Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

windows 11 microsoft nélküli bejelentkezés

helló!
Lenne egy olyan gondom,hogyan tudom úgy beállítani hogy ne kérje a microsoft fiók bejelentkezésnél az jelszót hanem mindjárt lépjen az asztalra....

köszönöm előre is!
#1
alagi075 · 1 év
Nyitsz egy rendszergazdai parancssort, és beírod ezt:
net user felhasználóneved * (a felhasználónév és a csillag közt van szóköz)
Az "Adja meg a jelszavát" felszólításra simán Entert nyomsz, majd az "Erősítse meg..." -re szintén Enter.
A Gépház-Rendszer-Névjegy-Speciális... - Indítás és helyreállítás: beállítások helyre navigálva a Rendszerek listájának megjelenítése időintervallumát is leveheted 30-ról 5 másodpercre, ha csak egy oprendszer van a gépeden.
#2
Topy-ka · 1 év
Szia!

1: Lépj be a Gépház→Fiókok→Bejelentkezési lehetőségek menüpontba, kapcsold ki a "fokozott biztonság érdekében a Windows hello-bejelentkezés csak a microsoft fióknál legyen engedélyezve" kapcsolót. (e nélkül nem lesz jelölő a 2. pontban)

2: Jobb klikk a Startra, kattints a "futtatás" opcióra, Írd be "netplwiz". Itt jelöld ki a listából azt a felhasználói fiókot, ami automatikusan fog indulni, majd vedd ki a pipát a "számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni" opció elől. (csak akkor jelenik meg, ha végrehajtod az 1. pontot)

3: Alkalmaz→Ok. A felugró ablakban annak a fióknak a jelszavát kell megadni, ami automatikusan fog indulni.

Ennyi.

Mindezek után az 1-es pontban lévő kapcsolót akár vissza is kapcsolhatod. Smile

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!