivX, XviD, TS, stb.. Feliratkezelés ( VOB, DVB Subs, PGS, SRT, SSA/ASS, Text).

A projektet elsősorban a Doom9 fórum közössége tartja karban. A project vándorolgat a fejlesztők közt, de úgy tűnik, még mindig akad olyan, aki frissítgeti. Azt ki kell emelni hogy a fejlesztő az MPC-HC új funkció már nem fog a programba kerülni és csak kizárólag hibajavításokat fog tartalmazni, de a LAV szűrők és egyéb komponensek frissítve lesz a legújabb verzióra. Alternatív megfelelőjeként választhatod mint pl. Media Player Classic - Black Edition, VLC Media Player, Gom Media Player nevű alkalmazást is ezt a kiadást is kipróbálhatod.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/mpc.png


oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/mpc-hc.png
Hozzászólások megtekintése (eddig 16 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
poirot · 6 év
Évek óta ezt a lejátszót használom, most letöltöttem, kb 1 hete ezt a verziót, olyanokat csinál, hogy előre ugrásnál pl. szinte lefagy, majd egyszer csak elindul, vagy elmosódott, pixeles a kép szintén mikor előre ugrok, majd megjavul. Visszaraktam egy régebbit, az most jó.
hokiloki · 6 év
Megjegyzés: ezt nem a MPC HC projekt fejlesztői készítik. Az utolsó hivatalos MPC HC továbbra is a 1.7.13-as.
hokiloki · 6 év
Jah, és február 22-e óta elérhető a "final" 15-ös, nem tudom miért a beta verziót kell MA híresztelni...
killjoy · 6 év
És nem is lesz részükről több. A fejlesztők szétszéledtek, így a projektet ők a 1.7.13-mal befejezték. Az azóta megjelent verziók kizárólag hibajavításokat tartalmaznak, a projekt folytatói írták is, hogy új funkció már nem fog a programba kerülni. Szóval a kövér nő még énekel, de már leszúrták Wink
Ismeretlen · 6 év
A linkek a MPC-HC 1.7.13-as verzióra mutatnak.(Már ami az ismertetőben szerepel).
Pimpernel · 6 év
A stabil verziókat mindig a K-lite Codec Pack tartalmazza. Amit az feltelepít 99%-ban hibátlanul működik.
bandi1969 · 6 év
Ez az igazi válasz!Thumbs up
Csicso82 · 6 év
VLC vag PotPlayer, lapozzunk....
pica · 5 év
Amíg a kodekeket frissítik benne, addig az MPC-HC örök és elpusztíthatatlan. Angel
Gabika93 · 5 év
Sziasztok! De ez a program már megszűnt ki fejleszti tovább?
Pimpernel · 5 év
A videolan frissíti, tudtommal a VLC Playert is ők fejlesztik
Terranova · 5 év
Nekem a MPC-HC tökéletesen bevált. Semmi gondom nincs vele.
tuske70 · 4 év
Én igen is a MPC-BE használom alapértelmezetként,habár előbb le volt töltve a MPC-HC,de az most jelenleg tartalék.

De ez mindenkinek ízlése szerint...Hmm
Hanyistok · 1 év
Sziasztok, nem trollkodásként de én pár hétig foglalkoztam ilyen olyan média lejátszókkal codec csomagokkal , az egyik gép i7 4790 8gb rammal windows7 a másik gépem i7 12700KF 32gb rammal, ezeken a gépeken a legjobb eredményt vga-tól függetlenül a Daum Potplayer hozta mint képminőségben mint használhatóságban.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (29)85.3 %
Nagyon jó (2)5.9 %
Jó (0)0 %
Átlagos (2)5.9 %
Gyenge (1)2.9 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!