Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Rólunk

OPREND logo

Az Oprend egy olyan független informatikai weboldal, amely elsősorban a népszerű operációs rendszerekkel foglalkozik. A független azt jeleni, hogy nem állunk semmilyen cég, vagy vállalat befolyása alatt, beleértve ebbe oldalunk leggyakoribb témájául szolgáló Microsoft-ot, Google-t, vagy Apple-t. Mindössze egy kisebb, informatikában jártas és abban megszállott csapat vagyunk, akik célja, hogy a lehető legtöbb valós információt juttassa el felétek, a média felhajtásai és eltúlzásaitól mentesen. Mindezt pedig úgy igyekezzük táltani, hogy mindenki számára érthető legyen.

Így oldalunkon főképp az operációs rendszerekkel kapcsolatos fejlesztésekről, előzetes verziókról, illetve béta és kiszivárgott változatokról tájékozódhattok. Népszerű témáink közé tartozik a Windows 10, Windows Phone/Win10 Mobile, Android és iOS. De előszeretettel foglalkozunk a Microsoft, Google és Apple egyéb termékeit érintő hírekkel, illetve például az általuk gyártott hardverekkel, mint a Microsoft Lumia és Surface, illetve a Google Nexus termékcsalád, vagy az Apple iPhone, iPad stb. eszközökkel. Továbbá a nagyok mellet az olyan kisebb, de nagyszerű és népszerű Linux disztribúciókról sem szeretnénk megfeledkezni, mint például az Ubuntu, Debian, vagy Linux Mint.


Jogi tudnivalók


Oldalunkon publikált hírek és cikkek az oldal, valamint a szerzők szellemi tulajdona. Azok illetéktelen megosztása nem engedélyezett. Amennyiben ezen tartalmakat vagy azok egy részét felhasználnátok, kérjük jelenítsétek meg forrásként oldalunkat, ahogy általában mi is megjelenítjük az eredeti forrásokat. Oldalunk a felhasználók személyes adatait bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem adunk ki információt. További részletekért kérjük olvassátok el a szabályzatunkat. Oldalunk fenntartja a jogot a szabályzat későbbi megváltoztatására.


Staff


Az oldal működését több vezető beosztású felhasználói felügyeli. A vezetőség bővítésére a legtöbbször nyitottak vagyunk és előszeretettel várjuk olyanok jelentkezését, akik tovább tudják és szeretnék bővíteni oldalunk tartalmilag is. Az oldal jelenlegi vezetőségét a következő felhasználók képezik:

Főadminisztrátorok:

Adminisztrátorok:

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Éppen 1 felhasználó van jelen az oldalon.
  • 8 Vendég
  • 86 Tagok ma
  • 2 Szülinapos
  • 8,582 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!