Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
thumbnail

Hirens BootCD v1.0.8

Értékelés: 4.6
Fájlméret: 2,95 GB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

Kijött a Hiren's BootCD új verziója, ami kifejezetten jó ha rendszert kell bütykölni, installálni, vírus irtani, merevlemezt partícionálni, stb.

A Hiren's BootCD PE (Preinstallation Environment) a Hiren's BootCD Windows 10 PE x64 alapú helyreállított kiadása. Mivel 2012 novembere után nincsenek hivatalos frissítések, a PE verziót a Hiren BootCD rajongói fejlesztik. Ez tartalmazza a legkevesebb, de a legjobb ingyenes eszközöket. Az új korú számítógépekhez fejlesztik, támogatja az UEFI indítást, és legalább 2 GB RAM-ot igényel.

A CD-n található hasznos eszközökkel számos, a számítógéppel kapcsolatos problémát megoldhat. Nem tartalmaz kalóz szoftvert, csak szabad és legális szoftvert.

A rendszerindítás után a PE verzió megpróbálja telepíteni az illesztőprogramokat, például a grafikus, hang, vezeték nélküli és ethernet kártyát a hardverhez. Annak érdekében, hogy csatlakozhasson egy WIFI vagy Ethernet hálózathoz. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a hardvermodellel, ha a PE verzió nem ismeri fel a WIFI vagy Ethernet kártyát. Megpróbáljuk hozzáadni a szükséges illesztőprogramokat az új kiadásokhoz.

A hivatalos kiadások továbbra is léteznek a Régi verziók oldalon. Kérjük, ellenőrizze Névjegy oldal további információért.
Hozzászólások megtekintése (eddig 6 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
willy36 · 7 év
Bocsánat!
Ez nem egy bő 4 éve kiadott lemez ?
De, ennek ellenére nagyon jó kis cucc. Köszi a linket

Hiren’s BootCD 15.2

Fri, Nov 9, 2012
makossuti · 7 év
A sima verzió helyett inkább ezt szedjétek warezból:
Hirens Boot DVD 15.2 Restored Edition 1.1 (January 2013) .

Nagyobb méretű mivel utólag sok miben hozzá lett még adva (amik eredetileg fizetős cuccok lennének külön-külön). Szóval ne fizessen senki semmiért. Keressétek a restored editiont. Hajrá torrent hajrá warez. F*ck you korrupt jogszabály, ügyvédek stb.
hardtechnofan · 7 év
Mai napig napi szinten használom, nagyon hasznos, kár hogy nem csinálnak belőle újabb kiadást. Smile
sorbit_4 · 4 hó
A v1.0.3 már Windows 11 PE alapú. Hasznos programok vannak rajta, de pl. nálam az AOMEI backup -ja partició mentésnél a cél lemez kijelölésnél egy üres ablakot ad fel, így nem lehet a célt kijelölni.
funThOMasz · 1 hó
Elvileg az 1.0.6-os verzióban javítva lett ez a hiba.
YLi · 4 hó
Kijött a v1.0.4-es változat.
Changelog

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (5)62.5 %
Nagyon jó (3)37.5 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 3

Éppen 3 felhasználó van jelen az oldalon.
  • 6 Vendég
  • 86 Tagok ma
  • 2 Szülinapos
  • 8,582 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!