Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

USB háttértár

Jó napot kívánok!

Segítséget kérnék,magam nem tudom hogy léphetnék tovább a hiba elhárításának megoldásához.

"Az eszköz egyik illesztőprogramja (szolgáltatása) le lett tiltva. Egy másik illesztőprogram szolgáltathatja ezt a funkcionalitást. (Kód: 32)"

Ez a probléma egy régebbi Bluetooth adapter lett csatlakoztatása után volt észlelhető.
#1
szuper · 4 hó
Jól értem, hogy korábban vol egy valamilyen Bluetooth adapter, amely helyett egy újabb lett használatba véve?
Ha így van, akkor visszatenni a régebbi cuccot és eltávolítani az összes Bluetoothszal kapcsolatos meghajtóprogramot, programot, gép kikapcs., eltávolít a régi, behelyez az új, gép bekapcs, oszt' az majd „elmondja”, hogy mi kell neki...
#2
moja · 4 hó
A gép rendesen működött, minden USB eszközt felismert. Egy nagyon régi Bluetooth adaptert csatlakoztattam a géphez, amit nem ismert fel. Ezek után tapasztaltam a rendellenes működést. Csatolom a képernyőképet arról, hogy mit ír ki az eszközkezelő. Ennek a hibának a megoldását keresem.

i.imgur.com/YrgEkn0.png

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!