Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Messenger végpontok közötti titkosítás

A mai napon megjelent a messenger felhasználóim között random néhány kapcsolatnál, hogy végpontok közötti titkosítás került alkalmazásra.
A Facebook bikkfanyelvéből annyi érthető, hogy ez annyira szuper dolog, hogy szinte tolongtam érte, de egy krva szó sincs róla, hogy a pcsába lehetne kikapcsolni, mert így bizony az előzményeket is láthatatlanná teszi ez a gyökér chat.

Nos a youtube tutorialok és egyéb google okosság sem segített a helyzeten, esetleg egyéb ötlet valakinek?
#3
onlyreg · 2 hó
Nálam sem egyszerre jött minden kontaktnál, hanem összevissza. Talán akivel többet kommunikálok előbb, akivel kevesebbet annál később, de erre nem fogadnék.Közben jött az említett kódos üzenet, azóta nincs kérdés, megvannak az előzmények, de folyamatosan kapcsolgatja be a végpontok közti titkosítást, de mivel túlvagyok a kódbeírós részen, így semmi változást nem látok se gépen, se telefonon.
#1
onlyreg · 2 hó
Korábban kellett kapjál egy üzenetet belépéskor, hogy ez a metódus hamarosan bevezetésre kerül, és hogy adjál meg egy tetszőleges hatjegyű kódot, hogy belépéskor igazold magad, pont a fent említett retorziók elkerülése miatt. Ha kaptál ilyent, és megvan a kódod, akkor azt minden eszközön, ahol a messengerbe belépsz elöször be kell pötyögni, utána már nem kéri.
Ha elkerülte a figyelmed, és kaptál, de továbbnexeltélt, akkor nem tudom, mit lehet tenni, de ha még nem estél át ezen a procedúrán, akkor frissítsd le minden eszközön a messengert, hátha....
#2
BlueEyes · 2 hó
se kód se semmi..ma reggel beléptem és ez fogadott...
mondjuk megy minden, csak nem tudom, hogy random embereknél miért..

le fogom frissíteni, az lesz a neve, hogy Viber Tongue
#4
OldFox · 2 hó
#2
Én már régebben áttértem a Signalra - nem bántam meg, a többiek sem.
A Viber valamiért nem szimpi, dehát ...

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 6

Éppen 6 felhasználó van jelen az oldalon.
  • 9 Vendég
  • 86 Tagok ma
  • 2 Szülinapos
  • 8,582 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!