Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Ryzen 5 és VGA maximális kapcsolata

Sziasztok?
egy Ryzen5 5600g Procihoz milyen kártyát ajálanátok? ami téleg össze passzolnak maximálisan
#1
Rob65 · 16 napja
Kell ennél több, mint ami benne van ?!

Idézet

" A hatmagos, 12 szálas Ryzen 5 5600G 3,7 GHz-es alappal és 4,4 GHz-es gyorsítóórával, 16 MB L3 gyorsítótárral és hét Radeon RX Vega CU-val érkezik, amelyek 1,9 GHz-en működnek. A chip konfigurálható TDP-vel (cTDP) rendelkezik, amely 45 W-tól 65 W-ig terjed, bár a legtöbb asztali PC ez utóbbi küszöbértéken működik. "
...
" Meglepő módon a Ryzen 5000G „Cezanne” SoC többsége a Ryzen 4000 „Renoir” SoC -ből származik . A piacra kerülés idejének javítása érdekében az AMD lényegében új Zen 3 magokra cserélt, így az I/O, a 7 nm-es Radeon RX Vega integrált grafikus motor és az SoC dizájn érintetlen maradt. Mint ilyen, az 5600G 24 sávos PCIe 3.0 csatlakozással rendelkezik, szemben a Ryzen 5000 asztali PC-khez készült 24 sávos PCIe 4.0-val. Az AMD a 7 nm-es Vega grafikus motor újrafelhasználása mellett döntött az újabb RDNA-változatok beépítése helyett."


kephost.net/t/OTgwODA3.jpg


AMD Ryzen 5 5600G Review:- TomsHardwer.com
#2
Anonymuos · 16 napja
#1
Sokáig nem tudott választani a sima és a G változat.
Majd választotta a G változatot, mert az olcsóbb volt.
Azóta keresi a megfelelőt.


Most lesz majd egy Vega eladó @poka gépfejlesztése miatt.
Vedd fel vele a kapcsolatot.

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!