Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
i.imgur.com/RWd6i94.jpg


Mi okozhatja a fenti hibát ?
dns ürítve, a hibajavítások amit írnak végrehajtva. Dns már átírva a Chrome 8.8.8.8. és 8.8.4.4. ajánlottra. Másik gépeken rendben megy.
Sziasztok!
Szerintem itt mindenki tisztában van a kálváriámal, az alaplapot illetően , nem is ragozom, tegnap, csak fél napot töltöttem avval, hogy életre keltsem a gépemet, a szokásos (Bootoláskor totál lefagy és csak úgy lehet elindítani, ha szétkapom, és az összes winchestert leválasztom, CMOS Reset, és próba. Így általában sikerül.)
Tegnap próbáltam kiszűrni a hibát, hogy csak nem minden vinyót kapok le, nem sikerült a csel. Bojkovska ajánlotta ugyan, hogy miért nem cserélem le a gépem, mondjuk megtehetném, és evvel mi lesz? A táp fél éves, 750 W-os, a processzor Intel Core i7-4790, 32 GB (4x8 GB DDr3) memória, a ház egy minőségi, Fractal Define R4, 4 GB-os NVidia kártyám van. Igaz, hogy a win11 előírásainak nem felel meg, de majd megoldom.
Szóval szeretném, ha olyan alaplapot ajánlanátok, amibe ezek az alkatrészek beépíthetők és megpróbálom majd esetleg a hardveraprón beszerezni az alaplapot, illetve, ha már alaplap csere, akkor esetleg egy processzorcserével a win11-nek megfelelő alaplap ajánlásokat is szivesen fogadnék.
A jelenlegi alaplapom:
https://www.arukereso.hu/alaplap-c312...mek-leiras

Köszönöm szépen a tippeket. Smile
Szép Napot!
A következő feladatra kérek sürgős, használható megoldási javaslatokat:
Adott nem kevés (84 db) egyedi névvel ellátott MP3 hang fájl.
Ezeket a hangfájlokat kellene egyetlen MP3 hang fájlba összefűzni úgy, hogy azok között 3 másodpercnyi szünet legyen és megmaradjon az összefűzött MP3 hang fájlok eredeti neve.
Az MP3 Toolkit és a X-Wave MP3 Cutter & Joiner programok nem felelnek meg a fenti kettő fő szempontnak (3 mp-nyi szünet + az eredeti fájlnevek megtartása)!

Előre is köszönöm!
Jó napot kívánok!

Segítséget kérnék,magam nem tudom hogy léphetnék tovább a hiba elhárításának megoldásához.

"Az eszköz egyik illesztőprogramja (szolgáltatása) le lett tiltva. Egy másik illesztőprogram szolgáltathatja ezt a funkcionalitást. (Kód: 32)"

Ez a probléma egy régebbi Bluetooth adapter lett csatlakoztatása után volt észlelhető.
Sziasztok Szép Napot Mindenkinek Smile
Ért valaki a facebookhoz? hogy lehet azt megcsinálni, hogy senkise lássa tovább a falamat? mondjuk 2023 06.01 utánit, ami friss már, mert teljeset idővonalat megtaláltam, hogy kell letiltani, persze nem ismerősömről lenne szó..

Köszönöm
Sziasztok!
Valaki átírta a "régi" Facebook fiókom bejelentkezési adatait.
Ebből az infóból valahogy vissza lehet keresni,hogy ki lehetett,vagy lehet valahol jelezni a Facebooknak,hogy törölje? Mert ugye én akármit teszek,nem tudom törölni a fiókot,mert minden az új e-mail-re vagy az sms a másik telefonszámra megy.
Azóta már másik fiókot csináltam,de valószínű,hogy a régi is él mert bejelentkezési jelszót kér.Gondolom,ha nem működne a fiók akkor írná,hogy nincs ilyen.
kephost.net/p/OTI5OTgw.png

Az "o....com" és a "...06" végű telefonszám is ismeretlen a számomra.
Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok!

Van egy HP 1018-as nyomtatóm, amit Windows 10 Pro x64 alatt tudtam használni egészen tegnapig. A Windows telepítője híres arról, hogy egy-egy nagyobb frissítéssel szétbarmolja az eddig jól működő nyomtató illesztőprogramot, amit régebben valahogy tudtam orvosolni driver újra telepítéssel, de most úgy látszik már ez sem segít.
A hivatalos oldalon nincs már új driver Win 10-re, keresgéltem neten, próbáltam már régebbi Win 8-as illesztőt leszedni Win 8 kompatibilitással telepíteni, lefutott sikeresen, csak nem nyomtat semmit. Ugyanazt a hibaüzenetet kapom folyton.
Usb portba csatlakoztatva van, bekapcsolom, és az alábbit írja.:
i.imgur.com/Xrqg14J.png

i.imgur.com/056rOLZ.png

i.imgur.com/1acAjhU.png


Tényleg nem tudom már mit lehetne vele csinálni, volt egy video youtubeon ami elvileg megoldás és másnak sikerült, nekem az sem.
Ez az:


Köszi a segítséget!
Sziasztok? Hogyan kell Aspire 3- ra Windows 7-et telepíteni? Mindig falba ütközöm. (Windows failed to start) Windows 7 telepítőm van néhány, de nem engedi. Van megoldás? Köszi. Windows 10 nem kell a kuncsaftnak, az volt rajta eredetileg.
Kedves kollégák!
A Neten találtam a címben jelzett Windows variációt, ami símán települt egy régi DELL laptopra.
A mérete 3,5 GB, tehát sok minden ki van belőle gyomlálva, gyorsan indul, hiba nélkül fut.
Megtalált minden drivert, magyar nyelvű felületet is felajánl. Frissíti magát! beleértve a vírusirtót is.
Kérdésem, hogy milyen korlátai/veszélyei lehetnek egy ilyen "csökkentett méretű" Windows használatának.
Sziasztok!
Bővült a Dell család, de...

Először kellemes meglepetés volt, a most beszerzett 3070, mert van benne Wifi, és bluetooth, ami a leírásban nem is szerepelt.
De sajnos ismét gond. A 3070 a bennelévő SK Hynix M2 SSD-t nem látja, sem a BIOS-ban, sem a telepítő. Nem csak a 3070, hanem egyik gép sem, ha átraktam beléjük. Másik M2 SSD-vel a 3070 is szépen működik.
Na mi a rossz töri a lelkét vajon?
Tudnátok valami ötletet adni,hogy hogy juthatnék hozzá Windows 10 64-eshez?
„Házi feladat”
A Windows betűkészlet listájában nem lelhető föl egy adott betűtípus (pl.: Pristina), a kereső sem talál sehol a gépen ilyen nevű betűtípust, ugyan akkor a M$ Office Pro Plus 2021 bármely alkalmazásának betűlistájában szerepel az adott betűkészlet.

Hogyan távolítható el a M$ Office betűlistáiból a nemlétező betű neve?
Sziasztok!

Fő Facebook Profil mellé létre hoztam még egy profil!

Hogyan tudom törölni a fő Profil melől a létrehozotat?

Üdv: Millord
A következő tiszteletteljes kérdésem lenne: Van egy barátom , aki látási fogyatékos. A mostani monitorja 2560x1440 és 75 Hz VA panel. A gyengén látása miatt közelről (kb. 30 cm) nézi de így is sem az igazi , panaszkodik h egyre rosszabb a helyzet. Szeretne egy másik eszközt venni.

Mi javítani a helyzetén , nagyobb felbontás vagy képfrissítés? Esetleg mindkettő? RX 570 8 giga és i5-10400 van most.

Tisztelettel megköszönjük a tanácsokat.
Sziasztok!
Szükségem volna egy Teamviewerhez hasonló programra, mert ma jöttem rá, (nagyon régen használtam, nem is volt már fent a gépemen) a félrerakott Teamviewer programok nem müködnek, valószinű, hogy a szerverük "nyakon vágja" a gyanús programokat, és nem engedélyezi a csatlakozást. Vagyis lenne nálam a program és a volt kollégám gépére fel lehetne rakni a kliens programot és az asztalán megnézhetném, hogy mi a problémája. (Sokszor olyan egyszerű dolgok megakasztják, és ha volna egy ilyen program, rögtön látnám, hogy meg tudom-e oldani, vagy el kell menni hozzá.) Tudom, van a távoli asztal elérés, de nem tudom, hogy win 7-essel müködik-e, míg a Teamviewernél csak rákattintott egy ikonra megmondta a jelszót és már müködött is. Vagyis jobban szeretnék egy különálló programot hozzá.
Köszönöm előre is a segítségeteket.
Sziasztok!
A véleményeteket kérném RTX 3060 videókártyákkal kapcsolatban, egy sorrendiségre gondolnék a gyártókat illetően, illetve a minőségre.
ASUS - MSI - GIGABYTE - INNO3D - PNY - GAINWARD - PALIT.
Tudom, hogy vannak sokkal jobbak, mint ez a sorozat, de én nem kívánok 4K-ban játszani, az 1080p vagy 1440p bőven elég.
Köszönöm. Smile
Sziasztok!
Egy gyors kérdés. Bandi szerzett egy nagyon faca Pci- M.2 adaptert, ami jól működik.
De , ha ráteszem a hűtőbordás, ventillátoros adaptert, akkor minden gép mozgatásra kicsúszik az alaplapi foglalatból, mivel az alaplap függőlegesen van és rá merőleges az ssd.
Mivel lehetne biztonságosan, stabilan, csreszabatosan rögzíteni. A kisméretű fadaraboktól, meg a ragasztóktól most tekintsünk el. Smile
Köszönöm szépen előre is a válaszokat.
Sziasztok!
Lehet, hogy én vagyok teljesen hülye, de képtelen vagyok elindítani FREE üzemmódban az alkalmazást(PC). Bármilyen e-mail-el lépek be kér kódot...,de hát minek?
Jó reggelt, sziasztok!
Lenne egy kérdésem ...
... az egerem görgője nagyon érzékeny és a görgetés alkalmával ha egy kicsit jobban megnyomom, (szinte csak a hátra húzás erejétől ) beindul az automata le-fel üzemmód és ellapoz nekem a szomszédba. Nem lehet ezzel kezdeni valamit hogy ne legyen ilyen érzékeny?
Köszi!
A MEGOLDÁS: A gyári szoftver telepítése úgy működik hogy azt elindítva, egy piros ablak megjelenését követően ki kell húzni az egeret az USB-ből és egy másikba dugni. Le kell okézni és megjelenik a beállítást szolgáló felület. Az alap probléma nem oldható meg vele de szép színes!
Tehát a megoldás az hogy másik egeret kell vennem ez meg nem kap több sajtot tőlem!
Grin

Köszönöm a segítséget mindenkinek!
A Win 11 telepítésének egy pontján kötelezően kér Microsoft fiókot a folytatáshoz. Miként lehetne ezt a kényszert kikerülni, azaz kihagyni?
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!