Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Teamviewerhez hasonló távoli elérés

Sziasztok!
Szükségem volna egy Teamviewerhez hasonló programra, mert ma jöttem rá, (nagyon régen használtam, nem is volt már fent a gépemen) a félrerakott Teamviewer programok nem müködnek, valószinű, hogy a szerverük "nyakon vágja" a gyanús programokat, és nem engedélyezi a csatlakozást. Vagyis lenne nálam a program és a volt kollégám gépére fel lehetne rakni a kliens programot és az asztalán megnézhetném, hogy mi a problémája. (Sokszor olyan egyszerű dolgok megakasztják, és ha volna egy ilyen program, rögtön látnám, hogy meg tudom-e oldani, vagy el kell menni hozzá.) Tudom, van a távoli asztal elérés, de nem tudom, hogy win 7-essel müködik-e, míg a Teamviewernél csak rákattintott egy ikonra megmondta a jelszót és már müködött is. Vagyis jobban szeretnék egy különálló programot hozzá.
Köszönöm előre is a segítségeteket.
#1
bandi1969 · 11 napja
AnyDesk
A legjobb, és nem dobál ki. Nekem ez jött be.
Mobilra is van

PC
#2
szuper · 11 napja
@bandi1969 mondta meg a tutit... Thumbs up
#3
BlueEyes · 11 napja
Keress rá a TeamViewer Tools AlterID.exe -re vagy ha nem találod, akkor feltöltöm neked és megoldja minden problémádat, nem fog szétkapcsolni, meg várakoztatni a kapcsolódásra.
ez páréves probléma, de orvosolható Smile
#4
knor1982 · 11 napja
minden windowsban ott a "Gyors segítség" nevű program. Ha nincs, a Windows Áruházból letölthető, frissíthető.
Tökéletesen működik, ingyenesen, jogtisztán. (hotmailes fiók kell hozzá a segítőnek).

Alternatíva és ugyancsak jól működik, a Google szolgáltatása (chrome-nak telepítve kell lennie hozzá) a https://remotedesktop.google.com/access/ címen.
#5
poirot · 11 napja
Köszönöm, igéretesnek tünik az AnyDesk, viszont van egy kérdésem. 2 gépem van, nagyon szépen be tudtam állítani, klasszul müködik is, viszont hol lehet beállítani, ha egy másik, a hálózaton lévő gépet akarok elérni ? Csak a helyi hálózatot ajánlja fel.
Közben megtaláltam, az invite-nél, hogy vagy az azonosítót, vagy a nevet írom be és ha engedélyt kapok, akkor elérem a kolléga gépét. Vagyis elég a kollégának elindítani programot és engedélyeznie kell a hozzáférést.

Még annyi, hogy mit állítsak be, főleg nála, hogy tényleg csak egy program indítás legyen.

Köszönöm a válaszokat előre is.
#6
bandi1969 · 11 napja
A másik hálózati gépre is fel kell tenni.Wink
#7
poirot · 11 napja
Persze, tudom, hogy a másik gépre is fel kell rakni. Smile Azért kérdeztem, hogy ott kell-e esetleg olyant beállítanom, hogy kollégám csak kattint az ikonra és müködik.

BlueEyes, köszönöm, közben kipróbáltam a TeamViewer Tools AlterID.exe-t, ugyan a bat indítása után kiírja, hogy nem találja a az alterid.exe-t, de már húzza is be a Teamviewer- és müködik. Smile
#8
bandi1969 · 11 napja
Nem kell állítanod semmit, csak megadni azt amivel csatlakozni kell és tud.


A TeamViewer jobb, mint az AnyDesk?

Idézet

Mitől tűnik ki az AnyDesknek a TeamViewerhez képest? Egy gyors összefoglaló: Az AnyDesk alacsonyabb késleltetést kínál, mint a TeamViewer. Az AnyDesk gyorsabban csatlakozik, stabilabb és összességében jobb teljesítményt nyújt, mint a TeamViewer , még alacsony sávszélesség mellett is.
#9
tuske70 · 11 napja
Erre mifelénk ezt használják a nagyok.Wink

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 5 Vendég
  • 6 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 8,029 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!